Καλάθι αγορών

Τρεις κανόνες χρωμάτων που πρέπει να αγνοήσετε εντελώς

3 κανόνες χρωμάτων που πρέπει να αγνοήσετε για την διακόσμηση του σπιτιού. Κάντε σωστές επιλογές για το βάψιμο του σπιτιού

3 κανόνες χρωμάτων που πρέπει να αγνοήσετε για την διακόσμηση του σπιτιού. Κάντε σωστές επιλογές για το βάψιμο του σπιτιού.

Οι διακοσμητικοί κανόνες υπάρχουν για να παραβιάζονται. Το ίδιο ισχύει και για τους κανόνες χρωμάτων που πρέπει να αγνοήσετε εντελώς. Αν θέλετε μια όμορφη διακόσμηση του σπιτιού θα πρέπει να σταματήσετε να προχωρείτε με τους κανόνες. Κάντε αυτό που πραγματικά θέλετε και σκεφτείτε “έξω” από κάποια στερεότυπα.
Όταν διακοσμείτε το σπίτι σας, οι κανόνες μπορούν να σας βοηθήσουν όταν αποφασίζετε για το πόσο ψηλά θα κρεμάσετε τον πολυέλαιο ή αν θα πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε το χρώμα προτού βάψετε ολόκληρο το σπίτι. Πολλοί κανόνες δημιουργήθηκαν για αισθητικούς λόγους και μόνο.
Οι πιο όμορφοι και φιλόξενοι εσωτερικοί χώροι σχεδιάζονται όταν ένας διακοσμητής ή ιδιοκτήτης σπιτιού παίρνει δημιουργικούς κινδύνους και “σπάει” μερικούς κανόνες διακόσμησης στην πορεία. Είναι σημαντικό να μάθετε τους κανόνες πριν τους σπάσετε, ώστε να μπορείτε να κάνετε ασφαλής επιλογές για το νέο σας χώρο.

Κανόνας #1: Όλα πρέπει να ταιριάζουν

σαλόνι
Δεν χρειάζεται να ταιριάζουν τα πάντα.

Να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να ταιριάζουν τα πάντα. Εάν ακολουθείτε τις τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού, αυτό είναι λιγότερο σημαντικό από ότι ήταν ποτέ. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων χρησιμοποιούν τον όρο “matchy-matchy” για να περιγράψουν έναν χώρο ο οποίος είναι απόλυτα και οδυνηρά ομοιόμορφος. Ο στόχος για τη δημιουργία ενός όμορφου χώρου είναι να φανεί ελαφρώς ακούσιος. Τα εσωτερικά χρώματα δεν πρέπει να ταιριάζουν, αλλά θα πρέπει να φαίνονται καλά μαζί. Μπορείτε να συνδυάσετε τα πιθανά χρώματα μαζί όταν δημιουργείτε ένα συνδυασμό χρωμάτων, εφόσον το αποτέλεσμα ταιριάζει στο δικό σας στυλ.
Πολύχρωμες ιδέες σχεδίασης για τους εσωτερικούς χώρους.

Κανόνας #2: Μην χρησιμοποιείτε σκούρα χρώματα σε μικρά δωμάτια

μαύρο σαλόνι
Χρησιμοποιήστε σκούρα χρώματα σε μικρούς χώρους.

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σκούρα χρώματα σε μικρούς χώρους. Ευτυχώς, αυτός ο κανόνας είναι αρκετά ξεπερασμένος. Υπήρχε κάποια στιγμή, όχι πριν από πολύ καιρό, ένας κανόνας στην διακόσμηση που περιελάμβανε το στόχο να φαίνεται τα δωμάτια μεγαλύτερα. Κάνοντας ένα δωμάτιο να φανεί μεγαλύτερο συχνά υπερίσχυε και άλλων σχεδιαστικών παραμέτρων. Καθώς οι διακοσμητικές επιλογές άλλαξαν η διακόσμηση για τη μεγέθυνση ενός δωματίου έγινε λιγότερο δημοφιλής.
Ένα από τα κορυφαία κόλπα για να φτιάξετε ένα μικρό δωμάτιο φαίνεται μεγαλύτερο είναι το βάψιμο στους τοίχους με ελαφρώς ουδέτερα χρώματα. Αυτός είναι ένας εντελώς εξαιρετικός τρόπος, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε εάν κάνοντας ένα δωμάτιο μεγαλύτερο είναι πραγματικά ο σωστός στόχος. Εάν ο στόχος σας είναι να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας όμορφα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, τότε μπορείτε να σπάσετε τελείως το κανόνα “όχι σκοτεινά χρώματα σε μικρά δωμάτια”. Θα πρέπει να δοκιμάσετε τα σκούρα χρώματα για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν στο μικρό σας δωμάτιο. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον σωστό φωτισμό στο νεόχτιστο δωμάτιο σας. Η επιτυχία ή η αποτυχία ενός σκούρου χρώματος είναι -συνήθως- απλώς θέμα τοποθέτησης ενός τέλειου φωτισμού.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Κανόνας #3: Τα ουδέτερα χρώματα ταιριάζουν με όλα

ουδέτερο σαλόνι
Τα ουδέτερα χρώματα δεν ταιριάζουν με όλα.

Τα ουδέτερα δεν ταιριάζουν με τα πάντα. Αυτός ο κανόνας έχει δημιουργήσει σύγχυση για πολλούς ανθρώπους. Οι διαφημίσεις από καταστήματα χρωμάτων και οι τηλεοπτικές επιδείξεις δείχνουν ότι η επιλογή των ουδέτερων χρωμάτων φαίνεται τόσο εύκολη, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά δύσκολη. Τα ουδέτερα χρώματα δημιουργούνται συνδυάζοντας τα χρώματα με το κεντρικό σημείο ενός χώρου. Όταν σκέφτεστε τα ουδέτερα χρώματα με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να δείτε ότι λίγο πράσινο ή μπλε ή κόκκινο θα δώσουν στο χρώμα αυτό μια απόχρωση Αν ψάχνετε για ένα ουδέτερο χρώμα με τις καλύτερες πιθανότητες να ταιριάξετε τη διακόσμηση που έχετε ήδη, δοκιμάστε ένα ζεστό μπεζ ή σκούρο.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.