Μοντέρνο γραφείο που φορτίζει το ασύμαρτο τηλέφωνο

Γραφείο όπου φορτίζει το ασύρματο τηλέφωνο

Μοντέρνο γραφείο υψηλής τεχνολογίας με ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου.

Το design studio εν ονόματι «Desnahemisfera» με έδρα τη Λιουμπλιάνα μας εκπλήσσει με ένα γραφείο υψηλής τεχνολογίας που ονομάζεται Katedra. Το απίστευτα εξελιγμένο γραφείο είναι σχεδιασμένο για την εταιρεία «Donar d.o.o.».

Αυτό το λειτουργικό στοιχείο επίπλων είναι ένα γραφείο υψηλής τεχνολογίας που φορτίζει το τηλέφωνό σας με τον πιο κομψό τρόπο. Απλά τοποθετήστε το τηλέφωνο στην επιφάνεια του γραφείο, η οποία διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου (AirCharge). Έπειτα, απλά περιμένετε να γυρίσει από λευκό σε κόκκινο και σε πράσινο όπως η ισχύς των τηλεφώνων.

Γραφείο που φορτίζει το τηλέφωνο

«Το γραφείο Katedra είναι ένας θρίαμβος της τεχνολογίας. Η μεγάλη, λευκή επιφάνεια στηρίζεται σε ένα συμπαγές ξύλινο μπλοκ που μιμείται τις στοιβαγμένες δοκούς. Το μπλοκ έχει τρία συρτάρια push-to-open. Το γραφείο είναι κατασκευασμένο από την εταιρεία Kerrock, και είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Η μεγάλη επιφάνεια εργασίας διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου AirCharge, έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να μην ξεμένει ποτέ απο μπαταρία την ώρα που εργάζεστε. Ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος στην ενδεικτική λυχνία φόρτισης, η οποία αναβοσβήνει λευκή όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και γίνεται κόκκινη όταν τοποθετείτε το τηλέφωνό σας σε αυτήν. Όταν το τηλέφωνο είναι πλήρως φορτισμένο, γίνεται πράσινο».

Αντιστατικά υλικά συνέβαλαν στη διαμόρφωση αυτού του σύγχρονου σχεδίου γραφείου. Μία λευκή καμπύλη στην επιφάνεια στηρίζεται σε μια πλευρά που μοιάζει με μια στοίβα ξύλινων δοκών. Τρία συρτάρια push-to-open βοηθούν στην καλύτερη μεταμφίεση της λειτουργίας του. Ενώ, παράλληλα φαίνονται πιο κομψά και σύγχρονα. Μια «τσέπη» κάτω από την επιφάνεια εργασίας μπορεί να κρύψει ένα πληκτρολόγιο ή ένα φορητό υπολογιστή.

Μοντέρνο γραφείο

 

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό