Καλάθι αγορών

Μοντέρνο γραφείο που φορτίζει το ασύμαρτο τηλέφωνο

Γραφείο όπου φορτίζει το ασύρματο τηλέφωνο

Μοντέρνο γραφείο υψηλής τεχνολογίας με ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου.

Το design studio εν ονόματι “Desnahemisfera” με έδρα τη Λιουμπλιάνα μας εκπλήσσει με ένα γραφείο υψηλής τεχνολογίας που ονομάζεται Katedra. Το απίστευτα εξελιγμένο γραφείο είναι σχεδιασμένο για την εταιρεία “Donar d.o.o.”.
Αυτό το λειτουργικό στοιχείο επίπλων είναι ένα γραφείο υψηλής τεχνολογίας που φορτίζει το τηλέφωνό σας με τον πιο κομψό τρόπο. Απλά τοποθετήστε το τηλέφωνο στην επιφάνεια του γραφείο, η οποία διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου (AirCharge). Έπειτα, απλά περιμένετε να γυρίσει από λευκό σε κόκκινο και σε πράσινο όπως η ισχύς των τηλεφώνων.
Γραφείο που φορτίζει το τηλέφωνο
“Το γραφείο Katedra είναι ένας θρίαμβος της τεχνολογίας. Η μεγάλη, λευκή επιφάνεια στηρίζεται σε ένα συμπαγές ξύλινο μπλοκ που μιμείται τις στοιβαγμένες δοκούς. Το μπλοκ έχει τρία συρτάρια push-to-open. Το γραφείο είναι κατασκευασμένο από την εταιρεία Kerrock, και είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Η μεγάλη επιφάνεια εργασίας διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου AirCharge, έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να μην ξεμένει ποτέ απο μπαταρία την ώρα που εργάζεστε. Ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος στην ενδεικτική λυχνία φόρτισης, η οποία αναβοσβήνει λευκή όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και γίνεται κόκκινη όταν τοποθετείτε το τηλέφωνό σας σε αυτήν. Όταν το τηλέφωνο είναι πλήρως φορτισμένο, γίνεται πράσινο”.
Αντιστατικά υλικά συνέβαλαν στη διαμόρφωση αυτού του σύγχρονου σχεδίου γραφείου. Μία λευκή καμπύλη στην επιφάνεια στηρίζεται σε μια πλευρά που μοιάζει με μια στοίβα ξύλινων δοκών. Τρία συρτάρια push-to-open βοηθούν στην καλύτερη μεταμφίεση της λειτουργίας του. Ενώ, παράλληλα φαίνονται πιο κομψά και σύγχρονα. Μια “τσέπη” κάτω από την επιφάνεια εργασίας μπορεί να κρύψει ένα πληκτρολόγιο ή ένα φορητό υπολογιστή.
Μοντέρνο γραφείο
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.