Μενού
Μενού

Ανανεώστε την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας με ελάχιστα χρήματα

Οικονομικές ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας με 30 ευρώ μόνο
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Οικονομικές ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας με 30 ευρώ μόνο.

Θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στην κρεβατοκάμαρά σας αλλά τα οικονομικά σας δεν σας το επιτρέπουν; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας προτείνουμε οικονομικές ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας με 30 ευρώ μόνο!
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και πάρτε οικονομικές ιδέες για την δική σας κρεβατοκάμαρα.

1. Texture

Ο συνδυασμός υφών και υλικών είναι και πάλι στη μόδα. Το υπνοδωμάτιο της παρακάτω εικόνας είναι πολύ μίνιμαλ διακοσμημένο και το μόνο δυναμικό στοιχείο στο δωμάτιο είναι η κουβέρτα από συνθετική γούνα που κρέμεται μέχρι το πάτωμα. Το δωμάτιο ανήκει στον διάσημο σχεδιαστή Alessandro Dell’ Acqua.

Μίνιμαλ κρεβατοκάμαρα

Ο συνδυασμός υφών και υλικών είναι και πάλι στη μόδα.

2. Τέχνη

Η Monique Lhuillier είναι μία από τις πιο διάσημες σχεδιάστριες στον κόσμο. Η ίδια έχει διακοσμήσει το δωμάτιό της με τον πιο απλό πίνακα. Πρόκειται για έναν άσπρο καμβά πάνω στον οποίο ο γνωστός ζωγράφος Udo Noger δημιούργησε απλές γραμμές και σχέδια. Κάτι ανάλογο μπορείτε να κάνετε και εσείς και μάλιστα με πολύ λιγότερα από 30 ευρώ.

Κρεβατοκάμαρα σε γήινες αποχρώσεις

Η Monique Lhuillier είναι μία από τις πιο διάσημες σχεδιάστριες στον κόσμο. Η ίδια έχει διακοσμήσει το δωμάτιό της με τον πιο απλό πίνακα.

3. Ταπετσαρία

Η ταπετσαρία είναι η πιο οικονομική λύση για να δώσετε στιλ σε έναν χώρο. Μπορείτε να βρείτε ταπετσαρίες για όλο το υπνοδωμάτιο ή κάποιον τοίχο με πολύ λιγότερα από 15 ευρώ.

Ταπετσαρία κρεβατοκάμαρας

Δείτε πόσο διαφορετικό και στιλάτο δείχνει αυτό το δωμάτιο με την ταπετσαρία στον έναν τοίχο.

4. Επενδύστε στο κρεβάτι σας

Καμιά φορά το μόνο που χρειάζεται μια κρεβατοκάμαρα για να ανανεωθεί είναι ένα ζευγάρι όμορφα σεντόνια και μερικά έξτρα μαξιλάρια. Με 30 ευρώ μπορείτε να βρείτε καλής ποιότητας σεντόνια και μαξιλαροθήκες.

Κρεβάτι με λευκά σεντόνια και μαξιλάρια

Με 30 ευρώ μπορείτε να βρείτε καλής ποιότητας σεντόνια και μαξιλαροθήκες.

5. Λουλούδια

Ένα μεγάλο μπουκέτο με χρωματιστά λουλούδια μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά σε ένα δωμάτιο. Με αυτό τον τρόπο θα προσθέσετε χρώμα, στιλ και ζωντάνια.

Λουλούδια στο κομοδίνο

Ένα μεγάλο μπουκέτο με χρωματιστά λουλούδια μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά σε ένα δωμάτιο.


Μπορεί με 30 ευρώ να μην γίνεται ολοκληρωτική ανακαίνιση στο υπνοδωμάτιό σας, αλλά μπορείτε με αυτά τα χρήματα να κάνετε μικρές αλλαγές που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας και θα του δώσουν στιλ.
Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και εκμεταλλευτείτε σωστά πράγματα που ήδη έχετε. Ανταλλάξτε έπιπλα σε κάποια δωμάτια, προσθέστε χρώμα και φρέσκα λουλούδια και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.

Main Menu