Καλάθι αγορών

Άρθρα για Χρώμα & Τεχνικές

Το βάψιμο του σπιτιού, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, είναι ίσως μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχετε να πάρετε για το σπίτι. Στην συγκεκριμένη κατηγορία “Χρώμα & Τεχνικές” θα μάθετε όσα πρέπει να χρειάζεται… και όχι μόνο!

Το σπίτι σας είναι ο χώρος που θέλετε να νιώθετε ηρεμία και ζεστασιά. Ειδικά μετά από μία ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις και άγχη. Τα χρώματα που θα επιλέξετε να μπουν τριγύρω είναι αυτά που θα αντικρίζετε συνέχεια.

Ετοιμάζεστε για το βάψιμο του σπιτιού και έχετε χαθεί βλέποντας αμέτρητες παλέτες χρωμάτων και διάφορες τεχνοτροπίες; Μην αγχώνεστε, εμείς είμαστε εδώ για να σας διευκολύνουμε. Σας έχουμε τις πιο έξυπνες και πρακτικές συμβουλές που πρέπει να σκεφτείτε.

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.