Τα πιο μικρά στούντιο για να πάρετε ιδέες διακόσμησης
Αρχική Περισσότερα Tips Εντυπωσιακά μικρά στούντιο

Εντυπωσιακά μικρά στούντιο

0
5250
Τα πιο μικρά στούντιο για να πάρετε ιδέες διακόσμησης.

Τα πιο μικρά στούντιο για να πάρετε ιδέες διακόσμησης. Ιδέες για το σπίτι στην περίπτωση που έχετε και εσείς μικρό χώρο.

Πολλοί από εσάς ίσως μένετε σε ένα πολύ μικρό στούντιο, και κατά πάσα πιθανότητα να νιώθετε ότι τα λίγα τετραγωνικά σας περιορίζουν. Ωστόσο, επειδή το διαμέρισμά σας είναι λιγότερο από 50 τμ δεν σημαίνει πως πρέπει να φαίνεται σαν…φοιτητική εστία.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε να αυξήσετε τα τετραγωνικά. Μπορείτε, όμως, με τη σωστή διακόσμηση να μεγαλώσετε τον χώρο σας. Και να δημιουργήσετε ένα σπίτι στο οποίο θα χαίρεστε να πηγαίνετε μετά από μια κουραστική μέρα.

Πάρτε, λοιπόν, μερικές ιδέες από τα παρακάτω στούντιο, και εμπνευστείτε για το δικό σας μικρό διαμέρισμα.

#1 Μπορεί το καθιστικό να είναι δίπλα στο κρεβάτι, αλλά ποιος μπορεί να πει ότι αυτό το στούντιο δεν είναι υπέροχο; Στα μεγάλα ατού του είναι το άπλετο φυσικό φως.

Κρεβατοκάμαρα και καθιστικό.

#2 Ένα πανέμορφο στούντιο σε ανοιχτές παλ αποχρώσεις. Όπως θα δείτε και εσείς υπάρχει αρκετός χώρος στο κέντρο του. Πράγμα που του δίνει την ευκαιρία να «αναπνέει» και να είναι άνετο.

Μικρό στούντιο σε ανοιχτές παλ αποχρώσεις.

#3 Μια πανέξυπνη διαρρύθμιση που εξοικονομεί χώρο από το κρεβάτι, τοποθετώντας το ανάμεσα σε… ντουλάπια. Το έντονο κίτρινο δίνει στον χώρο έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μικρό στούντιο με πρωτότυπη διακόσμηση.

#4 Αυτό το πολύ κομψό στούντιο έχει χωριστεί στη μέση. Αριστερά η κουζίνα και η τραπεζαρία, και δεξιά το κρεβάτι και το καθιστικό που χωρίζονται με ένα μικρό έπιπλο. Πάνω στο έπιπλο υπάρχει μια κολόνα για να στηρίξει την τηλεόραση.

Μικρό στούντιο με κομψή διακόσμηση.

#5 Σε αυτό το υπέροχο στούντιο έχει θυσιαστεί λίγος χώρος από το κρεβάτι για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο καθιστικό.

Μικρό στούντιο.

#6 Αν το ταβάνι σας είναι λίγο ψηλότερο, τότε εμπνευστείτε από αυτό το στούντιο. Όπου το υπνοδωμάτιο βρίσκεται σε ξεχωριστή περιοχή που έχει πρόσβαση από μια μικρή σκάλα.

Μικρό στούντιο με ημιόροφο.

#7 Ένα πραγματικά μικρό στούντιο που όμως βρήκε τον τρόπο να κάνει την διαρρύθμιση να λειτουργήσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Το μυστικό κρύβεται στην πολυλειτουργική περιοχή που λειτουργεί ταυτόχρονα ως κρεβάτι, αλλά και ως χώρος καθιστικού.

Πολύ μικρό σπίτι.

Τύπος πακέκουm2Συνοπτική περιγραφή εργασιώνΤιμή πακέτου
60SilverΠακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο και συνολικό εμβαδό 60 m2. Υδραυλικές εργασίες, αποξηλώσεις κλπ.8.000€
60Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο και συνολικό εμβαδό 60 m2. Υδραυλικές εργασίες, αποξηλώσεις κλπ.11.500€
60Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με τρία υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδό 60 m2. Δείτε τι εργασίες περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πακέτο.16.000€
80Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80m2 με τρία υπνοδωμάτια.9.000€
80Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος δύο υπνοδωματίων και συνολικού εμβαδού 80 m213.500€
80Νέα προσφορα: Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με δύο υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδό 80m220.000€
100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια. Οικοδομικές, υδραυλικές,ξυλουργικές και πολλές ακόμη εργασίες.10.000€
100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια. Αποξηλώσεις, οικοδομικά, και πολλές ακόμη εργασίες.15.500€
100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια.Χρωματισμοί, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και πολλές ακόμη εργασίες.24.000€
Τίτλος οδηγούΠεριγραφή οδηγούΕκτενής Περιγραφή οδηγού
Πλήρης οδηγός για διακόσμηση σαλονιού και οργάνωση επίπλωνΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση σαλονιού, την οργάνωση επίπλων, και τους χρωματικούς συνδυασμούς του καθιστικού.
Πλήρης οδηγός για διακόσμηση και ανακαίνιση κουζίναςΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση κουζίνας, την ανακαίνιση, τα κατάλληλη υλικά για τους πάγκους και τους χρωματικούς συνδυασμούς.
Οδηγός για την διακόσμηση τραπεζαρίας και το ιδανικό δάπεδοΠροτάσεις για διακόσμηση τραπεζαρίας, κατάλληλο φωτισμό, ιδανικό δάπεδο, χρώματα και στυλ διακόσμησης που μπορείτε να επιλέξετε.
Οδηγός για διακόσμηση υπνοδωματίου και επιλογή κρεβατιούΠροτάσεις για διακόσμηση υπνοδωματίου, χρωματικούς συνδυασμούς, ιδανική επιλογή κρεβατιού, και σωστού φωτισμού.
Πλήρης οδηγός για διακόσμηση μπάνιου και υλικά για το πάτωμαΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση μπάνιου, τον σωστό φωτισμό, τα κατάλληλη υλικά για το πάτωμα και τις ιδανικές μπανιέρες/ντους.
Οδηγός για διακόσμηση βρεφικού δωματίου και ιδανικών επίπλωνΠροτάσεις για διακόσμηση βρεφικού δωματίου, χρωματικούς συνδυασμούς, απαραίτητων επίπλων και σωστού φωτισμού.
Οδηγός για χρώματα παιδικού δωματίου και κατάλληλα έπιπλαΣυμβουλές για χρώματα παιδικού δωματίου, κατάλληλο φωτισμό, ιδανικά έπιπλα, και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.
Οδηγός για διακόσμηση εφηβικού δωματίου και έπιπλαΠροτάσεις για διακόσμηση εφηβικού δωματίου, κατάλληλα χρώματα, ιδανικά έπιπλα και αποθηκευτικούς χώρους. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι εδώ.
Οδηγός για διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού και επιλογή επίπλωνΠροτάσεις για διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού, χρωματικούς συνδιασμούς, επιλογή επίπλων και εξοπλισμών και κατάλληλο φωτισμό.
Οδηγός ανακαίνισης σπιτιού, ιδέες και λύσειςΠλήρης οδηγός για ανακαίνιση σπιτιού,διαμόρφωση εξωτερικού χώρου και κήπων,συστήματα σκίασης και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.