Καλάθι αγορών

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις πιο καυτές τάσεις της κουζίνας για το 2017

διακοσμητικές τάσεις κουζίνας για το 2017 για να πάρετε ιδέες για το σπίτι

Οι πιο hot διακοσμητικές τάσεις κουζίνας για το 2017 για να αντλήσετε ιδέες για το σπίτι.

Η κουζίνα είναι ένα από τα κορυφαία δωμάτια στο σπίτι, γι’ αυτό ο σχεδιασμός της θα πρέπει να γίνει με προσοχή και στυλ. Ωστόσο, πολλοί βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο έργο. Φυσικά, όλοι θέλουν οι νέα εμφάνιση της κουζίνας τους να είναι μοντέρνα, σαν να ξεπήδησε από σελίδες περιοδικών.
Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός μιας κουζίνας δεν είναι “φθηνή” υπόθεση, γι’ αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η αισθητική παραμένει κομψή για το άμεσο μέλλον. Η επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ αυτών των στόχων μπορεί να είναι δύσκολη.
Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις πιο hot διακοσμητικές τάσεις κουζίνας για το 2017 για να πάρετε εκπληκτικές ιδέες για το σπίτι σας. Είτε σχεδιάζετε την κουζίνα σας από το μηδέν είτε ενσωματώνετε λεπτομέρειες από έναν υπάρχοντα χώρο, ένα είναι σίγουρο. Ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Επιλέξτε ως εργαλεία τα στοιχεία που αγαπάτε για να δημιουργήσετε ένα χώρο που θα είναι τόσο επίκαιρος όσο και διαχρονικός.
Διαβάστε τον απόλυτο οδηγό για την κουζίνα. Μάθετε τα πάντα από τον σχεδιασμό και την διακόσμηση μέχρι τα κατάλληλα υλικά για δάπεδο κουζίνα και τους ιδανικούς χρωματισμούς.

ασπρόμαυρη κουζίνα
Οι ασπρόμαυρες κουζίνες είναι τόσο σύγχρονες και διαχρονικές.

Προτιμήστε το κλασσικό ασπρόμαυρο στυλ

Από όλες τις τάσεις σε αυτόν τον κατάλογο, αυτό το στυλ το αγαπάμε επειδή είναι απόλυτο κλασσικό. Το μαύρο και το άσπρο είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός χρωμάτων, οπότε αν αποφασίσετε να το επιλέξετε, θα κάνετε σίγουρα την πιο σωστή επιλόγή για την κουζίνα σας.
Τα επιτυχημένα μονοχρωματικά σχέδια χρωμάτων δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση. Για να γίνει αυτό, επιλέξτε ένα χρώμα που παίζει κυρίαρχο ρόλο στον χώρο και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το άλλο σε ένα ή δύο στοιχεία του χώρου. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να επιλέξτε μια μαύρη νησίδα, όπως στην παραπάνω εικόνα, με  άσπρα ντουλάπια.
Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία σχεδιασμού που δεν εμπίπτουν στο ασπρόμαυρο θέμα έχουν επίσης έντονο οπτικό αντίκτυπο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επιλέξετε μέταλλα όπως το χρώμιο που έχουν γυαλιστερό χρώμα ή ακόμη και να προσθέσετε ένα αξεσουάρ με έντονο χρώμα.
Εκπληκτικά ντουλάπια και πάγκοι κουζίνας για μια ξεχωριστή διακόσμηση.

Λευκή νησίδα κουζίνας
Εστιάστε στην ενσωμάτωση καθαρών γραμμών στο χώρο.

Επιλέξτε ντουλάπια με καθαρές γραμμές

Πολλές από αυτές τις τάσεις κουζίνας του 2017 επικεντρώνονται γύρω από την καθαρή και σχεδόν αυστηρή, αισθητική. Όταν πρόκειται για τα ντουλάπια και τους πάγκους της κουζίνας επιλέξτε ότι πιο κομψό και μινιμαλιστικό βρείτε. Προτιμήστε ένα γραμμικό ντουλάπι που διαθέτει αιχμηρές γωνίες και αν θέλετε αγοράστε ένα μοντέλο που δεν έχει συρτάρια.
Το απλούστερο, άλλωστε, είναι το καλύτερο. Επίσης, να έχετε υπόψη να εργάζεστε με τον ίδιο τρόπο στον σχεδιασμό του υπόλοιπου χώρου. Ψάξτε για έπιπλα, φωτισμό και φωτιστικά με το ίδιο είδος αρχιτεκτονικού στυλ.
Με αυτό τον τρόπο θα βάψετε τα ντουλάπια σας σαν επαγγελματίας.

μαύρος πάγκος με χάλκινα φωτιστικά
Επιλέξτε χαλκό για το “έντονο” κομμάτι του χώρου.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Προσθέστε ένα χάλκινο στοιχείο

Για χρόνια, ο ανοξείδωτος χάλυβας ήταν ο μόνος τρόπος να σχεδιάσουμε τις κουζίνες με πολυτελές στυλ. Στις μέρες μας, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών ψάχνουν για κάτι λίγο διαφορετικό και ταυτόχρονα κάτι που να κάνει την κουζίνα τους να ξεχωρίζει από το πλήθος. Ο χαλκός φαίνεται να είναι η νικήτρια επιλογή.
Εάν αποφασίσετε να προσθέσετε στην κουζίνα σας τον χαλκό, σκεφτείτε ποιο θα είναι το αντικείμενο στοιχείο σχεδιασμού. Αυτή η απόφαση θα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα να το συμπεριλάβετε στο φωτισμό σας, όπως στην παρακάτω εικόνα. Με το χάλκινο στοιχείο ο χώρος θα “λάμψει” περισσότερο, ενώ θα ξεχωρίζει και θα τραβάει όλα τα βλέμματα.
πάγκος κουζίνας με ξύλινα σκαμπό

Εξετάστε ένα πάτωμα με μοτίβο

Σε αντίθεση με το τυποποιημένο ξύλο που έχει την τάση να αναμειγνύεται στο παρασκήνιο, τα σχεδιαζόμενα δάπεδα είναι ότι πιο μοντέρνο έχει κυκλφορήσει. Μπορεί το σχέδιο να εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, ωστόσο υπάρχουν δύο παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το πρώτο είναι το μέγεθός των πλακιδίων. Τα μεγάλα μοτίβα που έχουν ισχυρότερη οπτική επίδραση.
Η διάταξη του μοτίβου είναι μια άλλη πτυχή που θα πρέπει να εξετάσετε. Πριν επιλέξετε ένα σχέδιο, κοιτάξτε γύρω από το δωμάτιο για να κάνετε μια απογραφή των γωνιών. Εάν ο χώρος είναι σχετικά τετραγωνισμένος, έχετε πολλές επιλογές στη διάθεσή σας. Ωστόσο, εάν η κουζίνα σας έχει κάποιες περίεργες γωνίες ίσως χρειαστεί να κόψετε μερικά κομμάτια πλακιδίων.
Μοτίβα για πλακάκια που δεν έχουν περάσει από το μυαλό σας.

άσπρη και μαύρη κουζίνα
Μην διστάσετε να δοκιμάσετε αυτές τις τάσεις κουζίνας στο δικό σας χώρο.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.