Καλάθι αγορών

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του μπαρ

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του μπαρ.

Επαγγελματικός χώρος: Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του μπαρ, όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι εδώ.

Το μπαρ φιλοξενεί καθημερινά ένα μεγάλο αριθμό από ανθρώπους. Άλλοι για να γιορτάσουν και να πιουν το ποτό τους, και άλλοι για να κουβεντιάσουν. Γι’ αυτό, ο σχεδιασμός του μπαρ θα πρέπει να είναι τέτοιος ώστε να καλύπτει το γούστο πολλών διαφορετικών ανθρώπων.
Μπορεί η μεγάλη ποικιλία από ποτά, coctails και μπύρες να παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι η εκπαίδευση του προσωπικού. Πέρα, όμως, από αυτά όλα ξεκινούν από τον σχεδιασμό του καταστήματος και τον εξοπλισμό του.

Σχεδιασμός ενός μπαρ

Καταρχήν θα πρέπει να προσδιοριστεί ο βασικός σκοπός που θα εξυπηρετεί. Θα πρέπει να προσφέρει στους πελάτες, ένα περιβάλλον φιλικό, γεμάτο κομψότητα και στυλ. Ώστενα τους βοηθάει να ξεφεύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σχεδιαστεί κάτι μοναδικό και ταυτόχρονα ελκυστικό. Τα δάπεδα, ο φωτισμός, τα έπιπλα και ο εξοπλισμός του, πρέπει να του προσδίδουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
Γι’ αυτό θα χρειαστεί να πάρετε συμβουλές από έναν καλό σχεδιαστή εσωτερικών χώρων. Ενδεχομένως, να σας κοστίσει λίγο παραπάνω,, αλλά η επένδυση αυτή σίγουρα αξίζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά μπαρ αποτυγχάνουν από τους πρώτους μήνες λόγω κακού σχεδιασμού.
Επιλέξτε, λοιπόν, ένα καλό συνεργείο, το οποίο θα σας προτείνει μερικές ιδέες για την ανακαίνιση και τον σχεδιασμό του χώρου.

Επαγγελματικός χώρος: μπαρ.

Εξοπλισμός μπαρ

Είτε ανοίγετε το πρώτο σας κατάστημα είτε επεκτείνετε την ήδη υπάρχουσα αλυσίδα σας, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο σωστό εξοπλισμό. Η καλή λειτουργία της επιχείρησης εξαρτάται από τον κατάλληλο εξοπλισμό και την σωστή τοποθέτηση του μέσα στον χώρο.
Όλα ξεκινάνε από τη καρδιά του μπαρ, που είναι η κουζίνα. Μία λειτουργική κουζίνα με πάγκους, με σωστό σχεδιασμό του αποθηκευτικού χώρου των προμηθειών και με την σωστή διάταξη των μηχανημάτων (πχ. πλυντήριο πιάτων, ψυγεία) είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος.
Αυτό, όμως, που θα πρέπει να κλέβει την παράσταση είναι ο χώρος στον οποίο θα βρίσκονται οι πελάτος, δηλαδή το σαλόνι μαζί με το μπαρ.  Υπάρχουν διαφορετικά είδη μπαρ κατασκευασμένα από ξύλο ή από inox, το καθένα με τη δική του χάρη και προσωπικότητα.
Εξίσου ξεχωριστή και να μαγνητίζει τα βλέμματα θα πρέπει να είναι η βιτρίνα του μπαρ. Εκεί, δηλαδή, που δεσπόζουν τα ποτά. Ένας κρυφός φωτισμός με απαλές ή έντονες αποχρώσεις φωτός είναι η ιδανική και πιο ελκυστική λύση.
Τα σκαμπό του μπαρ θα πρέπει να είναι όμορφα και κυρίως άνετα. Για να μπορεί να πελάτηςς να περάσει αρκετές ώρες καθιστός χωρίς να πιάνεται. Γύρω από το μπαρ προτιμήστε πρωτότυπα διακοσμητικά για να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των πελατών και να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα.
Σχεδιασμός μπαρ.
Σε ένα μπαρ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η μουσική. Η σωστή τοποθέτηση του ηχητικού εξοπλισμού είναι σημαντική για τη σωστή κατανομή του ήχου στον χώρο. Όλα αυτά για να γίνουν σωστά, θα πρέπει πρώτα να γίνει σωστός σχεδιασμός. Και έπειτα ακριβής αποτύπωση των σχεδίων αυτών.
Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικούς που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους έργα. Καλό είναι να μην εμπλακούν διαφορετικά συνεργεία (άλλο για τα υδραυλικά, άλλο για τα ηλεκτρολογικά, άλλο για τη διακόσμηση κλπ.) γιατί συνήθως δεν υπάρχει συνεννόηση στην εκτέλεση των εργασιών.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.