Με αυτούς τους τρόπους θα «στρώσετε» την άνοιξη στο τραπέζι σας

Έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να βάλετε την άνοιξη στη τραπέζι σας με ανοιξιάτικες συνθέσεις.

Έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να βάλετε την άνοιξη στη τραπέζι σας, και να αλλάξετε την αύρα του σπιτιού.

Το ανοιξιάτικο τραπέζι είναι από εκείνα που δεν χρειάζεται συνήθως τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από όμορφες ανοιξιάτικες ανθοσυνθέσεις. Ειδικά, λίγο πριν υποδεχτούμε τον Μάιο έχουμε την ανάγκη από μία λουλουδάτη διακόσμηση.

Υπάρχει, άλλωστε, καλύτερο από το να στολίσουμε το τραπέζι μας με συνθέσεις από φρέσκα λουλούδια; Προφανώς, και όχι. Καθώς, θα μοσχοβολίσει όλο το σπίτι και θα ανανεωθεί η αύρα του.

Τριαντάφυλλα, μαργαρίτες, ορχιδέες, χρυσάνθεμα, ανεμώνες μπορούν να γεμίσουν με χρώμα το τραπέζι μας. Μπορείτε ακόμα να στολίσετε το τραπέζι με κλαδάκια από αμυγδαλιά.

Ανθοσύνθεση για το τραπέζι της Άνοιξης.
Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε απλές χαρτοσακούλες με λίγο σπάγκο για να στολίσετε το κέντρο του τραπεζίου σε ανέξοδα και εντυπωσιακά.

Αν είστε από εκείνους που θέλουν να ετοιμάσουν ένα φρέσκο και ανοιξιάτικο τραπέζι, ίσως λίγο πιο επίσημο ή έστω λιγότερο ρουστίκ τότε αυτές οι ιδέες για ανθοσυνθέσεις θα σας λύσουν τα χέρια.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι φαντασία και όρεξη, και φυσικά να έχετε προμηθευτεί καλαθάκια, μικρά βαζάκια ή οτιδήποτε μπορείτε να «μεγαλώσετε» με λίγο νερό. Μια απλή ξύλινη θήκη, ένα παλιό ποτηστήρι ή ένα φαναράκι είναι ότι πρέπει για να δημιουργήσετε το τέλειο ανοιξιάτικο τραπέζι.

Ανοιξιάτικη ανθοσύνθεση.

Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε απλές χαρτοσακούλες με λίγο σπάγκο για να στολίσετε το κέντρο του τραπεζίου σε ανέξοδα και εντυπωσιακά.

Λουλούδια για το τραπέζι της Άνοιξης.

Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε συνθέσεις με λουλούδια και φυτά που φέρνουν ευωδιές στο τραπέζι. Ή διάφανα μπουκάλια στα οποία μπορείτε να βάλετε μέσα λουλούδια.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού.

Αν το τραπέζι σας δεν θέλετε να έχει έντονα χρώματα μπορείτε να κινηθείτε σε πιο ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις. Λευκό τραπεζομάντιλο με ροζ ή λευκά λουλούδια και βαζάκια με κεριά σε λευκό ή ροζ (μαζί με λευκές πετσέτες και λευκό σερβίτσιο).

Λούλούδια στο τραπέζι.
Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε συνθέσεις με λουλούδια και φυτά που φέρνουν ευωδιές στο τραπέζι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την ανακαίνιση της κουζίνας σας