Τα πιο εντυπωσιακά πατώματα της κουζίνας

Ιδέες για την κουζίνα με τα πιο όμορφα και στιλάτα πατώματα.

Ιδέες για την κουζίνα με τα πιο όμορφα και στιλάτα πατώματα.

Κατά τον σχεδιασμό μιας κουζίνας το πάτωμα είναι από τα τελευταία πράγματα που σκεφτόμαστε. Όμως, όπως θα δείτε και παρακάτω, το πάτωμα μπορεί να «απογειώσει» ένα δωμάτιο.

1. Παρκέ με σιρίτια στη Γαλλία

Το παρακάτω διαμέρισμα βρίσκεται στην Λυόν, και αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το παρκέ με σιρίτια. Σε μια μινιμαλιστική κουζίνα, αυτά που απογειώνουν τον χώρο είναι τα ράφια αντί για πάνω ντουλάπια, το εκπληκτικό πάτωμα, και οι καρέκλες στην τραπεζαρία δίπλα από την μαρμάρινη κουζίνα.

Παρκέ με σιρίτια.
Το πάτωμα παρεμβαίνει σε δύο ανόμοια στυλ και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μέσα από την αντίθεση.

2. Κουμπωτό παρκέ

Το ανοιχτόχρωμο κουμπωτό παρκέ σε αυτή την κουζίνα, μειώνει την δραματικότητα που δημιουργεί το μαύρο, και εξισορροπεί με μοναδικό τρόπο τον χώρο. Ο χώρος πίσω από τον φούρνο και τον νιπτήρα, έχει αυτοκόλλητο απομίμηση λευκού μαρμάρου.

Κουμπωτό παρκέ.

3. Μουσειακό πάτωμα

Τα συγκεκριμένα όμορφα πράσινα μάρμαρα προήλθαν από ένα μουσείο της περιοχής. Τα οποία διασώθηκαν μετά την ανακαίνισή του. Ο μαρμάρινος πάγκος και τα φυτά είναι ο τέλειος συνδυασμός για μια μοντέρνα κουζίνα. Τα 8 φωτιστικά με λάμπες διακόσμησης χαρίζουν μοναδικό στυλ στο χώρο. Πέρα από τις μαρμάρινες πλάκες, σε όλο το υπόλοιπο δωμάτιο έχουν τοποθετηθεί τιρκουάζ πλακάκια subway με ματ επίστρωση.

Μουσειακό πάτωμα.

4. Ρετρό μοντερνισμός

Σε μια μοντέρνα κουζίνα με έμφαση στο ρετρό τοποθετήθηκαν πλακάκια με τραπέζια και ρόμβους 5 διαφορετικών αποχρώσεων. Δημιουργώντας, έτσι ένα μοναδικό γεωμετρικό ψηφιδωτό.

Ρετρό μοντερνισμός στο πάτωμα της κουζίνας.

5. Μικρό ή ευρύχωρο;

Σε μια μικρή κουζίνα όλα φαίνονται πιο ευρύχωρα. Το παρκέ ψαροκόκκαλο είναι το μοναδικό ξύλο μαζί με το ξύλο κοπής σε φυσικό χρώμα. Κάτι που τονίζει ιδιαίτερα πολλά χαρακτηριστικά του πατώματος, αλλά και της υπόλοιπης κουζίνας.

Παρκέ κουζίνας ψαροκόκκαλο.

6. Πολυδιάστατο πάτωμα

Με μια πρώτη ματιά θα δεις ότι τα πλακάκια φαίνονται ρόμβοι και σιρίτι. Αν τα παρατηρήσεις καλά όμως θα δεις ότι πρόκειται για ρόμβο. Μάλιστα, αν τα παρατηρήσεις ακόμη καλά θα προσέξεις ότι ο κάθε κύβος είναι ένα μεγάλο εξάγωνο.

Πολυδιάστατο πάτωμα κουζίνας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό