Μενού
Μενού

Τι είναι η RECONSBnB και γιατί είναι ότι χρειάζεστε

Γραφεία με πίνακες στον τοίχο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Δεν ξέρατε τι είναι η RECONSBnB; Μάθετε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την υπηρεσία και γιατί είναι ότι χρειάζεστε.

Η ReconsBnB είναι ένας τομέας που ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Recons, ο οποίος φροντίζει εσάς και το σπίτι σας. Με απλά λόγια, αναλαμβάνει τις διαδικασίες και την ευθύνες την ενοικίασης του χώρου σας (ανά ημέρα) μέσω των υπηρεσιών Airbnb.

Η υπηρεσία Airbnb, είναι μία υπηρεσία όπως είπαμε ημερήσιας ενοικίασης σπιτιών σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα.  Είναι γνωστό πως η Ελλάδα έχει ειδικά τα καλοκαίρια τεράστιο κύμα τουριστικού πληθυσμού και έτσι λοιπόν, μέσω της ενοικίασης αυτής μπορείτε να βγάλετε χρήματα, όσο λείπετε στις διακοπές σας!

Γιατί να προτιμήσετε τη ReconsBnb;

Εμείς θα φροντίσουμε και εσάς, και το σπίτι σας αλλά και το συμφέρον σας. Εγγυόμαστε για την καλή διατήρηση του χώρου σου και την ασφάλεια του αλλά και το σίγουρο σας κέρδος.
Επιλέγουμε αξιόπιστους επισκέπτες, να είναι σίγουρο ότι θα φροντίσουν το σπίτι σας με τον τρόπο που θα το φροντίζατε εσείς. Προσφέρουμε μια υπηρεσία κλειδί Airbnb, η οποία είναι μια πλήρης υπηρεσία Airbnb check-in και check-out, που είναι πάντα φιλόξενη και προσωπική.

Δεν υπάρχουν απρόσωπα μηχανήματα και προβλήματα εμπιστοσύνης, γιατί εμείς οι ίδιοι, οι ομάδες μας θα διαχειρίζονται όλα τα θέματα του χώρου σας προσωπικά. Μπορούμε να παρέχουμε μια υπηρεσία καθαριότητας Airbnb για ένα επαγγελματικό καθαρισμό. Παρέχουμε τον ιματισμό Airbnb και υπηρεσία πετσετών. Όπου παρέχουμε καθαρές πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, ακόμη και πολυτελή προϊόντα περιποίησης.

Και φυσικά εννοείται ότι οι καλεσμένοι σας θα επικοινωνούν άμεσα μαζί μας, θα έχουν την πλήρη εμπειρία ξενοδοχείου από τον δικό σας χώρο, ενώ παράλληλα το σπίτι σας παραμένει ελεγχόμενο και άθικτο!

Και φυσικά εννοείται, πως δεν σας χρεώνουμε για τις υπηρεσίες μας προκαταβολικά, αλλά πληρωνόμαστε με ποσοστό, το χαμηλότερο της αγοράς, μόνο όταν πληρώνεστε και εσείς οι ίδιοι. Η Reconsbnb είναι εδώ για να φροντίσει εσάς, το σπίτι σας, αλλά και του φιλοξενούμενους σας.

Main Menu