Καλάθι Αγορών

Τηλεφωνικές παραγγελίες Δευτ.-Παρ. 10:00-16:00  | *Αντικαταβολή έως 150,00€

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103003039

Ο σωστός φωτισμός του μπάνιου

Διακόσμηση μπάνιου με τον σωστό φωτισμό μπάνιου
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

έπιπλα σαλονιού

Διακόσμηση μπάνιου με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον φωτισμό.

Ο ρόλος του φωτισμού στο μπάνιο είναι πολύ σημαντικός, καθώς δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον. Πριν καταλήξετε στο τι φωτιστικό, θα επιλέξετε μελετήστε το χώρο και φροντίστε ο φωτισμός να συνδυάζει λειτουργικότητα και σύγχρονη αισθητική.
Ο φυσικός φωτισμός που προέρχεται από κάποιο παράθυρο βοηθά όχι μόνο στο σωστό φωτισμό, αλλά και στο σωστό εξαερισμό. Βέβαια, πέρα από τον φυσικό φωτισμό υπάρχει και ο τεχνητός, ο οποίος είναι εξίσου σημαντικός. Όπως έχει αποδειχθεί από μελέτες, η εικόνα μας στον καθρέφτη επηρεάζει τη γενικότερη ψυχολογία μας. Οπότε, καταλαβαίνετε  πόσο σημαντικό είναι να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα φωτισμού στο χώρο μας.
Γενικά πρέπει να προσέξετε πολύ τη θέση στην οποία τοποθετείτε τα φωτιστικά, τον τύπο λαμπτήρα, τη θερμοκρασία χρώματος του λαμπτήρα, το βαθμό απόδοσης χρωμάτων (CRI) και φυσικά την κατανάλωση.

Διακόσμηση μπάνιου με τον σωστό φωτισμό μπάνιου.
Η θέση των φωτιστικών θα καθορίσει αν θα πέφτουν σκιές στον καθρέφτη σας.  Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει περιμετρικός φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη.

Η θέση των φωτιστικών θα καθορίσει αν θα πέφτουν σκιές στον καθρέφτη σας.  Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει περιμετρικός φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη. Όμως, συνηθίζετε να τοποθετείται στο επάνω μέρος του καθρέφτη, χωρίς αυτό να είναι το καλύτερο. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα περιμετρικού φωτισμού, καλό είναι να φωτίζεται η επάνω οριζόντια πλευρά του καθρέφτη σε όλο το μήκος της και λίγο στα πλαϊνά, ώστε να φαίνεται πιο σωστά το πρόσωπο.
Οι λάμπες φθορισμού είναι μια καλή επιλογή για το μπάνιο. Έχοντας τη δυνατότητα επιλογής στη θερμοκρασία του χρώματος στη λάμπα φθορισμού, επιλέξτε μία μεσαίας κλίμακας θερμοκρασία.
Ο βαθμός απόδοσης χρωμάτων (CRI) αναφέρεται σε κλίμακα από το 1 μέχρι το 100. Παλαιότερα, οι λαμπτήρες φθορισμού είχαν πολύ χαμηλό ποσοστό, με αποτέλεσμα πολύ κακή απόδοση. Σήμερα με τους λαμπτήρες νέα γενιάς το CRI φτάνει έως και το 80, βαθμός που θεωρείται ικανοποιητικός. Επιπλέον, οι λαμπτήρες αυτού του τύπου αποτελούν οικονομική λύση.
 

Εμπνευστείτε από τα άρθρα μας

Παράδοση επί πεζοδρομίου(μέσω μεταφορικής)
Παράδοση σε μεταφορική της επιλογής σας
Παράδοση από το πρακτορείο
Παράδοση με courier

Copyright RECONSBLOG © 2017 – 2021

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.