Καλάθι αγορών

Διακοσμήστε το καθιστικό με φωτογραφίες χωρίς να χρησιμοποιήσετε κορνίζες

Διακόσμηση καθιστικού και Ιδέες διακόσμησης με φωτογραφίες

Ιδέες διακόσμησης για το καθιστικό με φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί χρησιμοποιήσετε κορνίζες.

Σίγουρα οι πιο όμορφες αναμνήσεις συνοδεύονται και από την αντίστοιχη φωτογραφία. Γι’ αυτό πολλοί μας κάνουν δώρο κορνίζες για να τις εσωκλείσουμε εκεί μέσα.
Παρ’ όλα αυτά, αν εσείς δεν θέλετε να διακοσμήσετε το καθιστικό σας με κορνίζες και ψάχνετε έναν πιο πρωτότυπο τρόπο για να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας, τότε οι ιδέες που ακολουθούν είναι ιδανικές για εσάς.

1. Φωτογραφίες πίσω από παραθυρόφυλλα

Χρησιμοποιήστε παλιά παράθυρα για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κολάζ φωτογραφιών. Κολλήστε τις φωτογραφίες σας πίσω από το τζάμι και στη συνέχεια κρεμάστε οριζόντια ή κάθετα το παραθυρόφυλλο στον τοίχο.

Φωτογραφίες πίσω από παραθυρόφυλλα.
Εκμεταλλευτείτε και ανακυκλώστε ταυτόχρονα τα παλιά σας παραθυρόφυλλα.

2. Φωτογραφίες μέσα σε βαζάκια

Εκμεταλλευτείτε τα άδεια γυάλινα βαζάκια σας για να τα μετατρέψετε σε κορνίζες. Τοποθετήστε μέσα στο βάζο την φωτογραφία που θέλετε με αντίθετη φορά. Κουμπώστε το βαζάκι σας, γυρίστε το αντίστροφα για να ακουμπάει το καπάκι του ως βάση και έτοιμο.
Φωτογραφίες μέσα σε βαζάκια.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Φωτογραφίες κρεμασμένες σε φελοπίνακα

Χρησιμοποιήστε ένα κλιπ και μια πινέζα για να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας σε έναν φελοπίνακα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να βάλετε μόνο εκτυπωμένες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, όπως στη παρακάτω εικόνα.
Φωτογραφίες κρεμασμένες σε φελοπίνακα.

4. Φωτιστικό από φωτογραφίες

Κατασκευάστε ένα μοναδικό φωτιστικό από φωτογραφίες που έχετε βγάλει σε φωτογραφικό θάλαμο ή από παλιά αρνητικά φωτογραφιών. Πάρτε τη συλλογή φωτογραφιών που έχετε και τοποθετήστε την καθεμιά φωτογραφία μέσα σε μια θήκη από χαρτόνι. Μπορείτε να την αγοράσετε έτοιμη σε μαγαζιά με είδη χειροτεχνίας ή να την φτιάξετε εσείς κόβοντας μικρά κομμάτια από μαύρο χαρτόνι και ενώνοντας τα με συρραπτικό.
Στη συνέχεια περάστε κρικάκια από κάθε μία φωτογραφία μέσα σε θήκη από χαρτόνι και με τη βοήθεια μιας πένσας περάστε το ένα κρικάκι μέσα από το άλλο. Έτσι, ώστε, να ενωθούν οι φωτογραφίες και να δημιουργηθούν κάθετες λωρίδες από φωτογραφίες.
Τέλος, περάστε τα κρικάκια της πρώτης φωτογραφίας από την καθεμιά κάθετη λωρίδα στη βάση του φωτιστικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση από ένα παλιό φωτιστικό αφαιρώντας το ύφασμα ή την πλαστική επικάλυψη και κρατώντας μόνο τον μεταλλικό σκελετό.
Φωτιστικό από φωτογραφίες.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

5. Ταπετσαρία τοίχου από φωτογραφίες

Εκτυπώστε στο ίδιο μέγεθος τις φωτογραφίες που θέλετε να διακοσμούν τον χώρο σας, και κολλήστε τες στον τοίχο σε ίση απόσταση μεταξύ τους, για ένα συμμετρικό και στιλάτο αποτέλεσμα. Η αντίθεση των χρωμάτων των φωτογραφιών με το χρώμα του τοίχου θα κάνει τον τοίχο σας να δείχνει πιο εντυπωσιακός. Γι’αυτό επιλέξτε να κάνετε το κολάζ σε ένα τοίχο με έντονο χρώμα.
Ταπετσαρία τοίχου από φωτογραφίες.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.