Ιδέες με τις πιο εκπληκτικές κουζίνες εξωτερικού χώρου
Αρχική Εσωτερικοί χώροι Κουζίνα Όμορφες ιδέες για κουζίνες εξωτερικού χώρου

Όμορφες ιδέες για κουζίνες εξωτερικού χώρου

0
2568
Ιδέες με τις πιο εκπληκτικές κουζίνες εξωτερικού χώρου.

Αυτές είναι οι πιο εκπληκτικές κουζίνες εξωτερικού χώρου.

Δεν λέμε, ωραία είναι τα μπάρμπεκιου. Αλλά, δεν νομίζετε ότι θα πρέπει να ανέβουμε επίπεδο, ειδικά τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός; Γι΄αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές κουζίνες εξωτερικού χώρου, σε διαφορετικό στυλ, για να πάρετε ιδέες.

Μπορεί κάποιες από αυτές να αποτελούν μακρινό όνειρο, καθώς θα πρέπει να έχεις αρκετό budget. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες που είναι λιγότερο εφικτές. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για πλήρως οργανωμένες κουζίνες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και θα καταλάβετε.

1. Η ρουστίκ μπαλκόνι

Όταν το μπαλκόνι είναι υπερβολικά μεγάλο, δεν νομίζεις ότι πρέπει να το εκμεταλλευτείς; Στη συγκεκριμένη εξωτερική κουζίνα προστέθηκε ένα στέγαστρο ώστε να μπορούν να μαγειρέψουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Η κουζίνα και το BBQ δουλεύουν με γκάζι. Το τραπέζι είναι αρκετά μεγάλο ώστε να φιλοξενήσει οικογενειακό γλέντι ή πάρτι. Ενώ υπάρχει πρόβλεψη για νιπτήρα και πάσο, τόσο για την προετοιμασία, όσο και για το μάζεμα.

Κουζίνες εξωτερικού χώρου σε ρουστίκ μπαλκόνι. Κουζίνα εξωτερικού χώρου. Κουζίνα εξωτερικού χώρου σε ρουστίκ μπαλκόνι.

2. Κουζίνα και μπαμπού

Η συγκεκριμένη εξωτερική κουζίνα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει οποιαδήποτε κουζίνα εσωτερικού χώρου, και μάλιστα εστιατορίου. Διαθέτει πραγματικά πολλές επιφάνειες εργασίας, ένα μεγάλο τραπέζι με πάγκους, χτιστό φούρνο και ότι εξοπλισμό μπορείς να φανταστείς. Διακοσμητικά υπάρχει το τούβλο, τα πλακάκια με καθαρά διακοσμητική διάθεση και ένας τοίχος από διάτρητη ψάθα. Τα ντουλάπια είναι χειροποίητα και ξυλόγλυπτα, ενώ η οροφή από μπαμπού κλέβει τα βλέμματα.

Κουζίνα εξωτερικού χώρου με μπαμπού. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με μπαμπού. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με ξύλινο τραπέζι φαγητού.

3. Χρώμα και ξύλο

Όπως καταλαβαίνετε και εσείς από την παρακάτω κουζίνα εξωτερικού χώρου, ο ιδιοκτήτης λατρεύει το ξύλο και το χρώμα. Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο σπάει το το φούξια των τοίχων με λίγο λαδί στον ένα τοίχο, ενώ οι πάγκοι, ο απορροφητήρας και το ψυγείο είναι μαύρα. Το ανοιχτό ξύλο κυριαρχεί λόγω της σκεπής, των υποστηλωμάτων και του ντεκ της πισίνας, αλλά εξισορροπείται με τον καλύτερο τρόπο.

Ροζ κουζίνα εξωτερικού χώρου. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με πισίνα. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με ξύλινο deck πισίνας.

4. Όταν έρχονται τα μέσα έξω

Εδώ έχουμε μια πιο μοντέρνα προσέγγιση χάρη στην inox νησίδα και τα σκαμπό. Έχει πολλές από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που διαθέτει μια κουζίνα εξωτερικού χώρου, πέρα από το τεράστιο ψυγείο. Η νησίδα όπου έχει εγκατασταθεί η κουζίνα γκαζιού, είναι ταυτόχρονα πάγκος εργασίας, πάσο και μπαρ.

Κουζίνα εξωτερικού χώρου.

Πισίνα εξωτερικού χώρου.
Όλα αυτά με θέα μια τεράστια πισίνα.

5. Άρωμα Ελλάδας

Αυτό το μπαλκόνι είναι η πιο προσιτή και ιδανική λύση για τα ελληνικά δεδομένα. Η γωνιακή κουζίνα αξιοποιεί στο έπακρο το μπαλκόνι και είναι πλήρως εξοπλισμένη. Το μπλε στις καρέκλες είναι μια τέλεια επιλογή για να αποκτήσει προσωπικότητα ο χώρος. Το ανοιχτό ξύλο δίνει στον χώρο ένα πιο νεανικό στυλ.

Κουζίνα εξωτερικού χώρου.

Κουζίνα εξωτερικού χώρου με άρωμα Ελλάδας.
Το ότι διαθέτει τηλεόραση και ένα οχτάρι τραπέζι, το κάνει αυτόματα σπίτι για καλοκαιρινά αθλητικά γεγονότα, διαγωνισμούς και shows για όλους.

Κουζίνα εξωτερικού χώρου.

Δείτε μερικές ακόμη όμορφες κουζίνες εξωτερικού χώρου και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

Μπάρμπεκιου. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με φυτά. Απλή κουζίνα εξωτερικού χώρου. Κουζίνα εξωτερικού χώρου εξοπλισμένη πλήρως. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με πέτρα. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με λιμνούλα. Εξοπλισμένη κουζίνα εξωτερικού χώρου. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με ξύλινα στοιχεία. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με φυτά και λουλούδια. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με φούρνο. Κουζίνα εξωτερικού χώρου με τον πάγκο να λειτουργεί ως τραπέζι.