Μάθετε πως θα καθαρίσετε τους βρώμικους τοίχους της βεράντας

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να μάθετε πως θα καθαρίσετε τους βρώμικους τοίχους της βεράντας.

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να μάθετε πως θα καθαρίσετε τους βρώμικους τοίχους της βεράντας.

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε βρώμικους τους τοίχους της βεράντας σας; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για αυτό, αλλά δεν ξέρετε πως; Δείτε παρακάτω, πως μπορείτε να το κάνετε με δύο απλά αλλά θαυματουργά υλικά.

#1 Ξύδι

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ξύδι είναι οξύ. Γι’ αυτό αποτελεί την πιο ιδανική λύση για το καθάρισμα διαφόρων επιφανειών μέσα και έξω από το σπίτι. Πάρτε δύο μπουκαλάκια με αντλία σπρέι και γεμίστε το ένα με ξύδι και το άλλο με ένα μείγμα ξυδιού και νερού. Χρησιμοποιείτε το μείγμα ξυδιού-νερού ως γενικό καθαριστικό και κρατήστε το σκέτο ξύδι για τις πιο βρώμικες επιφάνειες.

Αν, ο εξωτερικός τοίχος του σπιτιού σας είναι πολύ βρώμικος τότε χρησιμοποιήστε το μπουκαλάκι με το σκέτο ξύδι για να τον καθαρίσετε. Ψεκάστε με ξύδι ένα καθαρό σφουγγάρι και περάστε με αυτό όλη την επιφάνεια του τοίχου σας. Αν ο τοίχος σας είναι σχετικά καθαρός, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπουκαλάκι με το μείγμα ξυδιού-νερού.

Μάθετε πως θα καθαρίσετε τους βρώμικους τοίχους της βεράντας.
Ακόμα και ο πιο βρώμικος τοίχος μπορεί να γίνει και πάλι σαν καινούργιος.

#2 Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι άλλο ένα υλικό, το οποίο είναι ιδανικό για το καθάρισμα των εξωτερικών τοίχων σας. Αναμείξτε, λοιπόν, σε ένα μπολ ένα λίτρο νερό και 1/2 φλυτζάνι μαγειρική σόδα. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση, και έπειτε καθαρίστε με ένα σφουγγάρι τους τοίχους σας.

Αν οι τοίχοι σας είναι πολύ βρώμικοι αναμείξτε μαγειρική σόδα με νερό και αλάτι. Αφού καθαρίσετε τους τοίχους σας με το μείγμα μαγειρικής σόδας, περάστε τις επιφάνειες με ξύδι για να ξεπλύνετε τη σόδα.

Καθαρισμός τοίχων βεράντας.
Αφού καθαρίσετε τους τοίχους σας με το μείγμα μαγειρικής σόδας, περάστε τις επιφάνειες με ξύδι για να ξεπλύνετε τη σόδα.

Όποιο από τα δύο υλικά κι αν χρησιμοποιήσετε θα δείτε τους τοίχους σας και πάλι καθαρούς. Έτσι θα μπορείτε να τους απολαμβάνετε καθισμένοι στην όμορφα διακοσμημένη βεράντα σας.

Δείτε εδώ υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τη μικρή σας βεράντα.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό