Καλάθι αγορών

Το πιο "έξυπνο" χερούλι πόρτας

Κλειδαριά με δαχτυλικό αποτύπωμα.

Πρωτότυπο χερούλι πόρτας που λειτουργεί με δακτυλικά αποτυπώματα. Μάθετε πως θα κλειδώσετε την πόρτα με…τον αντίχειρά σας.

Οι νέες, καινοτόμες και έξυπνες κλειδαριές υπόσχονται να αντικαταστήσουν τα κλασσικά κλειδιά με το… τηλέφωνό σας. Το τελευταίο μοντέλο έξυπνης κλειδιαριάς προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Ποιο είναι αυτό; Εφάρμοσε μια πρωτότυπη λειτουργία με την τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ναι, καλά διαβάσατε.
Η έξυπνη κλειδιαριά “Ola” είναι ένα χερούλι πόρτας, το οποίο έχει έναν ενσωματωμένο σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Προκειμένου να αναγνωριστούν οι ένοικοι ενός σπιτιού. Μάλιστα, μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και τα αποτυπώματα φίλων και συγγενών. Ενώ, μπορεί να παρέχει προσωρινή πρόσβαση σε συγκεκριμένους ανθρώπους.
Μόλις αποθηκευτεί ένα συγκεκριμένο αποτύπωση  στη συνοδευτική εφαρμογή, η πόρτα θα ανοίγει μόνο όταν ο αντίχειρος που αντιστοιχεί σε αυτό πιέσει το κατάλληλο κουμπί-σημείο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές iOS, όσο και για Android. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο επικεφαλής σχεδιαστής της «έξυπνης-κλειδαριάς-χερούλι», Rip Guo, ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων μέσω της πλατφόρμας Kickstarter.
Ο 26χρονος σχεδιαστής ανέφερε, ότι η συγκεκριμένη κλειδαριά είναι σε θέση να ανοίξει μια πόρτα πάνω από 30.000 φορές, προτούν οι τέσσερις ΑΑ μπαταρίες της χρειαστούν αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κρατήσει έως και 2 χρόνια “φυσιολογικής χρήσης”. Βέβαια, αν οι μπαταρίες τελειώσουν πριν από τον αναμενόμενο χρόνο, υπάρχει ένα σετ μπαταριών ασφαλείας που ενεργοποιούνται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.
Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν την “έξυπνη κλειδιαριά”, ώστε να αισθάνονται περισσότερο ασφάλεια, η τιμή πώλησης της είναι περίπου στα 180 δολάρια.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.