Καλάθι αγορών

DIY: Φτιάξε πανεύκολα ένα μπάρμπεκιου για τον κήπο σου

φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές

Όποιος έχει ένα μπάρμπεκιου στον κήπο ή την αυλή του έχει κάνει σίγουρα την καλύτερη επιλογή.

Το μπάρμπεκιου είναι ένα πολύ όμορφο στοιχείο που συμβάλλει στην διακόσμηση του κήπου ή της αυλής. Βέβαια, αν το έχεις ψάξει λίγο παραπάνω θα δεις ότι οι συγκεκριμένες κατασκευές δεν είναι και πολύ οικονομικές.
Γι’ αυτό επέλεξε να φτιάξεις μόνος σου αυτή την DIY εστία ψησίματος για να μην ξοδέψεις ούτε καν τα μισά χρήματα από όσα θα έδινες για να την αγοράσεις.
Βήμα 1ο: Καθάρισε τον χώρο

Βάλε σημάδι στο έδαφος για τις διαστάσεις που θέλεις να έχει η κατασκευή σου. Η συγκεκριμένη έχει 1.5 μέτρο μήκος και 1 μέτρο πλάτος. Έπειτα, πάρε το φτυάρι και σκάψε μέχρι να φτάσεις σε βάθος περίπου 20 εκ. Πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα φρόντισε να βρέξεις λίγο τα τούβλα για να μην λειτουργήσουν σαν σφουγγάρι όταν θα τα βάλεις στο χώμα.


Βήμα 2ο: Ρίξε χαλίκι
Ρίξε στη βάση το χαλίκι ώστε να κάνεις μια στρώση γύρω στα 5 εκ. Πίεσε κάτω το χαλίκι για να είναι όσο το δυνατόν γίνεται επίπεδη η επιφάνεια.

Βήμα 3ο: Ρίξε τσιμέντο
Πάνω από το χαλίκι ρίξε άλλο τόσο τσιμέντο, δηλαδή 5 εκ. Τοποθέτησε τα τσιμεντόλιθα περιμετρικά αφήνοντας δυο μικρά κενά για να τραβάει το χώμα το νερό που θα ρίχνεις για να καθαρίσεις το μπάρμπεκιου.

Βήμα 4ο: Χτίσε τον τοίχο
Επάνω από τους τσιμεντόλιθους χτίσε τον τοίχο με τούβλα φροντίζοντας να μην βάζεις πολύ τσιμέντο για να μην τρέχει, παρά μόνο μία στρώση για να κολλήσουν τα τούβλα.
φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές
Βήμα 5ο: Τοποθέτησε τις σχάρες
Αυτό είναι και το τελευταίο βήμα που θα κάνεις για να ολοκληρώσεις την κατασκευή σου. Βάλε μερικά μεταλλικά στηρίγματα στον τοίχο και από πάνω δύο σχάρες για να μπορείς να ψήνεις ότι θες. Και το μπάρμπεκιου σας είναι έτοιμο!
φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές
Δείτε μερικά ακόμη DIY μπάρμπεκιου και πάρτε ιδέες για την αυλή η τον κήπο σας.
φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.