Καλάθι αγορών

Feng shui: Ποια φυτά μας προστατεύουν από την αρνητική ενέργεια

Feng Shui: Μάθετε ποια φυτά μας προστατεύουν από την αρνητική ενέργεια.

Μάθετε ποια φυτά είναι προστάτες για την αρνητική ενέργεια, σύμφωνα με το feng shui.

Εκτός από τα φυτά και τα λουλούδια που φέρνουν θετική ενέργεια στον χώρο μας υπάρχουν και άλλα, που σύμφωνα με το feng shui, μας προστατεύουν από την αρνητική ενέργεια.
Αυτά τα φυτά, είναι πολύ ιδιαίτερα λόγω του σχήματός τους και θα πρέπει να τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις εσωτερικά ή εξωτερικά του χώρου μας. Διαφορετικά, θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα απο το αναμενόμενο.
Δηλαδή, ένα τέτοιο φυτό μπορεί να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια απο εμάς όταν το τοποθετήσουμε στην κατάλληλη θέση. Ενώ, εάν το τοποθετήσουμε σε λάθος θέση μπορεί να επιβαρύνει την προσωπική μας ενέργεια και να μπλοκάρει την ισορροπία του χώρου μας.

1. Κάκτος

Ο κάκτος δεν ποτέ στο εσωτερικό του χώρου, λόγω του επιθετικού σχήματος που έχει. Η καλύτερη θέση,  για να μας προστατεύσει από την αρνητική ενέργεια, είναι εξωτερικά της εξώπορτας του διαμερίσματος ή του γραφείου μας, ή στο μπαλκόνι μας στην νότια πλευρά του.

Κάκτος.
Τον κάκτο μπορούμε να τον επιλέξουμε σε οποιοδήποτε σχήμα ή χρώμα θέλουμε.

2. Δράκαινα

Τα κοφτερά μυτερά της φύλλα, συνδυάζουν το στοιχείο της φωτιάς και της γης, και ενεργοποιούν άριστα την ροή της ενέργειας Qi στον χώρο. Η ιδανική θέση είναι σε μια γωνία εσωτερικά του χώρου στα νότια, τα ανατολικά, τα νοτιοδυτικά ή στα νοτιοανατολικά.
Προσέχουμε ιδιαίτερα να μην το τοποθετήσουμε κοντά σε σημείο που καθόμαστε ή κοιμόμαστε.
Δράκαινα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Snake plant

Το πιο ισχυρό από τα τρία φυτά, για την προστασία από την αρνητική ενέργεια, είναι η σανσεβέρια ( Sansevieria trifasciata / snake plant). Βέβαια, είναι και από τα ελάχιστα φυτά (μαζί με το bamboo) που μπορούμε να τοποθετήσουμε στον χώρο της κρεβατοκάμαρας ή του μπάνιου μας. Σύμφωνα με το feng shui, εκτός από την μεγάλη επίδραση του στην ροή της ενέργειας Qi στον χώρο μας, έχει ιδιότητες στον καθαρισμό και την ανανέωση της ατμόσφαιρας.
Snake plant.

Ειδικός Σύμβουλο Ευνοϊκής Ψυχολογικής Χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.