Πρωτότυπες ιδέες για να αποθηκεύσετε το ποδήλατό σας αν ζείτε σε διαμέρισμα

Αποθήκευση ποδηλάτου μέσα στο σπίτι.

Ιδέες για το σπίτι για να αποθηκεύσετε το ποδήλατο μέσα στο σπίτι.Ιδέες και λύσεις για το σπίτι.

Η ζωή στην πόλη, συνήθως, σημαίνει ότι πρέπει να ζήσετε σε μικρότερο χώρο από ότι θα θέλατε. Επίσης, αν χρησιμοποιείτε ποδήλατο για τις μετακινήσεις σας, σημαίνει ότι πιθανότατα δεν έχετε αυτοκίνητο. Ενώ τα ποδήλατα είναι βολικά και φιλικά προς το περιβάλλον, ωστόσο, ίσως αντιμετωπίζετε θέμα με τον χώρο αποθήκευσής του.

Το ποδήλατο σας εξασφαλίζει μια καθημερινή γυμναστική που είναι προς όφελος της υγείας σας. Θα ήταν κρίμα, λοιπόν, να μην το χρησιμοποιείτε επειδή δεν έχετε αρκετό χώρο να το αποθηκεύσετε στο σπίτι.

Γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε μερικούς τρόπους για να αποθηκεύσετε το ποδήλατό σας σε ένα μικρό διαμέρισμα, χωρίς να πιάνει πολύτιμο χώρο.

#1 Oblong Bike Shelf

Το στενόμακρο ράφι τοίχου είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποθηκεύσετε το ποδήλατό σας. Ταυτόχρονα αποτελεί ένα εξαιρετικό και πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι σας.

Oblong Bike Shelf.

#2 Michelangelo Two Bike Gravity Stand

Μια πρακτική λύση στη περίπτωση που υπάρχουν δύο ποδήλατα στο σπίτι. Αυτό το σταντ σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε κάθετε τα ποδήλατά σας χωρίς να κάνετε τρύπες στον τοίχο.

Michelangelo Two Bike Gravity Stand.

#3 Pinch

Ένα σταντ κατασκευασμένο από μπαμπού, είναι ότι πρέπει για να τοποθετήσετε το ποδήλατό σας. Χρησιμοποιεί το βάρος του ποδηλάτου για να διατηρείτε η ισορροπία. Μια αρκετά έξυπνη λύση καθώς δεν χρειάζεται να το «ακουμπάτε» στον τοίχο με κίνδυνο να τον λερώσετε με τα αποτυπώματα της ρόδας.

Pinch.

#4 Bookbike

Ένα όμορφο έπιπλο που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε το ποδήλατό σας και ταυτόχρονα να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

Bookbike

#5 Cycloc Bicycle Storage

Αυτό το μικρό εξάρτημα, εν ονόματι cycloc, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το ποδήλατό σας στον τοίχο οριζόντια ή κάθετα, ανάλογα το πως ταιριάζει στο διαμέρισμά σας.

Cycloc Bicycle Storage.

#6 Pinstripe Bike Shelf

Ένα όμορφο και κομψό ράφι αποθήκευσης ποδηλάτου που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το ποδήλατό σας «επιπλέει».

Pinstripe Bike Shelf.

#7 Dual Staircase Bike Storage

Ένας ιδιαίτερος τρόπος αποθήκευσης και ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο για το διαμέρισμά σας. Κρεμάστε ανάποδα τα ποδήλατά σας κάτω από τις σκάλες δίνοντας έτσι άλλο στυλ στο στο χώρο.

Dual Staircase Bike Storage.

 

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό