Καλάθι αγορών

Όμορφες τραπεζαρίες που είναι ταυτόχρονα και τραπέζια κουζίνας

Ιδέες για το σπίτι:Τραπεζαρίες που είναι ταυτόχρονα και τραπέζια κουζίνας.Λύσεις υπάρχουν ακόμα και για το πιο μικρό διαμέρισμα.

Ιδέες για το σπίτι με όμορφες τραπεζαρίες που είναι ταυτόχρονα και τραπέζια κουζίνας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μικρά διαμερίσματα έχουν περιορισμένο χώρο, και δεν υπάρχει υπάρχει χώρος και για τραπέζι κουζίνας και για τραπεζαρία. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σας δώσουμε λύσεις ώστε να έχετε αυτά τα δύο ακόμα και στο πιο μικρό διαμέρισμα.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπίτι, καθώς λύσεις υπάρχουν. Και είναι πολλά αυτά που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε την πιο τέλεια τραπεζαρία στο σπίτι σας.
#1 Ένα στρογγυλό τραπέζι είναι ιδανικό και ως τραπέζι κουζίνας και ως τραπέζι τραπεζαρίας. Προτιμήστε το αν ο χώρος σας είναι πολύ μικρός. Καθώς πιάνει πολύ λιγότερο χώρο από ότι τα τετράγωνα και τα παραλληλόγραμμα τραπέζια.
Τραπεζαρία που είναι ταυτόχρονα και τραπέζι κουζίνας.
#2 Αν θέλετε εκτός από την τραπεζαρία να έχετε και έναν χώρο στην κουζίνα για να τρώτε καθημερινά τότε μπορείτε να κάνετε μια προέκταση σε έναν από τους πάγκους της και να βάλετε και 2-3 σκαμπό.
Τραπεζαρία.
#3 Στο συγκεκριμένο σπίτι με τη βοήθεια ενός ορθογώνιου χαλιού οριοθετήθηκε ο χώρος της τραπεζαρίας. Όπως θα παρατηρήσετε στην κουζίνα υπάρχει ένας πάγκος, ο οποίος χρησιμεύει και ως τραπέζι κουζίνας για τα καθημερινά γεύματα.
Τραπέζι που είναι ταυτόχρονα τραπεζαρίας και κουζίνας.
#4 Το συγκεκριμένο τραπέζι είναι σίγουρα τέλειο και για τραπεζαρία. Αν δεν έχετε χώρο για να το έχετε στη μέση της κουζίνας ακουμπήστε το στον τοίχο. Όταν θελήσετε να διοργανώσετε κάποιο δείπνο μπορείτε απλά να το τραβήξετε και να βάλετε καρέκλες και από τη μεριά του τοίχου.
Κουζίνα με λευκό τραπέζι.
#5 Η λύση του καναπέ είναι η πιο πρακτική και ιδανική, καθώς εξυπηρετεί πολλές καταστάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να φιλοξενήσει κάποιον που θέλει να διανυκτερεύσει στο σπίτι σας. Αν η κουζίνα σας είναι μακρόστενη τότε ένα μακρόστενο τραπέζι είναι αυτό που χρειάζεστε.
Τραπέζι κουζίνας με καναπέ.
#6 Στη συγκεκριμένη εικόνα το τραπέζι δείχνει σαν να είναι η επέκταση ενός εκ των πάγκων της κουζίνας. 

Πάγκος ως τραπέζι κουζίνας.
Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να χρησιμεύει ένα μέρος του τραπεζιού σας και ως αποθηκευτικός χώρος.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.