Αυτό είναι το εσωτερικό του διαμερίσματος της Keira Knightley

Το εσωτερικό του διαμερίσματος της Keira Knightley στη Νέα Υόρκη.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Το εσωτερικό του διαμερίσματος της Keira Knightley στη Νέα Υόρκη, αξίας 6 εκατ. δολαρίων.

Η Keira Knightley μετακόμισε στο ακίνητο, στη Νέα Υόρκη, το 2015. Το οποίο πουλήθηκε από το μεσιτικό γραφείο Keller Williams NYC, έναντι του ποσού των 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό γιατί η ηθοποιός αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της.
Το σπίτι βρίσκεται στη γειτονιά TriBeCa του Μανχάταν, είναι 350 τ.μ., έχει δύο ορόφους, τρία μπάνια, και 2 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα έχει μοντέρνο χαρακτήρα με ξύλινους γεωμετρικούς τόνους. Η φλοράλ ταπετσαρία στο κεντρικό υπνοδωμάτιο και οι ξύλινες ρουστίκ λεπτομέρειες προδίδουν την ρομαντική πλευρά της ηθοποιού. Ο χώρος μέσα και έξω του διαμερίσματος είναι άπλετος, ενώ τα ταβάνια έχουν ύψους 7 μέτρα και υπάρχει επίσης ένα αίθριο μεγέθους 83. τ.μ.
Δείτε, λοιπόν, παρακάτω το εσωτερικό του διαμερίσματος της διάσημη ηθοποιού και πάρτε ιδέες διακόσμησης για το δικό σας σπίτι.
#1 Το ξύλο με το μπλε συνδυάζονται αρμονικά. Το σπίτι διαθέτει δύο ορόφους και άπλετο χώρο, καθώς τα ταβάνια είναι ψηλά και στηρίζονται πάνω σε στρογγυλές κολώνες.
Αυτό είναι το εσωτερικό του διαμερίσματος της Keira Knightley.
#2 Η φλοράλ ταπετσαρία του υπνοδωματίου αποκαλύπτει τον ρομαντισμό του διαμερίσματος. Ο φωτισμός είναι εξίσου ρομαντικός και φωτίζει διακριτικά τα όμορφα σχέδια.
Υπνοδωμάτιο με φλοράλ ταπετσαρία.
#3 Η κουζίνα είναι απλή και λειτουργική. Κινείται σε ξύλινους τόνους ενώ αφήνει πολύ χώρο.
Απλή και λειτουργική κουζίνα με ξύλινο στοιχείο.
#4 Η βιβλιοθήκη καταλαμβάνει έναν τοίχο, ενώ οι παραδοσιακή διακόσμηση με κούκλες έρχεται να δώσει μια ωραία αντίφαση στον μοντέρνο χώρο.
Τεράστια βιβλιοθήκη με παραδοσιακή διακόσμηση με κούκλες.

#5 Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι επίσης άνετο με παράθυρα στο πάνω μισό του τοίχου.

Υπνοδωμάτιο σε γήινες αποχρώσεις.
#6 Το τρίτο υπνοδωμάτιο έχει ξύλο και διαχωρίζεται από τον διπλανό χώρο της βιβλιοθήκης με συρόμενη πόρτα με θαμπά τζάμια.
Υπνοδωμάτιο με διαχωριστικό συρόμενη πόρτα.
#7 Η σκάλα που οδηγεί στον δεύτερο όροφο είναι ξύλινη. Κάτω, μπορείτε να δείτε το όμορφο σαλόνι που δεν φοβάται τα χρώματα. Ταυτόχρονα ο ένας τοίχος είναι επενδυμένος με τούβλο δίνοντας μια πολύ γήινη αίσθηση.
Εντυπωσιακή ξύλινη σκάλα.
#8 Άλλη μία βιβλιοθήκη με χαλί και μαξιλάρια στο πάτωμα για ατέλειωτες ώρες διαβάσματος.
Χώρος βιβλιοθήκης με χαλί και μαξιλάρια στο πάτωμα.
#9 Το μπάνιο είναι ιδιαίτερα κομψό. Έχει δύο ντουζιέρες και κυριαρχεί και εδώ το ξύλο που δεν του αφαιρεί καθόλου όμως την μοντέρνα αίσθηση.
Μπάνιο με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο.
 
 

Κατηγορίες Προιόντων