Καλάθι αγορών

Εναλλακτικές χρήσεις της μάσκαρα που μόλις τελείωσε

Πρακτικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι με εναλλακτικές χρήσεις της μάσκαρα που μόλις τελείωσε.

Πρακτικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι με εναλλακτικές χρήσεις της μάσκαρα που μόλις τελείωσε.

Κάθε γυναικά θέλει ένα εκτυφλωτικό βλέμμα με ακαταμάχητες βλεφαρίδες. Γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσει τη μάσκαρα για να αναδείξει περισσότερο την φυσική της ομορφιά. Η διάρκεια ζωής όμως της μάσκαρα είναι μόνο λίγοι μήνες.
Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, την παλιά σας μάσκαρα και μην την πετάξετε. Καθώς σας έχουμε ιδέες για να την χρησιμοποιήσετε με τρόπους που δεν είχαν περάσει ξανά από το μυαλό σας.
Αυτό που θα χρειαστείτε είναι το βουρτσάκι από την μάσκαρα σας. Για να το καθαρίσετε αφήστε το κάτω από τρεχούμενο νερό. Έτσι ώστε να το επαναχρησιμοποιήσετε για άλλο λόγο. Με απαλές κινήσεις με τα δάχτυλα σας και λίγο σαπούνι, τρίψτε τις τρίχες από το βουρτσάκι και αφαιρέστε έτσι κάθε ποσότητα μάσκαρα.
Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε την παλιά σας μάσκαρα.

1. Καθαρίστε το σεσουάρ μαλλιών

Η ιδανική λύση για να αφαιρέσετε κάθε ίχνος χνουδιών από την πίσω πλευρά του στεγνωτήρα των μαλλιών σας. Πολλές φορές η σκόνη που μαζεύεται μειώνει την τάση και την ένταση του όταν το χρησιμοποιείτε. Με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να ταλαιπωρούνται περισσότερο από την θερμότητα. Γι’ αυτό φροντίστε να το καθαρίζετε ανά τακτά διαστήματα με το βουρτσάκι από την μάσκαρα. Προσέξτε μόνο να είναι εκτός λειτουργίας όση ώρα αφαιρείτε σκόνες και χνούδια.
Σεσουάρ μαλλιών.

2. Χτενιστείτε

Όταν κάνετε έναν αυστηρό κότσο, οι μικρές τρίχες στο πίσω μέρος του κεφαλιού συνηθίζουν να πετούν. Για να τις τιθασεύσετε βάλτε λακ στο βουρτσάκι από την μάσκαρα και χτενίστε και πάλι το σημείο εκείνο που οι τρίχες πετούν.
Χτένισμα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Καθαρίστε το σιφόνι του ντους

Έπειτα από κάθε λούσιμο ή χτένισμα οι τρίχες που φυσιολογικά πέφτουν από τα μαλλιά σας, οδηγούνται στο σιφόνι της μπανιέρας. Με αποτέλεσμα αυτό να βουλώνει. Αφαιρέστε τις τρίχες που έχουν μαζευτεί στο σημείο αυτό με κάθετες κινήσεις, εισχωρώντας το βουρτσάκι από την παλιά σας μάσκαρα στις τρύπες του σιφονιού.

4. Καθαρίστε πολύτιμα κοσμήματα

Οι μαλακές τρίχες της μάσκαρα μπορούν να καθαρίσουν τα κοσμήματα σας  χωρίς να τα γδάρουν. Επειδή το βουρτσάκι έχει πολλές και κοντές τρίχες μπορεί να καθαρίσει κάθε γωνία και σχισμή από τα κοσμήματα σας, που δεν μπορούσατε να καθαρίσετε αλλιώς.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

5. Κάντε απολέπιση στα χείλη σας

Βυθίστε το βουρτσάκι μέσα σε lip balm για πιο μαλακά χείλη και στη συνέχεια με απαλές κινήσεις τρίψτε το πάνω στα χείλη σας. Τα νεκρά κύτταρα θα εξαφανιστούν, ενώ τα χείλη σας θα μοιάζουν ακόμα πιο ελκυστικά.

Απολέπιση στα χείλη με το βουρτσάκι της μάσκαρα.
Κάντε και πάλι μαλακά τα ξεραμένα χείλη σας με ένα βουρτσάκι από μάσκαρα.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.