Καλάθι αγορών

Χρώματα με θετική ενέργεια feng shui για το χώρο μας

Χρώματα με την θετική ενέργεια feng shui για κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας.Από το μπάνιο και το σαλόνι μέχρι και το παιδικό δωμάτιο.

Χρώματα με την θετική ενέργεια feng shui για κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας.

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία του feng shui είναι η επιλογή των χρωμάτων σε έναν χώρο. Κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας θα πρέπει να έχει τα κατάλληλα χρώματα, σύμφωνα με  την χρήση του αλλά και την θέση του στον χώρο.
Τα χρώματα που προτείνουμε παρακάτω μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για το βάψιμο των τοίχων ή εάν δεν πρόκειται να κάνουμε ανακαίνιση πρόσφατα, μπορούμε να προσθέσουμε το χρώμα που προτείνεται σε κάθε δωμάτιο, στα υφάσματα, στα διακοσμητικά ή τις κουρτίνες.
Feng shui και χρώματα στο σαλόνι.

Πώς επιλέγουμε χρώματα ανάλογα με το δωμάτιο

1. Σαλόνι

Όταν βρίσκεται σε Νότια, Νοτιοδυτική, Δυτική ή Νοτιοανατολική θέση επιλέγουμε χρώματα όπως απαλό κίτρινο και ζεστές αποχρώσεις του σοκολατί και του κάστανου. Επειδή υποστηρίζουν την ενέργεια της γης.
Εάν το σαλόνι μας βρίσκεται στην Βόρεια, Βορειοανατολική, Βορειοδυτική ή Ανατολική θέση καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε κόκκινο ή πράσινο χρώμα. Γιατί θα δώσουν στον δωμάτιο αυτό το στοιχείο του μετάλλου.

2. Τραπεζαρία

Στον χώρο της τραπεζαρίας επιλέγουμε χρωματισμούς του πράσινου ή του μπλε και του κόκκινου. Οι συγκεκριμένοι χρωματισμοί λειτουργούν εξαιρετικά στην τραπεζαρία όταν η θέση της είναι Ανατολική Νοτιοανατολική, Δυτική, Βορειοδυτική.
Σε περίπτωση που η τραπεζαρία μας δεν βρίσκεται σε μια από τις παραπάνω κατευθύνσεις προτιμούμε το χρώμα της βανίλιας σε συνδυασμό με πινελιές του γκρι, για εξομάλυνση της έντονης ενέργειας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Υπνοδωμάτιο

Ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους σε ένα σπίτι είναι το υπνοδωμάτιο. Όταν αυτό βρίσκεται Βόρεια, Βορειοδυτικά, Ανατολικά και Νοτιοανατολικά θα πρέπει να έχει χρωματισμούς απαλούς που συνδυάζουν το στοιχείο του νερού και της γης. Χρώματα όπως το γαλάζιο,το τιρκουάζ,το απαλό πράσινο και το χρώμα του κάστανου θα διατηρήσουν την ήρεμη ενέργεια που χρειαζόμαστε σε αυτό το δωμάτιο.
Όταν το υπνοδωμάτιο βρίσκεται Βορειοανατολικά, Νότια, Νοτιοδυτικά χρειάζεται να καταπραΰνουμε την απότομη και αιχμηρή ενέργεια αυτών των θέσεων χρησιμοποιώντας σοκολατί, μωβ, κίτρινο αλλά και λίγο κόκκινο χρώμα. Ειδικά στην δυτική πλευρά του δωματίου.

5. Παιδικό δωμάτιο

Αντίστοιχα για το παιδικό δωμάτιο, όταν αυτό βρίσκεται Ανατολικά,Νοτιοανατολικά ή Δυτικά θα επιλέξουμε κυπαρισσί, βεραμάν, τιρκουάζ, ανοιχτό μπλε, απαλό ροζ ή ανοιχτό φούξια.
Όταν το δωμάτιο όμως βρίσκεται σε κάποια διαφορετική από τις παραπάνω κατευθύνσεις καλό θα είναι να επιλέξουμε μπεζ, κόκκινο, κίτρινο ή σοκολατί.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

6. Κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που συγκεντρώνει μεγάλη ενέργεια μέσα στο σπίτι μας λόγω της μεγάλης χρήσης και συνεπώς έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία μας.
Βάζουμε χρωματισμούς του μπλε και του πράσινου με μικρές πινελιές κίτρινου και μώβ (πχ σε διακοσμητικά) που λειτουργούν αρμονικά σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και αν βρίσκεται η κουζίνα μας.

7. Μπάνιο

Στο μπάνιοαντίθετα από ότι γενικά πιστεύεται, καλό θα είναι να αποφεύγεται η χρήση του γαλάζιου χρώματος. Εξαιτίας του ότι υπάρχει σε αυτό το σημείο μεγάλη συγκέντρωση του στοιχείου του νερού. Για ισορροπία καλύτερα επιλέγουμε χρώματα όπως ανοιχτό καφέ και πράσινο ή βερικοκί που θα προσθέσουν την ενέργεια της γης και της φύσης στο μπάνιο μας.
Δεν ξεχνάμε να επιλέξουμε χρώματα με χαμηλό ποσοστό σε πτητικά οργανικά συστατικά αλλά και οικολογική βάση γενικότερα. Έτσι, ώστε, να βρούμε το χρώμα που μας ταιριάζει αλλά και που θα κάνει καλό και στο περιβάλλον. Και εάν θελήσουμε να βάλουμε ταπετσαρία αυτή να είναι από ανακυκλωμένο χαρτί για να “αναπνέει”.
Πάντα επιλέγουμε, από τα χρώματα που προτείνονται ,αυτά που ταιριάζουν στην προσωπικότητά μας και τον χαρακτήρα μας. Έτσι, ώστε, το σπίτι μας, ο χώρος μας να μας “αγκαλιάζει” ενεργειακά, να αισθανόμαστε όμορφα και γεμάτοι δύναμη να πετύχουμε όλα όσα επιθυμούμε.

Ειδικός Σύμβουλο Ευνοϊκής Ψυχολογικής Χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.