Καλάθι αγορών

Άρθρα για Επισκευές

Υπάρχουν σημεία στο σπίτι που έχουν φθαρεί; Μήπως σας δημιουργούν προβλήματα; Ανακαλύψτε αυτά που υπάρχουν στο δικό σας σπίτι και αναλάβετε δράση. Σας έχουμε τα πιο έξυπνα tips για καθημερινές επισκευές και βλάβες που μπορούν να συμβούν και στο… καλύτερο σπίτι.

Πόσες φορές έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μικροπροβλήματα στο σπίτι; Να κάνετε κάποιες επισκευές, μικρότερες ή μεγαλύτερες, ή να σχεδιάσουμε μία ανακαίνιση του χώρου σας και να μην ξέρετε από που να ξεκινήσετε; Μέσα από τα παρακάτω άρθρα θα πάρετε τις πρώτες ιδέες και πρακτικές λύσεις στα θέματα που έχουν προκύψει. Να έχετε υπόψη ότι, στις περισσότερες από τις περιπτώσεις, τελικά, τα προβλήματα είναι λιγότερο σοβαρά και οι λύσεις ευκολότερες απ’ ότι φαίνεται σε πρώτη ματιά.

Για προσφορές ανακαίνισης σπιτιού επισκευθείτε το anakainisispitiou

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.