Μενού
Μενού

Εντυπωσιακά μικρά στούντιο

Τα πιο μικρά στούντιο για να πάρετε ιδέες διακόσμησης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Τα πιο μικρά στούντιο για να πάρετε ιδέες διακόσμησης. Ιδέες για το σπίτι στην περίπτωση που έχετε και εσείς μικρό χώρο.

Πολλοί από εσάς ίσως μένετε σε ένα πολύ μικρό στούντιο, και κατά πάσα πιθανότητα να νιώθετε ότι τα λίγα τετραγωνικά σας περιορίζουν. Ωστόσο, επειδή το διαμέρισμά σας είναι λιγότερο από 50 τμ δεν σημαίνει πως πρέπει να φαίνεται σαν…φοιτητική εστία.
Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε να αυξήσετε τα τετραγωνικά. Μπορείτε, όμως, με τη σωστή διακόσμηση να μεγαλώσετε τον χώρο σας. Και να δημιουργήσετε ένα σπίτι στο οποίο θα χαίρεστε να πηγαίνετε μετά από μια κουραστική μέρα.
Πάρτε, λοιπόν, μερικές ιδέες από τα παρακάτω στούντιο, και εμπνευστείτε για το δικό σας μικρό διαμέρισμα.
#1 Μπορεί το καθιστικό να είναι δίπλα στο κρεβάτι, αλλά ποιος μπορεί να πει ότι αυτό το στούντιο δεν είναι υπέροχο; Στα μεγάλα ατού του είναι το άπλετο φυσικό φως.
Κρεβατοκάμαρα και καθιστικό.
#2 Ένα πανέμορφο στούντιο σε ανοιχτές παλ αποχρώσεις. Όπως θα δείτε και εσείς υπάρχει αρκετός χώρος στο κέντρο του. Πράγμα που του δίνει την ευκαιρία να «αναπνέει» και να είναι άνετο.
Μικρό στούντιο σε ανοιχτές παλ αποχρώσεις.
#3 Μια πανέξυπνη διαρρύθμιση που εξοικονομεί χώρο από το κρεβάτι, τοποθετώντας το ανάμεσα σε… ντουλάπια. Το έντονο κίτρινο δίνει στον χώρο έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Μικρό στούντιο με πρωτότυπη διακόσμηση.
#4 Αυτό το πολύ κομψό στούντιο έχει χωριστεί στη μέση. Αριστερά η κουζίνα και η τραπεζαρία, και δεξιά το κρεβάτι και το καθιστικό που χωρίζονται με ένα μικρό έπιπλο. Πάνω στο έπιπλο υπάρχει μια κολόνα για να στηρίξει την τηλεόραση.
Μικρό στούντιο με κομψή διακόσμηση.
#5 Σε αυτό το υπέροχο στούντιο έχει θυσιαστεί λίγος χώρος από το κρεβάτι για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο καθιστικό.
Μικρό στούντιο.
#6 Αν το ταβάνι σας είναι λίγο ψηλότερο, τότε εμπνευστείτε από αυτό το στούντιο. Όπου το υπνοδωμάτιο βρίσκεται σε ξεχωριστή περιοχή που έχει πρόσβαση από μια μικρή σκάλα.
Μικρό στούντιο με ημιόροφο.
#7 Ένα πραγματικά μικρό στούντιο που όμως βρήκε τον τρόπο να κάνει την διαρρύθμιση να λειτουργήσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Το μυστικό κρύβεται στην πολυλειτουργική περιοχή που λειτουργεί ταυτόχρονα ως κρεβάτι, αλλά και ως χώρος καθιστικού.
Πολύ μικρό σπίτι.
[lt id=”5″]
[lt id=”27″]

Main Menu