Καλάθι αγορών

Τι είναι η RECONSBnB και γιατί είναι ότι χρειάζεστε

Γραφεία με πίνακες στον τοίχο.

Δεν ξέρατε τι είναι η RECONSBnB; Μάθετε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την υπηρεσία και γιατί είναι ότι χρειάζεστε.

Η ReconsBnB είναι ένας τομέας που ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Recons, ο οποίος φροντίζει εσάς και το σπίτι σας. Με απλά λόγια, αναλαμβάνει τις διαδικασίες και την ευθύνες την ενοικίασης του χώρου σας (ανά ημέρα) μέσω των υπηρεσιών Airbnb.

Η υπηρεσία Airbnb, είναι μία υπηρεσία όπως είπαμε ημερήσιας ενοικίασης σπιτιών σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα.  Είναι γνωστό πως η Ελλάδα έχει ειδικά τα καλοκαίρια τεράστιο κύμα τουριστικού πληθυσμού και έτσι λοιπόν, μέσω της ενοικίασης αυτής μπορείτε να βγάλετε χρήματα, όσο λείπετε στις διακοπές σας!

Γιατί να προτιμήσετε τη ReconsBnb;

Εμείς θα φροντίσουμε και εσάς, και το σπίτι σας αλλά και το συμφέρον σας. Εγγυόμαστε για την καλή διατήρηση του χώρου σου και την ασφάλεια του αλλά και το σίγουρο σας κέρδος.
Επιλέγουμε αξιόπιστους επισκέπτες, να είναι σίγουρο ότι θα φροντίσουν το σπίτι σας με τον τρόπο που θα το φροντίζατε εσείς. Προσφέρουμε μια υπηρεσία κλειδί Airbnb, η οποία είναι μια πλήρης υπηρεσία Airbnb check-in και check-out, που είναι πάντα φιλόξενη και προσωπική.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Δεν υπάρχουν απρόσωπα μηχανήματα και προβλήματα εμπιστοσύνης, γιατί εμείς οι ίδιοι, οι ομάδες μας θα διαχειρίζονται όλα τα θέματα του χώρου σας προσωπικά. Μπορούμε να παρέχουμε μια υπηρεσία καθαριότητας Airbnb για ένα επαγγελματικό καθαρισμό. Παρέχουμε τον ιματισμό Airbnb και υπηρεσία πετσετών. Όπου παρέχουμε καθαρές πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, ακόμη και πολυτελή προϊόντα περιποίησης.

Και φυσικά εννοείται ότι οι καλεσμένοι σας θα επικοινωνούν άμεσα μαζί μας, θα έχουν την πλήρη εμπειρία ξενοδοχείου από τον δικό σας χώρο, ενώ παράλληλα το σπίτι σας παραμένει ελεγχόμενο και άθικτο!

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Και φυσικά εννοείται, πως δεν σας χρεώνουμε για τις υπηρεσίες μας προκαταβολικά, αλλά πληρωνόμαστε με ποσοστό, το χαμηλότερο της αγοράς, μόνο όταν πληρώνεστε και εσείς οι ίδιοι. Η Reconsbnb είναι εδώ για να φροντίσει εσάς, το σπίτι σας, αλλά και του φιλοξενούμενους σας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.