Τέσσερα λάθη που κάνουμε όλοι στην διακόσμηση του υπνοδωματίου μας

Τέσσερα διακοσμητικά λάθη που κάνουμε στην διακόσμηση υπνοδωματίου και πως μπορούμε να τα αποφύγουμε.Ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας.

Δείτε τα διακοσμητικά λάθη που κάνουμε στην διακόσμηση υπνοδωματίου.

Όταν διακοσμούμε το υπνοδωμάτιό μας συνήθως πέφτουμε σε διακοσμητικά λάθη τα οποία φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περιμέναμε. Άλλωστε, κανείς από εμάς δεν έχει υπάρξει αλάνθαστος σε ζητήματα διακόσμησης.

Ας δούμε λοιπόν τα λάθη που όλοι κάνουμε στην κρεβατοκάμαρα μας, ώστε την επόμενη φορά να μην τα ξανακάνουμε.

#1 Πολλά ή πολύ λίγα διακοσμητικά

Πρέπει να το «έχεις» με την διακόσμηση για να βρεις την σωστή αναλογία αξεσουάρ και διακοσμητικών για το υπνοδωμάτιο σου. Αφού θες να είναι ζεστό και παράλληλα να μην φαίνεται ακατάστατο. Η ιδανική λύση είναι να διαλέξεις ελάχιστα αντικείμενα και να «ρίξεις» το βάρος στην υφή ή σε έναν πίνακα  ή σε χαλιά. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα στο χώρο.

Κρεβατοκάμαρα.

#2 Λάθος επιλογή χαλιού ή μοκέτας

Ένα ωραίο χαλί ή μια μοκέτα, μπορεί να σώσει αλλά και να χαλάσει όλη την διακόσμηση μιας κρεβατοκάμαρας. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως αυτό που μετράει είναι το μέγεθος. Ένα πολύ μικρό χαλί θα φαίνεται σαν σταγόνα σε ωκεανό, ενώ ένα πολύ μεγάλο θα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Η ιδανική λύση είναι να είναι πλατύ όσο το κρεβάτι και να προεξέχει από τα πόδια του κρεβατιού τουλάχιστον μισό μέτρο.

Χαλί στην κρεβατοκάμαρα.

#3 Δεν συγυρίζεις

Είναι ότι καλύτερο να έχεις μια πολυχρηστική κρεβατοκάμαρα, που εμπεριέχει γραφείο ή οποιονδήποτε άλλο διπλό ρόλο. Αλλά αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να έχεις το δωμάτιο τακτοποιημένο. Διαφορετικά χάνεται όλη η ομορφιά του χώρου. Γι’ αυτό καλό θα είναι να συμμαζεύεις τα απογεύματα ή το βράδυ, ώστε να κοιμάσαι και να ξυπνάς σε γαλήνιο περιβάλλον.

Κρεβατοκάμαρα με γραφείο.

#4 Σκοτεινό δωμάτιο

Σίγουρα κάθε δωμάτιο χρειάζεται κουρτίνες για να προφυλάξει την ιδιωτικότητα του, αλλά τα κλειστά μέτρα σκίασης την ημέρα είναι σκέτη παράνοια. Ο σκοτεινός χώρος δημιουργεί ανθυγιεινές συνθήκες σε ένα δωμάτιο, ενώ είναι ο καλύτερος φίλος της κακής ψυχολογίας. Γι΄αυτό άνοιγε τις κουρτίνες σου ή  το παράθυρο για 2-3 ώρες την ημέρα για να ανανεώνεται η ατμόσφαιρα.

Κρεβατοκάμαρα και διακοσμητικά λάθη.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό