Λευκό: Η νέα χρωματική τάση για το εξωτερικό του σπιτιού

ανακαινιση,διακοσμηση,ενεργειακη αναβαθμιση, ανακαινιση σπιτιου, ανακαινιση ξενοδοχειου, μελετες, σκεπες, ανακαινιση καταστηματοσ, anakainish,diakosmhsh, energeiakh anabathmisi, meletes, skepes, anakainish katasthmatos, anakainish ksenodoxeiou
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Λευκό: Η νέα χρωματική τάση για το εξωτερικό του σπιτιού

Λευκό: Η νέα χρωματική τάση για το εξωτερικό του σπιτιού! Όλα ξεκίνησαν με τον Benjamin Moore που επέλεξε το λευκό ως το Χρώμα της Χρονιάς 2016. Οι ελαφριές και μονοχρωματικές σκανδιναβικές τάσεις σχεδίασης από εκείνη τη στιγμή και μετά όχι μόνο άρχισαν να κυριαρχούν στα blogs και στο σπίτι, αλλά συνεχίζουν αυτή την κυριαρχία μέχρι σήμερα.

Πως μπορεί να μοιάζει με ένα σπίτι που να είναι ντυμένο με λευκά φύλλα; Παρακάτω, βρήκαμε 20 από τα αγαπημένα σπίτια μας που είναι κεντημένα αποκλειστικά με λευκούς εξωτερικούς χώρους. Είτε αναζητάτε έμπνευση είτε ψυχαγωγία, είναι βέβαιο ότι θα φωτίζουν την ημέρα σας, όπως φωτίζουν και τις χρωματικές τάσεις από το 2016 έως τώρα!

Ετοιμάζετε μία φωτεινή χρωματική αναβάθμιση για την κατοικία σας; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα σημεία πριν πάρετε το πινέλο.

  • Θυμηθείτε ότι το λευκό είναι δροσερό και κομψό! Αλλά δυστυχώς λερώνει εύκολα.
  • Το λευκό,  έχει πολλές σκιές και αποχρώσεις, δεν είναι ένα νούμερο ου ταιριάζει παντού! Βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει σε εσάς, στον χώρο που ζείτε και στο σπίτι σας!
  • Επειδή το σπίτι σας είναι κυρίως λευκό, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για χρώμα! Μια λαμπερή μπροστινή πόρτα κάνει μια δήλωση και λέει πολλά για τα αληθινά σας χρώματα, και η μη λευκή διακόσμηση μπορεί να κάνει τη σιλουέτα ενός σπιτιού να δείχνει ποπ.
  • Οι εποχιακές προσθήκες όπως τα λουλούδια της άνοιξης ή το χειμερινό στεφάνι μπορεί να κάνει το λευκό σας σπίτι να φαίνεται πιο ζεστό και οικείο! λευκα σπιτια7λευκα σπιτια8λευκα σπιτια9λευκα σπιτια10λευκα σπιτια11λευκα σπιτια12λευκα σπιτια29λευκα σπιτια18λευκα σπιτια17λευκα σπιτια16λευκα σπιτια14λευκα σπιτια13

Κατηγορίες Προιόντων