Καλάθι αγορών

Πέντε μοναδικά DIY σκαμπό για το σπίτι σας

Πέντε μοναδικά DIY σκαμπό για το σπίτι σας

Υπάρχουν εκατοντάδες ιδέες για DIY σκαμπό στο διαδίκτυο, πολλές από τις οποίες είναι αρκετά εύκολες στην κατασκευή.

Στην αγορά θα βρούμε πολλά είδη σκαμπό από ψηλά για μπαρ έως κοντά για το τζάκι. Όπως γνωρίζουμε τα σκαμπό δεν έχουν πλάτη και μπράτσα, γι’ αυτό μπορούμε όλοι να τα κατασκευάσουμε μόνοι μας.
Ας δούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς DIY ιδέες για τα σκαμπό:
1. Industrial σκαμπό από σωλήνες
To industrial σκαμπό θεωρείται μία από τις πιο απλές κατασκευές. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι σωλήνες και σύνδεσμοι τα οποία θα τα βρούμε στην αγορά.
Πέντε μοναδικά DIY σκαμπό για το σπίτι σας
2. Σκαμπό από καλάμια μπαμπού
Ένα υλικό που πολλές εταιρείες επίπλων το χρησιμοποιούν χάρη στην εξαιρετική του αντοχή. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά μπαμπού και μια βάση για το κάθισμα.
Πέντε μοναδικά DIY σκαμπό για το σπίτι σας
3. Σκαμπό από κορμούς δέντρων
Μια πολύ ιδιαίτερη κατασκευή για να διακοσμήσετε τον εξωτερικό χώρο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ομοιόμορφους κορμούς δέντρων και αρκετή φαντασία. Μπορείτε να τους βάψετε ή να τοποθετήσετε μαξιλάρια στο πάνω μέρος για να είναι πιο αναπαυτικοί.
Πέντε μοναδικά DIY σκαμπό για το σπίτι σας
4. Σκαμπό από παλιά υλικά
Είναι μια καλή χρήση για να επαναχρησιμοποιήσετε παλιά υλικά ή αντικείμενα. Όπως θα παρατηρήσετε στην εικόνα, κάποιες παλιές πατερίτσες, μια ρόδα ποδηλάτου, και παλιές σαμπρέλες είναι αρκετά για την κατασκευή του.
Πέντε μοναδικά DIY σκαμπό για το σπίτι σας
5. Σκαμπό από παλέτες
Οι παλέτες είναι από τα πιο πρωτότυπα και δημοφιλείς υλικά για DIY κατασκευές. Έτσι, αν έχετε μερικές στο σπίτι, έχετε την δυνατότητα να κατασκευάσετε πολύ εύκολα ένα σκαμπό. Μπορείτε να τα βάψετε και να τα διακοσμήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Πέντε μοναδικά DIY σκαμπό για το σπίτι σας
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.