Καλάθι αγορών

Διαγωνισμός: Μπείτε στην κλήρωση για έναν καταπληκτικό πίνακα

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις ένα χώρο είναι να προσθέσετε πίνακες στο χώρο σας. Εμείς σου δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Πως; Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε έναν καταπληκτικό πίνακα. Διαβάστε παρακάτω τρόπους για το πως μπορούν οι πίνακες να κοσμήσουν τους τοίχους σας.
Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.
Η διακόσμηση είναι τόσο περίπλοκη ως έννοια, καθώς αν δεν το “έχεις” μπορεί να “πέσεις” σε πολλές διακοσμητικές παγίδες. Τα τελευταία χρόνια, έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες ασχολίες όλων μας.
Πολύς κόσμος ψάχνει στο διαδίκτυο ιδέες διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού του, από το μπάνιο και την κουζίνα μέχρι το μπαλκόνι και τον κήπο. Πάμε, λοιπόν, να εξετάσουμε μαζί όλους τους εσωτερικούς, κυρίως, χώρους ώστε να πάρετε όμορφες διακοσμητικές ιδέες.
Μάθετε ποιος είναι ο ποιος απλός, εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να ανανεωθεί η εικόνα του σπιτιού. Το συγκεκριμένο διακοσμητικό μπορεί να κοσμήσει τους τοίχους όλων των χώρων του σπιτιού σου.

Κουζίνα

Η διακόσμηση της κουζίνας είναι μια διαδικασία που παραμελούμε κατά την ανακαίνιση του σπιτιού. Είναι ένας χώρος δημιουργίας όποτε θα πρέπει να επιλέξουμε προσεκτικά την διακόσμηση που θα χρησιμοποιήσουμε.
Μια όμορφη κουζίνα δεν χρειάζεται να είναι παραφορτωμένη με αξεσουάρ και ηλεκτρικές συσκευές για να είναι μοντέρνα και στιλάτη. Η έννοια “τόσο όσο” πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Λίγα αξεσουάρ, τα οποία σας δίνουν έμπνευση σε αυτόν τον δημιουργικό χώρο, και οι κατάλληλες συσκευές που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, είναι ότι πρέπει.
Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.

Τραπεζαρία

Η τραπεζαρία είναι ένα δωμάτιο που χρησιμοποιούμε λιγότερο απ’όσο θα έπρεπε. Γι’ αυτό και η διακόσμησή της πρέπει να είναι πιο εκλεπτυσμένη. Είναι ένας χώρος που μπορεί να διακοσμηθεί απλά, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.
Με τα κατάλληλα κόλπα μπορείτε να κάνετε την τραπεζαρία σας να δείχνει πιο μοντέρνα και ακριβή χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας βαθιά στην τσέπη.
Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Υπνοδωμάτιο

Όλοι θέλουμε ένα σικ και κομψό υπνοδωμάτιο για να χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα. Με μικρές αλλά θαυματουργές αλλαγές μπορείτε να μετατρέψετε το δωμάτιό σας στο πιο στιλάτο χώρο του σπιτιού.
Καλό θα είναι η διακόσμηση του υπνοδωματίου να γίνει με προσοχή, καθώς είναι ο χώρος που ξεκουραζόμαστε. Αν θέλετε να κάνετε μια μικρή ανανέωση στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω γιατί εμείς σας έχουμε την λύση.
Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.

Μπάνιο

Το μπάνιο ίσως είναι από τα τελευταία δωμάτια του σπιτιού σου που σκέφτεσαι να διακοσμήσεις. Αυτό όμως συμβαίνει επειδή δεν βρίσκεις κάποια εκπληκτική πρόταση που να σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Είναι ένα δωμάτιο το οποίο επισκέπτεται σχεδόν όποιος έρθει στο σπίτι σου, και συν της άλλης περνάς αρκετό χρόνο εκεί μέσα καθημερινά από το πρωί μέχρι και το βράδυ.
Άρα μήπως θα έπρεπε να φροντίσεις αυτός ο χώρος να είναι πιο ευχάριστος, για να σε βοηθάει και στη χαλάρωση;
Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η πιο όμορφη διακοσμητική λύση για τους τοίχους όλων των δωματίων του σπιτιού είναι οι πίνακες. Μπορείτε να κοσμήσετε τους τοίχους από τις κρεβατοκάμαράς σας μέχρι και του μπάνιου. Ναι, καλά διαβάσατε. Αν προσθέσετε όμορφους πίνακες στο μπάνιο θα δώσετε μια ένα πολυτελές στυλ στο χώρο.

Οι κανόνες για το μέγεθος ενός πίνακα στον χώρο μας

Ένας διακοσμητικός κανόνας πού ισχύει για την επιλογή ενός πίνακα είναι ότι το μέγεθος τού πίνακα πού σκοπεύουμε να τοποθετήσουμε πάνω από ένα έπιπλο δεν πρέπει να ξεπερνά ποτέ σε πλάτος το μισό έως και τα δύο τρίτα τού επίπλου. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα βγαίνει ισορροπημένο. Αντίθετα, αν ο πίνακας είναι μικρότερος σε πλάτος από το μισό τού επίπλου, χάνεται η ισορροπία. Διότι δίνεται έμφαση εξ’ ολοκλήρου στο έπιπλο.
Ωστόσο, να θυμάστε πως κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του. Ειδικά σε πιο μοντέρνα σπίτια θα συναντηθούμε πολύ μεγάλους έως τεράστιους πίνακες που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρους τοίχους. Αλλά, και πάλι το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ειδικά αν έχεις προσέξει την συνολική διακόσμηση του σπιτιού.

Αυτό γίνεται για δύο λόγους:
 1. Σε αυτή την περίπτωση ο πίνακας λειτουργεί σαν ταπετσαρία στον χώρο δίνοντας έμφαση στον ένα τοίχο (focal point).
 2. Επειδή έργα πού μας αρέσουν γιατί μας αντιπροσωπεύουν, και ξέρουμε πως να τα αναδείξουμε χωρίς να φορτώνουμε τον υπόλοιπο χώρο μας με φλύαρα μικροαντικείμενα.

Άσχετα αν είναι έργο επώνυμου ή ανώνυμου καλλιτέχνη, η αξία του αφορά αποκλειστικά στην διάθεση πού μας προσδίδει κάθε φορά που το κοιτάμε.
Ένας δεύτερος διακοσμητικός κανόνας αφορά το ύψος στο οποίο πρέπει να κρεμαστεί ένας πίνακας. Παλαιότερα συνήθιζαν να κρεμούν τούς πίνακες ψηλά. Αυτό, πλέον, είναι εντελώς ξεπερασμένο αισθητικά. Το κάτω μέρος ενός πίνακα πρέπει να τελειώνει το πολύ 20 εκατοστά ψηλότερα από την πλάτη τού καναπέ. Αν ο πίνακας είναι πολύ μικρός, αυτό δεν μπορεί να γίνει, οπότε καλύτερα να προτιμήσετε μία σύνθεση από πίνακες.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Αφού αναλύσαμε όλο το κομμάτι για τους πίνακες, και έμαθες όσα περισσότερα γίνεται, δεν νομίζεις ότι πρέπει να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις έναν εντυπωσιακό πίνακα για το σπίτι σου;
Μπείτε, λοιπόν, στην κλήρωση για να κερδίσετε έναν καταπληκτικό πίνακας. Ο πίνακας θα είναι τυπωμένος σε καμβά, και θα εκτυπωθεί στις διαστάσεις που επιθυμεί ο νικητής. Σας δίνουμε τέσσερα πιθανά σχέδια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, και σας αντιπροσωπεύει.

Ένας νικητής θα κερδίσει ένα καταπληκτικό πίνακα της αρέσκειας του.
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε ένα comment με τον πίνακα που σας αρέσει και κοινοποίηση στούς φίλους σας στο Facebook.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσεις στις 18 Αυγούστου 2017 ώρα  12:00μμ και λήγει την 1η  Σεπτεμβρίου 2017.
Διαβάστε εδώ τους όρους του διαγωνισμού.

Τα τέσσερα σχέδια του διαγωνισμού για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο είναι αυτά παρακάτω:

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.
Νο1

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.
Νο2

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.
Νο3

Διακόσμηση σπιτιού με τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους.
Νο4

Όροι του διαγωνισμού: https://reconsblog.gr/oroi-diagonismou-facebook/

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.