Μενού
Μενού

Τα πιο κακόγουστα αντικείμενα για το μπάνιο

Διακόσμηση μπάνιου με τα πιο περίεργα αντικείμενα
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Μάθετε ποια είναι τα πιο κακόγουστα και περίεργα αντικείμενα μπάνιου.

Αυτό που κάνει το μπάνιο να είναι μοναδικό είναι η διακόσμησή του. Αν λατρεύετε την πρωτοτυπία σίγουρα θα σας αρέσει η ιδιαίτερη διακόσμηση με μοναδικά αντικείμενα. Βέβαια, η απόσταση ανάμεσα στην πρωτοτυπία και στο κακό γούστο είναι απειροελάχιστη.
Αν από την άλλη, το παρακάτω στυλ σας αντιπροσωπεύει και μπορείτε να το υποστηρίξετε, εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις παρακάτω ιδέες. Για την ακρίβεια, θα τρομάξετε με επιτυχία -ευχάριστα ή δυσάρεστα- όποιον τολμήσει να εισέλθει στο μπάνιο σας.

1. Κουρτίνα μπάνιου με προφίλ στο Facebook

Δεν μιλάμε για μια απλή κουρτίνα μπάνιου, καθώς έχει τη δική της ταυτότητα και τον δικό τς λογαριασμό στα social media. Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς μπορείτε να δείτε με ποιους έγινε πρόσφατα φίλη, όπως για παράδειγμα έναν νιπτήρα ή μια λεκάνη. Το καλύτερο, όμως, κρύβεται στη φωτογραφία προφίλ που αλλάζει συνεχώς σε όλη τη διάρκεια που εσείς κάνετε μπάνιο πίσω από αυτήν.
Κουρτίνα μπάνιου με προφίλ στο Facebook.

2. Ματωμένη κουρτίνα βγαλμένη από ταινία τρόμου

Η συγκεκριμένη κουρτίνα κάνει το μπάνιο σας να μοιάζει με τόπο εγκλήματος. Έχει σχηματισμένες δύο ανθρώπινες παλάμες γεμάτες αίμα που σίγουρα τρομάζει οποιοδήποτε το βλέπει για πρώτη φορά.
Ματωμένη κουρτίνα βγαλμένη από ταινία τρόμου.
 
Και επειδή κάθε κουρτίνα μπάνιου έχει και το αντίστοιχο χαλάκι, δείτε το παρακάτω χαλάκι μπάνιου με τις ματωμένες πατούσες.
Ματωμένο πατάκι μπάνιου.

3. Βάσεις για το χαρτί υγείας

Την παρακάτω βάση για το χαρτί υγείας μόνο απλή και ξενέρωτη δεν την λες.  Απλά, θα πρέπει να συνηθίσετε να αντικρίζετε τα γουρλωμένα μάτια του αλιγάτορα κάθε φορά που στρίβετε προς τη μεριά του για λίγο χαρτί τουαλέτας.
Βάση για το χαρτί υγείας.

4. Χαρτί υγείας

Και επειδή, μια μεγαλειώδης βάση χαρτιού, θέλει και το αντίστοιχο χαρτί τουαλέτας, δοκιμάστε να πάρετε κάτι διαφορετικό από ότι έχετε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Είτε με τυπωμένα δολάρια, ευρώ, ευχές ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο, σίγουρα η εμπειρία σας στην τουαλέτα μετά τη χρήση ενός τέτοιου προϊόντος θα είναι ξεχωριστή.
Χαρτί υγείας ως δολλάριο.
 

Main Menu