Μενού
Μενού

Αλλάξτε την διακόσμηση του υπνοδωματίου με λιγότερο από 50 ευρώ

Στιλάτες ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας με λιγότερο από 50 ευρώ. Οικονομικές λύσεις για να μην βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Στιλάτες ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας με λιγότερο από 50 ευρώ.

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη εποχή όλων μας. Η διάθεση μας αλλάζει και γι’ αυτό θέλουμε να αλλάξουμε την διακόσμηση του υπνοδωματίου μας.
Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας προτείνουμε όμορφες και στιλάτες ιδέες για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας. Δώστε του ξανά ενδιαφέρον χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

1. Βάψτε τη συρταριέρα

Αγοράστε μικρές ποσότητες βαφής σε διαφορετικές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό όμπρε αποτέλεσμα. Κατά προτίμηση χρησιμοποιήστε 5 διαφορετικές αποχρώσεις, πολύ κοντά η μία στην άλλη για να έχετε το αποτέλεσμα της παρακάτω φωτογραφίας.

Συρταριέρα με στυλ όμπρε.

Με αυτόν τον τρόπο η απλή και βαρετή συρταριέρα σας θα αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον.

2. Φτιάξτε πινακάκια λουλουδιών

Τοποθετήστε έξι διαφορετικά λουλούδια πάνω σε έναν λευκό καμβά και ψεκάστε γύρω – γύρω. Όταν αφαιρέσετε τα λουλούδια το αποτέλεσμα θα είναι σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας.
Πινακάκια λουλουδιών.

3. Φτιάξτε καδράκια με τα σουβέρ που δεν χρησιμοποιείτε πια

Πάρτε απλά σουβέρ που δεν χρησιμοποιείτε πια φτιάξτε υπέροχα καδράκια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα κολλήσετε στη μέση κάθε κάδρου με δυνατή κόλλα βάζοντας για φόντο κάποιο χρώμα της επιλογής σας.
Κάδρα με σουβέρ.

4. Αδειάστε το δωμάτιό σας 

Η πιο απλή και οικονομική ανανέωση γίνεται όταν καθαρίζουμε το δωμάτιό μας. Καθώς πετάμε όλα τα άχρηστα αντικείμενα και μετακινούμε έπιπλα που δεν είναι απαραίτητα. Το υπνοδωμάτιο καλό είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο μίνιμαλ ώστε να ρέει η ενέργεια πιο εύκολα μέσα σε αυτό (βασικοί κανόνες feng shui).
Διακόσμηση υπνοδωματίου με λιγότερο από 50 ευρώ.

5. Βάλτε ράφια και διακοσμήστε τα

Τοποθετήστε έξτρα ράφια στο υπνοδωμάτιο σας και διακοσμήστε τα με βιβλία, λουλούδια, δίσκους, καλλυντικά αλλά και παπούτσια. Το καλό με τα ράφια είναι πως όταν τα βαρεθείτε μπορείτε πολύ εύκολα να τους αλλάξετε διακόσμηση, και να ανανεωθεί ο χώρος χωρίς να ξοδευτείτε. Για ένα ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα, τοποθετήστε ταπετσαρία στο σχέδιο που σας αρέσει στα ράφια.
Ράφια με διακοσμητικά, βιβλία κλπ.

6. Φτιάξτε κορνίζες με αυτοκόλλητες ταινίες

Δημιουργήστε στο τοίχο κάδρα με αυτοκόλλητες ταινίες σε διάφορες αποχρώσεις. Κολλήστε τα αγαπημένα σας πόστερ με washitape (θα το βρείτε κυρίως σε ηλεκτρονικά καταστήματα με είδη χειροτεχνίας), και θα έχετε στο λεπτό τις πιο πρωτότυπες και οικονομικές κορνίζες.
Κορνίζες με αυτοκόλλητες ταινίες.

7. Χρησιμοποιήστε παλιές πόρτες και παντζούρια

Στην περίπτωση που έχετε παλιές πόρτες ή παντζούρια μην τα πετάξετε. Μπορείτε να τα βάψετε και να τα χρησιμοποιήσετε αντί για κεφαλάρι στο κρεβάτι σας. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα τοποθετήστε μερικά φωτάκια γύρω από αυτό.
Αν θέλετε να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί και πρωτότυποι, δείτε πώς να φτιάξετε μόνοι σας ένα εντυπωσιακό κεφαλάρι.
Κεφαλάρι από παντζούρια.
 

Main Menu