Τα πιο ωραία διακοσμημένα μπάνια που έχουμε δει ποτέ
Αρχική Εσωτερικοί χώροι Μπάνιο Τα πιο εκπληκτικά μπάνια που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Τα πιο εκπληκτικά μπάνια που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

0
1132
Διακόσμηση μπάνιου με τα πιο εκπληκτικά μπάνια που έχουμε δει ποτέ.Όμορφες ιδέες για το σπίτι.

Όμορφες ιδέες για το σπίτι με τα πιο επληκτικά μπάνια.

Το μπάνιο είναι το πρώτο δωμάτιο που επισκεπτόμαστε το πρωί και το τελευταίο το βράδυ. Είναι, λοιπόν, είναι από τους λίγους χώρους που μπορεί κανείς να ξεδιπλώσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του. Είτε πρόκειται για ιδιαίτερα πατώματα και πλακάκια τοίχου, είτε για διακοσμητικές επιλογές, υπάρχουν κάποια μπάνια που οι ιδιοκτήτες τους είχαν ιδιαίτερα δημιουργικές ιδέες.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στα πιο εντυπωσιακά μπάνια που βρήκαμε, και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπίτι.

#1 Το πανέμορφο αυτό πλακάκι δεν είναι μόνο πρωτότυπο, αλλά δίνει και στον χώρο ένα υπέροχο χρώμα, αγκαλιάζοντας πολλές αποχρώσεις του μπλε και του τιρκουάζ. Τις εντυπώσεις κλέβει η λεπτομέρεια στην πρίζα.

Πλακάκι μπάνιου στις αποχρώσεις του μπλε και του τιρκουάζ.

#2 Μπορεί να είναι μικρό, αλλά είναι σίγουρα ευφάνταστο. Το σημείο που είναι τοποθετημένη η τουαλέτα εξασφαλίζει χώρο στο υπόλοιπο μπάνιο, ενώ τα μικρά γλαστράκια την διακοσμούν υπέροχα.

Λειτουργικός χώρος μπάνιου.

#3 Οι οβάλ γραμμές του καθρέπτη και του νιπτήρα δίνουν τον μοναδικό χαρακτήρα αυτού του μπάνιου. Το χρώμα κίτρινο-πράσινο, έρχεται να συμπληρώσει την εικόνα.

Μπάνιο με οβαλ καθρέφτη.

#4 Ένα πανέμορφο vintage μπάνιο. Η ταπετσαρία είναι από τις πιο όμορφες που έχουμε δει, ενώ τα μικρά ραφάκια στον τοίχο αποτελούν εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία.

Η ταπετσαρία είναι από τις πιο όμορφες που έχουμε δει στο χώρο του μπάνιου.

#5 Ένα μπάνιο που είναι κλασσικό και ταυτόχρονα πολυτελές. Ο συνδυασμός τούβλου και μετάλλου έρχονται σε απόλυτη αρμονία με το κεραμικό βάζο.

Μπάνιο με φυτά, τούβλο και μεταλλικές λεπτομέρειες.

#6 Τα πλακάκια με τα πράσινα νερά «δένουν» απίστευτα με αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο καθρέπτη σε σχήμα σταγόνας. Η πανέμορφη μεταλλική βάση κάτω από τον νιπτήρα δημιουργεί αποθηκευτικό χώρο και ολοκληρώνει με άψογο τρόπο την διακοσμητική εικόνα.

Πρωτότυπος καθρέφτης μπάνιου σε σχήμα σταγόνας.
Τα πλακάκια «δένουν» απίστευτα με αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο καθρέπτη σε σχήμα σταγόνας

#7 Άσπρο πλακάκι στον τοίχο, ασπρόμαυρο πάτωμα σε σχήμα σκακιέρας στο πάτωμα, στρογγυλός καθρέπτης και μεταλλική βάση νιπτήρα είναι τα πανέμορφα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέρνου μπάνιου.

Μπάνιο με ασπρόμαυρο πλακάκι.