Μενού

Εντυπωσιακές κουζίνες εμπνευσμένες από την ιταλική διακόσμηση

Διακόσμηση κουζίνας με εντυπωσιακές κουζίνες εμπνευσμένες από την ιταλική διακόσμηση.

Οι Ιταλοί είναι ένας λαός που ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει μαγειρικά. Πέρα από αυτό όμως, γνωρίζει τι πάει να πει και “διακόσμηση κουζίνας“. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοούμε.

#1 Λειτουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο

Όπως θα παρατηρήσετε στην παρακάτω εικόνα, η συγκεκριμένη ιταλική κουζίνα αξιοποιεί όλους τους χώρους στο έπακρο. Αφού, οι ηλεκτρικές συσκευές μπαίνουν μέσα στον τοίχο για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου.

Σε όλη την κουζίνα επικρατεί η απόχρωση του “σπασμένου λευκού” η οποία ενισχύεται χρωματικά με μερικές κίτρινες πινελιές. Άλλωστε, το κίτρινο είναι ένα από τα ιδανικότερα χρώματα για την κουζίνα.

Ιδέες διακόσμησης με αέρα Ιταλίας.

#2 Όλα κοντά

Μπορεί στη συγκεκριμένη κουζίνα να υπάρχει αρκετός χώρος, αλλά όπως βλέπετε τα πάντα είναι οργανωμένα. Τα ντουλάπια είναι τοποθετημένα πάνω στον πάγκο, ενώ η σύνθεση με τους νεροχύτες περιλαμβάνει τα μάτια της κουζίνας αλλά και αρκετά ράφια. Όπως όλα δείχνουν, οι Ιταλοί ξέρουν τι θα πει εξοικονόμηση χώρου.

Ιταλική διακόσμηση κουζίνας.

#3 Συνδυασμός μπλε-άσπρου

Σε αυτή την κουζίνα η σύνθεση είναι επίσης λειτουργική. Όπως έχετε καταλάβει οι Ιταλοί αγαπούν την άνεση στις κουζίνες τους.  Στη συγκεκριμένη κουζίνα μπορείτε ακόμα και να κοιμηθείτε όσο περιμένετε να γίνει το φαγητό.

Εξαιτίας της λειτουργικότητας και της άνεσης που επικρατεί, μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί το χώρο για να προσθέσει έναν καναπέ ή και μια ολόκληρη τραπεζαρία. Μια βιβλιοθήκη με ανοιχτά ράφια είναι επίσης μια καλή ιδέα.

Κουζίνα με συνδυασμό μπλε-άσπρου.

#4 Μεγάλοι πάγκοι

Αν θέλετε να έχετε μεγάλους πάγκους για να μαγειρεύετε με την άνεσή σας, τότε στην ιταλική διακόσμηση συναντάμε και αυτού του τύπου τις κουζίνες. Άλλωστε οτιδήποτε έχει σχέση με την άνεση στην κουζίνα είναι πρωταρχικό μέλημα των Ιταλών. Σε αυτή την κουζίνα έχουν τοποθετηθεί πολύ μεγάλοι πάγκοι σε διάφορα επίπεδα.

Μεγάλοι πάγκοι κουζίνας.
Οι μεγάλοι πάγκοι θα σας λύσουν τα χέρια και τα πολλά ντουλάπια θα βοηθήσουν ώστε να μην φαίνεται παραφορτωμένη η κουζίνα σας.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Τι υλικό να επιλέξω για τον πάγκο της κουζίνας

Μάθετε ποιο είναι το κατάλληλο υλικό πάγκου κουζίνας για...

Εκπληκτικές ιδέες χρωμάτων για τα ντουλάπια της κουζίνας

Πέντε ιδέες χρωμάτων για τα ντουλάπια της κουζίνας. Διακόσμηση...

Stay in touch!

7,085ΥποστηρικτέςΚάντε Like
186ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,330ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής