Ιδέες διακόσμησης σπιτιού με φυτά εσωτερικού χώρου
Αρχική Εξωτερικοί χώροι Φυτά Αυτά είναι τα ιδανικά φυτά εσωτερικού χώρου

Αυτά είναι τα ιδανικά φυτά εσωτερικού χώρου

0
804
Ιδέες διακόσμησης σπιτιού με φυτά εσωτερικού χώρου.

Ιδέες διακόσμησης σπιτιού με φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν την ικανότητα να απορροφούν από την ατμόσφαιρα οσμές, μικρόβια και ακτινοβολίες των ηλεκτρικών συσκευών. Μπορούν να ομορφύνουν και να προσθέσουν ένα πιο ζωηρό στοιχείο στην διακόσμηση του σπιτιού.

Τι περιμένετε, λοιπόν; Κάντε λίγο χώρο στα τραπέζια και στα γραφεία σας και τοποθετήστε φυτά, τα οποία μπορούν να σας προστατεύσουν και από την υγείας σας.

#1 Πόθος ή «κισσός του διαβόλου»

Ένα καταπράσινο φυτό που μπορούμε να το εντάξουμε με αρκετούς τρόπους στον χώρο μας. Αν και έχει μικρές απαιτήσεις συντήρησης, βοηθάει αρκετά στο φιλτράρισμα του αέρα και παίζει και ενεργό ρόλο στη διακόσμηση.

Πόθος ή «κισσός του διαβόλου».
Προσοχή: Όλα τα μέρη του φυτού είναι δηλητηριώδη και μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στη γλώσσα, στο λαιμό και στα χείλη, γι’ αυτό κρατήστε το μακριά από τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια!

#2 Aloe Vera

Η αλόη είναι ένα όμορφο και γνωστό φυτό για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Χρειάζεται αρκετό φως και λίγο νερό.

Aloe Vera.

#3 Ορχιδέα

Η ορχιδέα είναι ένα από τα πιο όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου, καθώς είναι ιδανικό για την είσοδο του σπιτιού σας. Ακόμη και αν ο καιρός είναι πολύ ζεστός δεν χρειάζεται πότισμα πάνω από μια, μόνο, φορά την εβδομάδα. Απορροφά το διοξείδιο του άνθρακα κατά τη διάρκεια της νύχτας και παράγει οξυγόνο.

Ορχιδέα.

#4 Φίκος

Ο φίκος είναι από τα πιο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου. Τοποθετήστε το σε φωτεινό μέρος με σταθερή θερμοκρασία δωματίου. Απλά, φροντίστε να ραντίζετε και να καθαρίζετε τακτικά τα φύλλα του.

Φίκος.

#5 Κάκτος

Δεν ανήκουν άδικα στην κατηγορία των αγαπημένων μας φυτών. Καθώς, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προσφέρουν μια πιο stylish εικόνα στον χώρο. Απορροφούν την ακτινοβολία από την τηλεόραση, τον υπολογιστή, τα ασύρματα τηλέφωνα και καθαρίζουν την ατμόσφαιρα από το διοξείδιο του άνθρακα.

Κάκτος.

#6 Γιασεμί

Ένα φυτό που δίνει θετική ενέργεια και σε κάνει να ξυπνάς με αισιοδοξία. Το γιασεμί μπορεί να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αϋπνίας και του άγχους. Γι’ αυτούς το λόγους συνιστάται να τοποθετείτε στην κρεβατοκάμαρα.

Γιασεμί.

#7 Κρίνος

Ένα φυτό χαμηλού κόστους που αποτελεί την τέλεια επιλογή για το εσωτερικό του σπιτιού σας. Χρειάζεται σκιά και χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρηθούν τα λευκά άνθη του. Το φυτό αυτό μπορεί να μειώσει τα επίπεδα τοξικών στοιχείων στην εσωτερική ατμόσφαιρα.

Κρίνος.