Καλάθι αγορών

Ανανεώστε διακοσμητικά το σπίτι σας με μόνο 20 ευρώ

Διακοσμητικές αλλαγές σπιτιού που δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ.

Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι με διακοσμητικές αλλαγές κάτω των 20 ευρώ.

Όλοι μας θέλουμε να ανανεώσουμε την διακόσμηση του σπιτιού, αλλά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε τα οικονομικά μας δεν μας το επιτρέπουν. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε λύσεις και ιδέες διακόσμησης για το σπίτι με διακοσμητικές αλλαγές κάτω των 20 ευρώ.
Δείτε παρακάτω μερικές φανταστικές ιδέες που θα αναβαθμίσουν στο σπίτι σας εύκολα και οικονομικά.

#1 Φτιάξτε πίνακα σημειώσεων

Πάρτε ένα γυάλινο πάνελ και τοποθετήστε το σε κάποιο σημείο της κουζίνας. Βάψτε τον τοίχο πίσω από το πάνελ σε ότι απόχρωση θέλετε και βάλτε μπροστά το πάνελ σαν κορνίζα. Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους για γυάλινες επιφάνειες προκειμένου να κρατάτε τις σημειώσεις σας. Μπορείτε να βρείτε γυάλινα πάνελ σε καταστήματα με είδη σπιτιού και μαρκαδόρους σε καταστήματα με αναλώσιμα είδη.

Πίνακας σημειώσεων
Χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους για γυάλινες επιφάνειες προκειμένου να κρατάτε τις σημειώσεις σας.

#2 Δώστε χρώμα στη βιβλιοθήκη 

Εδώ υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνεις αυτό ή με κόλλα για decoupage ή με αυτοκόλλητο σχέδιο.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

 1. Την κόλλα για decoupage θα την βρείτε σε χρωματοπωλεία ή σε καταστήματα με είδη χόμπι. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει ανάλογα και με τη διακόσμηση του χώρου σας. Κολλήστε το ύφασμα στη βιβλιοθήκη και αφήστε να στεγνώσει καλά η κόλλα. Μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο βάζοντας στη βιβλιοθήκη σας ταπετσαρία.
 2. Βρείτε κάποιο αυτοκόλλητο σχέδιο που σας αρέσει και κολλήστε το στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης σας. Με αυτό τον τρόπο της προσθέτετε χρώμα και την ανανεώνετε. Μπορείτε ακόμα να κολλήσετε ύφασμα ή ταπετσαρία που σας περίσσεψε και με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξοδέψετε καθόλου χρήματα.
Βιβλιοθήκη με ταπετσαρία
Αριστερά αυτή η βιβλιοθήκη έχει διακοσμηθεί με ύφασμα ενώ δεξιά, όχι. Ποια σας φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα;

#3 Γατζάκια πετσετών με ενδιαφέρον

Αντικαταστήστε τα βαρετά γατζάκια που έχετε στο μπάνιο και στην κουζίνα σας με πιο ενδιαφέροντα σχέδια και σχήματα. Μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακά γατζάκια σε online καταστήματα που πουλάνε είδη σπιτιού.

#4 Ανανεώστε με μπογιά

Μακράν ο πιο οικονομικός τρόπος για να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας. Ανανεώστε κάποια μικροέπιπλα και διακοσμητικά επιλέγοντας μια όμορφη απόχρωση.

Γαλάζιο έπιπλο με διακοσμητικά
Ανανεώστε κάποια μικροέπιπλα και διακοσμητικά επιλέγοντας μια όμορφη απόχρωση.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Φτιάξτε τη δική σας τέχνη

Με 20 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε καμβά και μπογιές για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό  έργο τέχνης για τον τοίχο σας. Επιλέξτε χρώματα που θα αναδείξουν τον χώρο σας ή χρησιμοποιήστε απλά κάδρα για να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας.

#6 Φτιάξτε μόνοι σας σουπλά

Επιλέξτε ένα ύφασμα που σας αρέσει, κόψτε το στο μέγεθος που επιθυμείτε και σιδερώστε πάνω του (και από τις δύο πλευρές) βινύλιο. Έπειτα κόψτε με ένα ψαλίδι τις άκρες βινυλίου που περισσεύουν, και έτοιμα τα σουπλά σας. Το βινύλιο θα το βρείτε σε καταστήματα υφασμάτων ή καταστήματα με χαρτικά είδη.

Σουπλά
Το βινύλιο θα το βρείτε σε καταστήματα υφασμάτων ή καταστήματα με χαρτικά είδη.

#7 Ντύστε το φωτιστικό σας

Με 10 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε ένα πολύ όμορφο ύφασμα για να ντύσετε το πάνω μέρος του φωτιστικού σας. Αυτό το tip διακόσμησης είναι τόσο οικονομικό και εύκολο ενώ μπορείτε κάθε σεζόν να αλλάζετε το ύφασμα του φωτιστικού σας για να ανανεώνεστε συνεχώς.

#8 Φτιάξτε ψεύτικο κεφαλάρι

Δημιουργήστε μόνοι σας ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σας. Μια ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε παλιά παραθυρόφυλλα που θα βάψετε και θα κρεμάσετε στον τοίχο πίσω ακριβώς από το κρεβάτι σας.
Δείτε έξυπνες ιδέες για  το κεφαλάρι του κρεβατιού σας.

#9 Διακοσμήστε με κεριά

Τα κεριά αποτελούν οικονομική λύση διακόσμησης για το σπίτι σας. Προτιμήστε μονόχρωμα κεριά αν ο χώρος σας είναι ήδη διακοσμημένος με πολύχρωμα κεριά. Έτσι θα προσθέσετε χρώμα και ζωντάνια σε έναν πιο μουντό χώρο.

Κρεβατοκάμαρα με κεριά
Τα κεριά αποτελούν οικονομική λύση διακόσμησης για το σπίτι σας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.