Μενού

Ανακαινίστε εύκολα, πρωτότυπα και οικονομικά το σπίτι σας

Κάντε την ανακαίνιση του σπιτιού σας με τους πιο εύκολους και οικονομικούς τρόπους.

Όταν θέλουμε να αλλάξουμε τη διάθεσή μας η πρώτη ή η δεύτερη σκέψη που κάνουμε είναι να αλλάξουμε και να διαμορφώσουμε το χώρο μας. Γι’ αυτό και θέτουμε ως στόχος μια οικονομική λύση ανακαίνισης που να είναι ή να μοιάζει ριζική.
Ο επιμερισμός της ανακαίνισης ανά χώρο δίνει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό όταν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, να προχωράτε σε διαφορετικό χώρο του σπιτιού.

Για παράδειγμα εάν δούμε το σαλόνι ή κάποιο υπνοδωμάτιο, οι αλλαγές μας θα εστιαστούν στο δάπεδο, τους τοίχους και το φωτισμό.

Σαλόνι με κρυφό φωτισμό.

Μια οικονομική λύση για να ανανεώσουμε το δάπεδο του σαλονιού ή των δωματίων του σπιτιού μας είναι η τοποθέτηση laminate. Είναι ένας εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε το δάπεδό σας, γιατί δεν επιβαρύνεστε με το ξήλωμα του προηγούμενου υλικού. Αφού εφαρμόζει πάνω από το προηγούμενο δάπεδ. Και, παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε σε διάφορες αποχρώσεις που σας ταιριάζει.Γραφείο με πράσινους τοίχους.

Στους τοίχους έχετε πολλές επιλογές από το να φτιάξετε μια μικρή gallery πινάκων, να τοποθετήσετε μία ταπετσαρία ή να τον βάψετε με κάποιο χρώμα της επιλογής σας. Επιλέξετε τον πιο κεντρικό τοίχο και τοποθετήστε για παράδειγμα ταπετσαρία. Μπορείτε να βρείτε από διάφορα έτοιμα σχέδια ή και να τυπώσετε σε μία ταπετσαρία τη φωτογραφία ή το σχέδιο της επιλογής σας. Είναι μια λύση οικονομική και μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας. Ενώ όταν τοποθετηθεί, αλλάζει εντελώς το χώρο σας. Επίσης, μπορείτε να τυπώσετε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν σε πίνακες από καμβά δημιουργώντας ένα κολάζ από πίνακες. Έπειτα κρεμάστε τους σαν να είναι gallery, ακολουθώντας τη μόδα του Μανχάταν. Η οποία ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει αυτό το τρόπο διακόσμησης.

Aν το budget σας επιτρέπει, μπορείτε να κάνετε αλλαγές και στο φωτισμό των χώρων σας. Τοποθετήστε νέα φωτιστικά επιδαπέδια ή οροφής ή καπέλα σε αυτά που έχετε.
Εμείς, από τη RECONS, σας λέμε πως τα πάντα μπορούν να γίνουν με υπομονή, οικονομία και ασφάλεια. Αρκεί να επιλέγετε τους καλύτερους συνεργάτες. «Μια ανακαίνιση χώρου θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις οικονομικές δυνατότητες καθώς και στην αισθητική του κάθε ενδιαφερόμενου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πολιτικός μηχανικός.
Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχουν πολλές επιμέρους εργασίες. Οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν στο εσωτερικό ενός χώρου. Καθιστώντας τον έτσι πιο μοντέρνο και με οικονομικό πάντα τρόπο.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Ιδέες για τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού και ιδέες για εσωτερικές πόρτες σπιτιού με...

Είδη ταπετσαριών για μια εύκολη ανακαίνιση σπιτιού

Υλικά και είδη ταπετσαριών για όμορφη διακόσμηση σπιτιού. Ανακαίνιση...

Η απίστευτη ανακαίνιση ενός στούντιο 22 τ.μ. στο Παρίσι

Ιδέες διακόσμησης από μια ανακαίνιση σπιτιού 22 τμ. στο...

Stay in touch!

7,084ΥποστηρικτέςΚάντε Like
186ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,330ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής