Νέα μόδα με πάγκους κουζίνας από χαλαζίες

Διακόσμηση κουζίνας με μοντέρνες ιδέες διακόσμησης όπως οι πάγκοι κουζίνας από χαλαζία
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Νέο trend στην διακόσμηση της κουζίνας: Πάγκοι κουζίνας από χαλαζία.

Όσοι έχετε παρευρεθεί σε κάποια έκθεση σπιτιού θα παρατηρήσατε πως η εμφάνιση ενός νέου υλικού στην κουζίνα είναι γεγονός. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει στην κουζίνα τους πάγκους από γρανίτη ή μάρμαρο. Ο χαλαζίας είναι ένα νέο υλικό που έχει γίνει trend, και γι αυτό σας εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να τον προτιμήσετε.

Γιατί να επιλέξετε χαλαζία

Μπορεί οι πάγκοι από γρανίτη και μάρμαρο να είναι εξαιρετική επιλογή για την κουζίνας σας, ωστόσο είναι αρκετά εύθραυστοι. Σε αντίθεση με τον χαλαζία που είναι πιο ανθεκτικό υλικό. Επιπλέον στους πάγκους από χαλαζία υπάρχει ενσωματωμένη αντιμικροβιακή προστασία που αναστέλλει την ανάπτυξη των οσμών που προκαλούν βακτήρια και μούχλα.
Ο χαλαζίας είναι πολύ ανθεκτικός στις γρατσουνιές κάτι που δεν ισχύει με άλλα υλικά όπως είναι το μάρμαρο ή ο γρανίτης. Επίσης, ο χαλαζίας δεν χρειάζεται κέρωμα ή έξτρα προστασία. Σε αντίθεση με άλλα υλικά που χρειάζονται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για προστασία και ανανέωση.

Διακόσμηση κουζίνας με μοντέρνες ιδέες διακόσμησης όπως οι πάγκοι κουζίνας από χαλαζία

Το συγκεκριμένο υλικό είναι πιο ανθεκτικό από το μάρμαρο και τον γρανίτη.


Ο βασικός λόγος που ο χαλαζίας έχει γίνει trend είναι επειδή οι κατασκευαστές βρήκαν τρόπο να «μαλακώσουν» και να δώσουν ομοιόμορφη όψη σε αυτό το τόσο ανομοιόμορφο πέτρωμα προσθέτοντάς του διάφορα χρώματα. Επιπλέον αυτό το υλικό είναι πιο οικονομικό από το μάρμαρο. Για την ακρίβεια τα υλικά αυτά διαφέρουν στην τιμή τους κατά 10 ευρώ το τ.μ. (με πιο ακριβό το μάρμαρο και πιο οικονομικό τον γρανίτη).
Οι πάγκοι από χαλαζία κυκλοφορούν σε διάφορες αποχρώσεις. Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν κατά 94% φυσικό χαλαζία και το υπόλοιπο ποσοστό είναι πολυεστερικές ρητίνες έτσι ώστε να δοθεί χρώμα στους πάγκους.
Συνεπώς οι πάγκοι από χαλαζία προσφέρουν υψηλή αισθητική, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, χρειάζονται λιγότερη συντήρηση και είναι αρκετά οικονομικοί.
Διακόσμηση κουζίνας με μοντέρνες ιδέες διακόσμησης όπως οι πάγκοι κουζίνας από χαλαζία

Μπορείτε να βρείτε τους πάγκους από χαλαζία σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Κατηγορίες Προιόντων