Εναλλακτικές χρήσεις της μάσκαρα που μόλις τελείωσε

Πρακτικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι με εναλλακτικές χρήσεις της μάσκαρα που μόλις τελείωσε.

Πρακτικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι με εναλλακτικές χρήσεις της μάσκαρα που μόλις τελείωσε.

Κάθε γυναικά θέλει ένα εκτυφλωτικό βλέμμα με ακαταμάχητες βλεφαρίδες. Γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσει τη μάσκαρα για να αναδείξει περισσότερο την φυσική της ομορφιά. Η διάρκεια ζωής όμως της μάσκαρα είναι μόνο λίγοι μήνες.

Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, την παλιά σας μάσκαρα και μην την πετάξετε. Καθώς σας έχουμε ιδέες για να την χρησιμοποιήσετε με τρόπους που δεν είχαν περάσει ξανά από το μυαλό σας.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι το βουρτσάκι από την μάσκαρα σας. Για να το καθαρίσετε αφήστε το κάτω από τρεχούμενο νερό. Έτσι ώστε να το επαναχρησιμοποιήσετε για άλλο λόγο. Με απαλές κινήσεις με τα δάχτυλα σας και λίγο σαπούνι, τρίψτε τις τρίχες από το βουρτσάκι και αφαιρέστε έτσι κάθε ποσότητα μάσκαρα.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε την παλιά σας μάσκαρα.

1. Καθαρίστε το σεσουάρ μαλλιών

Η ιδανική λύση για να αφαιρέσετε κάθε ίχνος χνουδιών από την πίσω πλευρά του στεγνωτήρα των μαλλιών σας. Πολλές φορές η σκόνη που μαζεύεται μειώνει την τάση και την ένταση του όταν το χρησιμοποιείτε. Με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να ταλαιπωρούνται περισσότερο από την θερμότητα. Γι’ αυτό φροντίστε να το καθαρίζετε ανά τακτά διαστήματα με το βουρτσάκι από την μάσκαρα. Προσέξτε μόνο να είναι εκτός λειτουργίας όση ώρα αφαιρείτε σκόνες και χνούδια.

Σεσουάρ μαλλιών.

2. Χτενιστείτε

Όταν κάνετε έναν αυστηρό κότσο, οι μικρές τρίχες στο πίσω μέρος του κεφαλιού συνηθίζουν να πετούν. Για να τις τιθασεύσετε βάλτε λακ στο βουρτσάκι από την μάσκαρα και χτενίστε και πάλι το σημείο εκείνο που οι τρίχες πετούν.

Χτένισμα.

3. Καθαρίστε το σιφόνι του ντους

Έπειτα από κάθε λούσιμο ή χτένισμα οι τρίχες που φυσιολογικά πέφτουν από τα μαλλιά σας, οδηγούνται στο σιφόνι της μπανιέρας. Με αποτέλεσμα αυτό να βουλώνει. Αφαιρέστε τις τρίχες που έχουν μαζευτεί στο σημείο αυτό με κάθετες κινήσεις, εισχωρώντας το βουρτσάκι από την παλιά σας μάσκαρα στις τρύπες του σιφονιού.

4. Καθαρίστε πολύτιμα κοσμήματα

Οι μαλακές τρίχες της μάσκαρα μπορούν να καθαρίσουν τα κοσμήματα σας  χωρίς να τα γδάρουν. Επειδή το βουρτσάκι έχει πολλές και κοντές τρίχες μπορεί να καθαρίσει κάθε γωνία και σχισμή από τα κοσμήματα σας, που δεν μπορούσατε να καθαρίσετε αλλιώς.

5. Κάντε απολέπιση στα χείλη σας

Βυθίστε το βουρτσάκι μέσα σε lip balm για πιο μαλακά χείλη και στη συνέχεια με απαλές κινήσεις τρίψτε το πάνω στα χείλη σας. Τα νεκρά κύτταρα θα εξαφανιστούν, ενώ τα χείλη σας θα μοιάζουν ακόμα πιο ελκυστικά.

Απολέπιση στα χείλη με το βουρτσάκι της μάσκαρα.
Κάντε και πάλι μαλακά τα ξεραμένα χείλη σας με ένα βουρτσάκι από μάσκαρα.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό