Καλάθι αγορών

Η πιο ευνοική θέση για κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας σύμφωνα με το feng shui

Κρεβατοκάμαρα και Feng Shui

Η ευνοική θέση για κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας, σύμφωνα με το feng shui. Συμβουλές, ώστε να έχουμε θετική ενέργεια στο σπίτι μας.

Επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας, ανάλογα με τις προσωπικές μας ανάγκες, την χωροθεσία του σπιτιού και τις συνθήκες που επικρατούν γενικά στον χώρο (πχ. αν κάποιο δωμάτιο είναι μικρό σαν μέγεθος πιθανώς να το χρησιμοποιούμε σαν αποθήκη ή ένα μεγάλο σαν κύρια κρεβατοκάμαρα).
Μπορούμε όμως να έχουμε ένα ακόμα κριτήριο επιλογής του πως θα χρησιμοποιήσουμε σε κάθε δωμάτιο ανάλογα με τον προσανατολισμό που έχει, έτσι ώστε να έχουμε πιο ομαλή και αρμονική ροή της ενέργειας Qi σε αυτό.
Οι παρακάτω θέσεις των δωματίων θεωρούνται πιο θετικές σύμφωνα με τις αρχές ευνοϊκής χωροθεσίας του feng shui.

Βόρεια & βορειοανατολικά

Επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα δωμάτιο στα βόρεια ή στα βορειοανατολικά, όπως κρεβατοκάμαρα, αποθηκευτικό χώρο, μπάνιο ή γκαρνταρόμπα.

Ανατολικά & νοτιοανατολικά

Στα ανατολικά ή νοτιοανατολικά του χώρου μας είναι πιο θετικό να έχουμε την κουζίνα, το γραφείο μας, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο ή το χώλ εισόδου.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Νότια & νοτιοδυτικά

Στον νότιο και νοτιοδυτικό τομέα του σπιτιού μας είναι η πιο ευνοϊκή θέση για το σαλόνι ή το γραφείο μας.

Δυτικά & Βορειοδυτικά

Είναι οι καλύτεροι προσανατολισμοί για την τραπεζαρία ή το σαλόνι.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ειδικός Σύμβουλο Ευνοϊκής Ψυχολογικής Χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.