Καλάθι αγορών

Περιγραφή των υπηρεσιών μας

Η RECONS είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στους τομείς:

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων. Στη RECONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους. Είναι μια εταιρεία με επιρροές και συμβουλές σε όλους τους τομείς του σπιτιού, του γραφείου, και γενικά οποιουδήποτε χώρου. Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και καταρτιζόμενο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας για εσάς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις και διακοσμητικές προτάσεις. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.

Α. Ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις

Ανακαινίσεις κατοικιών/ διαμερισμάτων/ ξενοδοχείων

εργασίες ανακαίνισης εξωτερικών χώρων Η ανακαίνιση είναι μια σημαντική επένδυση με μακροπρόθεσμο όφελος για τους ιδιοκτήτες. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, μια ανακαίνιση είναι μια ιδιαίτερα οικονομική επιλογή, με πολλά πλεονεκτήματα. Η RECONS σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε οικονομικά πακέτα ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και το ποσό τις επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει.

Ανακαίνιση ξενοδοχείων – ξενώνα

Η εμπειρία της εταιρείας στην ανακαίνιση και την κατασκευή ενός ξενοδοχείου είναι εδώ για να σας προσφέρει λύσεις. Η καινοτομία στο σχεδιασμό της ανακαίνισης ξενοδοχείων σε συνδυασμό με out of the box λύσεις είναι στη φιλοσοφία μας. Αναλαμβάνουμε από την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών και εγκρίσεων έως και την κατασκευή – ανακαίνιση του ξενοδοχείου.

Εργασίες αποκατάστασης ιστορικών και διατηρητέων κτηρίων

Αποκατάσταση είναι η επαναφορά του κτιρίου στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή η απομάκρυνση στοιχείων που αλλοιώνουν τη μορφή του κτιρίου. Η εταιρεία μας, διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο προσωπικό, είναι σε θέση να αναλάβει αποκαταστάσεις και ενισχύσεις διατηρητέων κτιρίων, πάντα με σεβασμό στην αρχιτεκτονική κληρονομιά μας.

Ανακαινίσεις επαγγελματικών ακινήτων

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου με βάση την τεχνογνωσία και την εμπειρία των δεκάδων ανακαινίσεων διαφόρων καταστημάτων και γραφείων σε όλη την Ελλάδα. Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων της της εταιρείας επανασχεδιάζουν τους χώρους και προτείνουν έξυπνες τροποποιήσεις υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους για την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων των επαγγελματικών χώρων.

Ανακατασκευή παλαιών κατοικιών ή αποπεράτωση ημιτελών ακίνητων

Η αναπαλαίωση σπιτιών ανήκει σε μια “ιδιαίτερη κατηγορία” ανακαίνισης. Είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, γι’ αυτό και πρέπει να γίνετε από έμπειρους μηχανικούς και συνεργεία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακατασκευή κατοικιών από οποιοδήποτε στάδιο εσείς επιθυμείτε. Βασιστείτε στην ποιότητα των κατασκευών μας μέσω των εξειδικευμένων συνεργείων μας, καθώς και τις ιδέες μας για λύσεις, τόσο σε τεχνικό όσο και σε διακοσμητικό επίπεδο.

Εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης ακινήτου

Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου είναι το σύνολο των επεμβάσεων που γίνονται με σκοπό την μείωση των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου για θέρμανση και ψύξη. εξοικονόμηση ενέργειας εικόνα
Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό του πελάτη την διεκπεραίωση της ενεργειακής αναβάθμισης από το στάδιο της προετοιμασίας και την κατάθεση του φακέλου για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, μέχρι και την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών και την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού.
 • Αποτύπωση κτιρίου που πρόκειται να αναβαθμιστεί ενεργειακά
 • Ενεργειακή μελέτη του κτιρίου
 • Παρουσίαση των απαιτούμενων ενεργειακών επεμβάσεων
 • Κοστολόγηση των ενεργειακών επεμβάσεων
 • Υλοποίηση ενεργειακής αναβάθμισης
 • Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για το κτίριο.
Τα κριτήρια συμμετοχής στο Νέο Εξοικονομώ είναι τα εξής:
 • Το κτίριο θα πρέπει να έχει νόμιμη άδεια
 • Το ενεργειακό πιστοποιητικό να είναι κατηγορίας Δ και χαμηλότερης
 • Το προσωπικό και οικογενειακό εισόδημα

Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

διακόσμηση εσωτερικών χώρωνΟι διακοσμητές της εταιρείας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάθε πρόβλημα που θα συναντήσετε στη μορφοποίηση των χώρων, την επιλογή των υλικών και τη διακόσμηση ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Από τη διαμόρφωση του χώρου, τις ειδικές κατασκευές, το φωτισμό μέχρι τις λεπτομέρειες όπως οι πρίζες, τα πόμολα και ότι άλλο χρειάζεται ο χώρος, για να αποκτήσει το ύφος που σας ταιριάζει.

[su_divider style=”dotted”]

Β. Στερεωτικές εργασίες

στερεωτικές εργασίες

Εκτοξευόμενο σκυρόδεμα (GUNITE)

Το εκτοξευόμενο σκυρόδεμα (gunite) είναι σκυρόδεμα υψηλής αντοχής που εφαρμόζεται με εκτόξευση με υψηλή πίεση. Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση κυρίως σοβαρών βλαβών όλων των φερόντων στοιχείων ενός κτιρίου όπως σε υποστηλώματα, δοκούς, πλάκες, θεμέλια, τοιχία, φέρουσες τοιχοποιίες, λιθοδομές, κ.λ.π. Πέρα από την εφαρμογή του σε επιφάνεια από σκυρόδεμα και τοιχοποιία μπορεί να εφαρμοστεί και σε βράχο, χώμα, εκσκαφές κλπ.

Προεντάσεις, χαλυβδελάσματα (ΒΕΤΟΝ PLAQUE)

Τα χαλυβδοελάσματα είναι μία από τις θεμελιώδεις εφαρμογές στο χώρο των στατικών ενισχύσεων. Είναι μια πρακτική ενίσχυσης των κτιρίων γιατί αυξάνουν την καμπτική αντοχή. Η μέθοδος χρησιμοποιείται κυρίως για την αύξηση της αντοχής δοκών και πλακών.

Τσιμεντενέσεις – Ρητινενέσεις

Οι τσιμεντενέσεις είναι μία τεχνική που εφαρμόζεται για την αποκατάσταση και ενίσχυση των φερουσών τοιχοποιιών-λιθοδομών. Παράλληλα, οι ρητινενέσεις είναι μία τεχνική που εφαρμόζεται για την αποκατάσταση των ρωγμών του οπλισμένου σκυροδέματος.

Ενισχύσεις σε λιθοδομές – Αγκυρώσεις – Αντιστηρίξεις

Η αγκύρωση εδάφους είναι μια τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε φυσικές είτε σε ανασκαμμένες πλαγιές. Αντιμετωπίζουν τη συνολική σταθερότητα του πρανούς και συνδέονται σε σειρά με ένα σύστημα μετώπου το οποίο παρέχει επιφανειακή σταθερότητα.

Γ. Ειδικές τεχνικές επενδύσεων

τεχνικές επενδύσεων

Κατασκευή ξύλινων στεγών

Οι στέγες είναι κατασκευές, που αποτελούνται από επικλινή μη βατά επίπεδα για την ταχύτερη απομάκρυνση των νερών της βροχής και κυρίως των χιονιών. Επίσης, και για να περιορίζονται οι κίνδυνοι να περάσει το νερό, ή έστω ή υγρασία, μέσα στα κτήρια.

Προστασία επιφανειών

Με απλές και εύκολες εφαρμογές μπορούμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση και ταυτόχρονα να παρατείνουμε το χρόνο ζωής ορισμένων επιφανειών (πέτρινες, μαρμάρινες, βαμμένες επιφάνειες κλπ.)

Βιομηχανικά αντιολισθηρά δάπεδα

Τα βιομηχανικά δάπεδα είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις χρήσης και λειτουργίας τους σε βιομηχανικούς και όχι μόνο χώρους. Τα αντιολισθηρά δάπεδα εφαρμόζονται στα καταστρώματα των πλοίων και κυρίως στους διαδρόμους, για την αποτροπή τραυματισμών και ζημιών από ολίσθηση.

Ειδικές στεγανοποιήσεις

μόνωση ταράτσας και εσωτερικού χώρου Η στεγανοποίηση είναι μία εργασία που γίνεται για να λύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν, από την εισροή του νερού. Στόχος είναι να κρατήσουμε τα νερά έξω από την κατασκευή (π.χ. στεγανοποίηση ταράτσας, υπογείου, δώματος, τοίχου κλπ.).

Εξελιγμένες στεγανοποιήσεις σε δεξαμενές, πισίνες, λιμνοδεξαμενές

κατασκευή στέγαστρων και στεγώνΆλλες πάλι φορές ο στόχος είναι να κρατήσουμε το νερό μέσα στην κατασκευή π.χ. πισίνα, δεξαμενή, υδατόπυργος κλπ.

Δ. Μελέτες

σχέδια και μελέτες

Μελέτη και κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων

Η Μελέτη του έργου πρέπει να είναι σωστή ώστε η τελική κατασκευή να είναι άρτια σύμφωνη με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του ιδιοκτήτη. Η εταιρεία μας προτείνει σειρά εναλλακτικές σχεδίων προκειμένου οι ιδιοκτήτες να μπορούν να επιλέξουν.

Αναστηλώσεις κτιρίων – Επισκευές και ενισχύσεις σε φέρουσες κατασκευές – Επισκευές, συντηρήσεις Μνημείων και διατηρητέων κτηρίων.

Αξίζει να τονίσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει ειδικό τμήμα που αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή διατηρητέων κτιρίων ακόμη και την πλήρη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Μελέτη πάσης φύσεως κτιριακών έργων και επισκευή ενίσχυσης ειδικών κτιριακών έργων

Χαρακτηριστικό των μελετών μας είναι η ποιότητα και η οικονομία της κατασκευής. Η υποστήριξη που παρέχεται στους πελάτες μας είναι συνεχής, από την σύνταξη της προμελέτης έως τα πλήρη σχέδια και τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες.

Μελέτες στατικής αποκατάστασης ιστορικών μνημείων και διατηρητέων κτιρίων

Η Recons διαθέτει πλούσια εμπειρία σε μελέτες και ειδικεύεται σε όλα τα πεδία της δομητικής αποκατάστασης μνημείων και διατηρητέων κτιρίων. αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων

[su_divider style=”dotted”]

Υπηρεσίες / Οικοδομικά

Η εταιρεία RECONS, στα οικοδομικά έργα που αναλαμβάνει, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στην ποιότητα, στις τεχνολογίες εφαρμογής και στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες για την ανάδειξη του έργου. Εκτός από το έμψυχο δυναμικό μας, εξασφαλίζουμε τη συνεργασία υπεργολάβων και προμηθευτών με αρχές που εγγυώνται την διασφάλιση της επιθυμητής ποιότητας.

Υπηρεσίες / Διατηρητέα

Οι επεμβάσεις και οι λύσεις που επιλέγουμε στηρίζονται στο σεβασμό της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς. Οι ενισχύσεις του φέροντος οργανισμού και τα υλικά, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες εφαρμογής τους καλύπτουν τις πιο υψηλές απαιτήσεις και σε αυτόν τον τομέα. Άψογα αποτελέσματα με εξοικονόμηση χρόνου και δαπανών. [su_box title=”Ειδικό τμήμα μελετών” style=”noise” box_color=”#EF8142″ radius=”7″]Έχουμε δημιουργήσει ειδικό τμήμα που αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή διατηρητέων κτιρίων ακόμη και την πλήρη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.[/su_box] Τα έργα μας στα διατηρητέα (αναπαλαιώσεις, αναστηλώσεις, συντηρήσεις κ.ά.) κατατάσσουν την εταιρεία μας στις πιο αξιόλογες και περισσότερο ενδεδειγμένες στο χώρο.

[su_divider style=”dotted”]

Oικοδομικές εργασίες που παρέχει η recons

Ο τεχνικός τομέας της RECONS αναλαμβάνει μία σειρά από οικοδομικές εργασίες, όπως περιγράφονται συνοπτικά παρακάτω.

  • Όλες οι εργασίες εκτελούνται αποκλειστικά από δικά μας συνεργεία.
 • Χρωματισμοί – Βαψίματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Μονώσεις ταρατσών, ρύσεις με αφρομπετόν, στεγανοποιήσεις βιομηχανικών δαπέδων, μόνωση υπογείων, τοιχίων.
 • Εφαρμογές ξύλου, κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες, σκάλες, πέργκολες, αίθρια, επενδύσεις ξύλου.
 • Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και Υδραυλικές εγκαταστάσεις.
 • Τοποθέτηση και επισκευή δαπέδων: ξύλινα πατώματα, laminate, πλακάκια, εξυγίανση μαρμάρων.
 • Επιλογή των σωστών κουφωμάτων ξύλινα, αλουμίνια.
 • Επένδυση με πέτρα, χτίσιμο και επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, Κατασκευή τζακιού.

Επίπλωση Eshop

Το σπίτι μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά με την τοποθέτηση καινούργιων επίπλων. Γνωρίζετε ότι ακόμα και το πιο παλιό σπίτι μπορεί να δείξει αλλιώς με νέα έπιπλα; Ανανεώστε τον χώρο σας με έπιπλα ποιότητας από την RECONS και δείτε το σαλόνι, τη κουζίνα και το μπάνιο σας με άλλο μάτι!

Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε πακέτα ολικής ή μερικής ανακαίνισης του χώρου σας σε μοναδικές τιμές και με το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Άλλωστε στην Recons ξεχωρίζουμε καθώς διαθέτουμε τη καλύτερη ομάδα μηχανικών με χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Κατασκευή

Είμαστε εδώ για να αποκτήσετε τον χώρο που έχετε φανταστεί. Μαζί χτίζουμε τις ιδέες σας. Η RECONS αναλαμβάνει για το ακίνητό σας, εργασίες ανακαίνισης, ανακατασκευής, ανέγερσης και ενίσχυσης.

Διακόσμηση

Η διακόσμηση είναι από τα πιο σημαντικά στάδια όταν θέλετε να αλλάξετε τον χώρο σας. Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν λύσεις για την διακόσμηση και επίπλωση του εσωτερικού σας χώρου και όχι μόνο.

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη του φακέλου της ηλεκτρονικής ταυτότητας του κτηρίου σας. Η δημιουργία της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτηρίου για το ακίνητό σας, διαμέρισμα ή οικόπεδο, οριζόντια ή κάθετη ιδιοκτησία, είναι απαραίτητη για την πώληση ή μεταβίβαση του ακινήτου.

Τακτοποίηση Αυθαιρέτου & Βεβαιώσεις Μηχανικού

Η εμπειρία μας σε θέματα πολεοδομικής νομοθεσίας μας βοηθάει να προτείνουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση για την τακτοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών. Επίσης αναλαμβάνουμε την έκδοση βεβαίωσης μηχανικού η οποία απαιτείται για κάθε συμβολαιογραφική πράξη.

Μελέτες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπόνηση αρχιτεκτονικών, στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών σε φάση αρχικής πρότασης, προμελέτης, οριστικής μελέτης και μελέτης εφαρμογής.

Ενεργειακά Πιστοποιητικά και Πρόγραμμα Εξοικονομώ

Εκδίδουμε πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) για ενοικίαση, πώληση ή μεταβίβαση ακινήτου. Επίσης αναλαμβάνουμε την ένταξη του χώρου σας στον πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ’ οίκον, το οποίο έχει στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση του.

Πολεοδομικές Άδειες & Άδειες Λειτουργίες

Αναλαμβάνουμε την έκδοση Αδειών Δόμησης, από τον αρχικό έλεγχο οικοδομησιμότητας έως την τελική έκδοση της άδειας. Επίσης αναλαμβάνουμε άδειες λειτουργίας καταστημάτων, ιατρείων, καταλυμάτων προσωρινής διαμονής

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.