Δημιουργήστε ένα γραφείο με zen διακόσμηση

Δημιουργήστε ένα γραφείο με zen διακόσμηση. Ιδέες διακόσμησης με zen στυλ για περισσότερη αποδοτικότητα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Δημιουργήστε ένα γραφείο με zen διακόσμηση. Ιδέες διακόσμησης με zen στυλ για περισσότερη αποδοτικότητα.

Σε ορισμένες δουλείες αίσθηση που αποπνέει το εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ σημαντική. Καθώς, όλο χρειαζόμαστε έναν ήρεμο χώρο, για να μπορεί το πνεύμα και το σώμα να δουλέψουν πιο αποδοτικά.
Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το τι απαιτεί η φύση του επαγγέλματός σας, υιοθετήστε το zen ύφος και κάντε φανερή τη δημιουργικότητά σας.
Απαλά χρώματα σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμα ξύλα και κρεμ ταπετσαρίες δημιουργούν μια απαλή παλέτα με τα χρώματα της θάλασσας.
Διακόσμηση γραφείου με zen διακόσμηση.
Ένας συμπληρωματικός τόνος σε κάποιες λεπτομέρειες (π.χ. διακοσμητικά, υφάσματα, μαξιλάρες) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο έκπληξης. Το οποίο θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την εικόνα του χώρου. Επίσης, ένα πιο σκούρο χρώμα στους τοίχους σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμα ξύλα και υφάσματα εκπέμπει το ίδιο αποτέλεσμα.
Ένα απλό μοτίβο ή ένα έντονο σχέδιο λουλουδιών μπορεί να δώσει μια πιο προσωπική πινελιά στον χώρο. Τοποθετήστε τον υπολογιστή κοντά σε ένα παράθυρο, ώστε να απολαμβάνετε τα οφέλη του φυσικού φωτισμού.
Αν το δωμάτιο είναι μικρό, προτιμήστε έναν μικρό καναπέ ή ένα ζευγάρι μικρές πολυθρόνες, στις οποίες θα μπορείτε να καθίσετε άνετα με τους πελάτες σας και να συζητήσετε.
Προσθέστε μερικά πολυτελή στοιχεία (πχ φρέσκα λουλούδια, κεριά, ή ακόμα και μια μηχανή παρασκευής καφέ εσπρέσο) για να γίνει αυτός χώρος το αγαπημένο σας καταφύγιο.
Zen διακόσμηση γραφείου.

Κατηγορίες Προιόντων