Μενού
Μενού

Προϊόντα καθαρισμού που μπορείτε να αγοράσετε από το Amazon με λίγα χρήματα

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με προϊόντα καθαρισμού από το Amazon
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

5 προϊόντα καθαρισμού που μπορείτε να αγοράσετε από το Amazon με λιγότερο από 12 ευρώ. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με smart εξοπλισμό.

Τα διάφορα προϊόντα καθαρισμού και τα μικρά gadget είναι αυτά που δίνουν λύσεις στα καθημερινά μικροπροβλήματα καθαριότητας. Αναρωτιέστε που μπορείτε να βρείτε ένα έξυπνο, πρακτικό και ταυτόχρονα οικονομικό προϊόν; Μα, φυσικά στο Amazon.
Στο Amazon μπορείτε να βρείτε πράγματα και εξοπλισμό που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν την ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πέντε από τα πιο έξυπνα και πρακτικά πράγμαυα που θα σας βοηθήσουν στην καθαριότητα και κοστίζουν λιγότερο από 12 ευρώ το καθένα.
Πλέον μπορείτε να κάνετε μπάνιο στο … σαλόνι με μια εκπληκτική μπανιέρα. Δείτε την εντυπωσιακή μπανιέρα.

#1 Βουρτσάκι καθαρισμού μαχαιριών

Βουρτσάκι μαχαιριών
Ο σχεδιασμός αυτού του μικρού και καταπληκτικού προϊόντος όχι μόνο θα σας λύσει τα χέρια, αλλά πλέον θα αισθάνεστε ασφαλείς. Με αυτό το πολύ πρακτικό εξάρτημα δεν χρειάζεται να ρισκάρετε να κοπείτε όταν πλένετε τα μαχαίρια σας. Καθαρίζει, επίσης, ταυτόχρονα και τις δύο επιφάνειες.
Κόστος: 6.8 ευρώ

#2 Ευέλικτη σφουγγαρίστρα με μικροΐνες

μπλε σφουγγαρίστρα
Με αυτή την ευέλικτη σφουγγαρίστρα ξεχάστε τα σημεία που μέχρι σήμερα δυσκολευόσασταν να καθαρίσετε. Αυτή η σφουγγαρίστρα παίρνει το σχήμα της επιφάνειας που καθαρίζετε. Επομένως, πλεόν μπορείτε να καθαρίζετε πολύ εύκολα κάτω από το ψυγείο, κάτω από τα κρεβάτια και κατά μήκος των σοβατεπί.
Κόστος: 12 ευρώ

#3 Βουρτσάκι καθαρισμού εσοχών

βουρτσάκι
Ο καθαρισμός στις ράγες από τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα σας φαίνεται δύσκολη υπόθεση μέχρι σήμερα; Να είστε σίγουροι ότι με αυτό το λεπτό βουρτσάκι θα δείτε τη σκόνη να εξαφανίζεται στη στιγμή.
Κόστος: 6 ευρώ
Γνωρίστε τα πέντε πιο έξυπνα και πρακτικά gadget.

#4 Βούρτσα καθαρισμού περσίδων

βούρτσα καθαρισμού περσίδων
Ο καθαρισμός των περσίδων θα σταματήσει να είναι μπελάς με αυτή την πανέξυπνη βούρτσα. Επιπλέον, θα μειώσει τον χρόνο καθαρισμού στο μισό.
Κόστος: 6.8 ευρώ

#5 Βούρτσα καθαρισμού για μπουκάλια

βούρτσα καθαρισμού
Αυτή η βούρτσα είναι πραγματικά τόσο ευέλικτη όπου μπορεί και χωράει σε οποιαδήποτε στενή ή μακρόστενη επιφάνεια που δεν χωράνε τα χέρια σας. Για παράγειγμα, αντικείμενα όπως βάζα και μπουκάλια.
Κόστος:  5.7 ευρώ

Main Menu