Καλάθι Αγορών

T. 2103003039 Δ -Τ 09:00-17:00  | Τριτη – Πεμπτη 10.00 – 18.00 | Παρασκευή 10.00 – 18.00 *Αντικαταβολή έως 150€

DIY: Φτιάξε πανεύκολα ένα μπάρμπεκιου για τον κήπο σου

φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

– Ζητήστε προσφορά για ανακαίνιση σπιτιού

Όποιος έχει ένα μπάρμπεκιου στον κήπο ή την αυλή του έχει κάνει σίγουρα την καλύτερη επιλογή.

Το μπάρμπεκιου είναι ένα πολύ όμορφο στοιχείο που συμβάλλει στην διακόσμηση του κήπου ή της αυλής. Βέβαια, αν το έχεις ψάξει λίγο παραπάνω θα δεις ότι οι συγκεκριμένες κατασκευές δεν είναι και πολύ οικονομικές.
Γι’ αυτό επέλεξε να φτιάξεις μόνος σου αυτή την DIY εστία ψησίματος για να μην ξοδέψεις ούτε καν τα μισά χρήματα από όσα θα έδινες για να την αγοράσεις.
Βήμα 1ο: Καθάρισε τον χώρο

Βάλε σημάδι στο έδαφος για τις διαστάσεις που θέλεις να έχει η κατασκευή σου. Η συγκεκριμένη έχει 1.5 μέτρο μήκος και 1 μέτρο πλάτος. Έπειτα, πάρε το φτυάρι και σκάψε μέχρι να φτάσεις σε βάθος περίπου 20 εκ. Πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα φρόντισε να βρέξεις λίγο τα τούβλα για να μην λειτουργήσουν σαν σφουγγάρι όταν θα τα βάλεις στο χώμα.


Βήμα 2ο: Ρίξε χαλίκι
Ρίξε στη βάση το χαλίκι ώστε να κάνεις μια στρώση γύρω στα 5 εκ. Πίεσε κάτω το χαλίκι για να είναι όσο το δυνατόν γίνεται επίπεδη η επιφάνεια.

Βήμα 3ο: Ρίξε τσιμέντο
Πάνω από το χαλίκι ρίξε άλλο τόσο τσιμέντο, δηλαδή 5 εκ. Τοποθέτησε τα τσιμεντόλιθα περιμετρικά αφήνοντας δυο μικρά κενά για να τραβάει το χώμα το νερό που θα ρίχνεις για να καθαρίσεις το μπάρμπεκιου.

Βήμα 4ο: Χτίσε τον τοίχο
Επάνω από τους τσιμεντόλιθους χτίσε τον τοίχο με τούβλα φροντίζοντας να μην βάζεις πολύ τσιμέντο για να μην τρέχει, παρά μόνο μία στρώση για να κολλήσουν τα τούβλα.
φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές
Βήμα 5ο: Τοποθέτησε τις σχάρες
Αυτό είναι και το τελευταίο βήμα που θα κάνεις για να ολοκληρώσεις την κατασκευή σου. Βάλε μερικά μεταλλικά στηρίγματα στον τοίχο και από πάνω δύο σχάρες για να μπορείς να ψήνεις ότι θες. Και το μπάρμπεκιου σας είναι έτοιμο!
φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές
Δείτε μερικά ακόμη DIY μπάρμπεκιου και πάρτε ιδέες για την αυλή η τον κήπο σας.
φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές φτιάξτο μόνος σου, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, κατασκευές για το σπίτι, κατασκευές

epipla kouzinas

Ζητήστε προσφορά ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.