Καλάθι αγορών

Έφτασε στη Ροδόπη ο αγωγός TAP

αγωγός ταρ

«Πάτησε» Ροδόπη ο αγωγός TAP. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

Τρεις χώρες, 878 χιλιόμετρα, ένας αγωγός. Ο Διαδριατικός Αγωγός Trans Adriatic Pipeline, γνωστός ως TAP, διέρχεται αυτό το διάστημα από τη Ροδόπη. Οι εργασίες του αναμένονται να έχουν ολοκληρωθεί για το νομό μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού.
Αυτή τη στιγμή ο TAP βρίσκεται ανάμεσα σε Κόσμιο και Μεγάλο Δουκάτο. Ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να περάσει κι από τις ράγες του τρένου, κατόπιν σχετικής αδειοδότησης. Ο «Χ» βρέθηκε σε αυτό το σημείο, αλλά και στο αντίστοιχο σημείο μεταξύ Κοσμίου και Ισάλου, όπου οι εργασίες είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο. Σαφώς, σε κάθε σημείο οι εργασίες έχουν «ωριμάσει» μέχρι ένα βαθμό.
Οι εργασίες κινούνται βάσει προγράμματος και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διέλευση από τη Ροδόπη. Αλλά και η αποκατάσταση, καθώς ένα μεγάλο έργο δεν πρέπει να αφήνει μεγάλες ζημιές.

Ο TAP με μια ματιά

Ο Διαδριατικός Αγωγός είναι ένα έργο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος θα μεταφέρει φυσικό αέριο από την περιοχή τη Κασπίας στην Ευρώπη. Θα διασυνδεθεί με τον αγωγό φυσικού αερίου Ανατολίας (TANAP) στα ελληνοτουρκικά σύνορα και θα διέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, την Αλβανία και την Αδριατική Θάλασσα. Προτού καταλήξει στις ακτές της Νότιας Ιταλίας όπου θα συνδεθεί στο ιταλικό δίκτυο φυσικού αερίου.

Έρχονται οι αποζημιώσεις

Η διέλευση του αγωγού, είχε ως αρχική προϋπόθεση τις απαλλοτριώσεις γης, για τις οποίες οι κάτοχοι αποζημιώνονται. Όσοι δεν διαφωνούν, αποπληρώνονται άμεσα σύμφωνα με τις τιμές αποζημίωσης, ενώ όσοι διαφωνούν αναμένουν πρώτα το δικαστικό πόρισμα της διαμάχης.
Οι τιμές για την αποζημίωση των θιγόμενων είχαν ήδη καθοριστεί προ καιρού. Με τους ανθρώπους της κοινοπραξίας να επικοινωνούν με χρήστες και ιδιοκτήτες γης στη Ροδόπη και να τους καταθέτουν την πρόταση αποζημίωσης. Από 1.000 έως 40.000 ευρώ το στρέμμα διαμορφώνονται οι τιμές της γης με βάση τις οποίες θα αποζημιώνονται οι ιδιοκτήτες στη διαδρομή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ. Ενώ για την απώλεια αγροτικού εισοδήματος από καλλιέργειες η Κοινοπραξία θα καταβάλει στους καλλιεργητές αποζημιώσεις ανάλογα με το είδος της καλλιέργειας, τη φάση ανάπτυξης στην οποία βρίσκεται, τη στρεμματική απόδοση, τις επιδοτήσεις αλλά και το είδος του περιορισμού που επιβάλλεται λόγω της διέλευσης του αγωγού.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.