Καλάθι αγορών

Feng Shui: Βασικά λάθη που κάνουμε στον χώρο

Feng Shui: Τα 3 βασικά λάθη που κάνουμε στον χώρο, και πως μπορούμε να έχουμε έναν καθαρό χώρο.

Feng Shui: Τα 3 βασικά λάθη που κάνουμε στον χώρο, και πως μπορούμε να έχουμε έναν καθαρό χώρο.

Όταν διακοσμούμε τον χώρο μας, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, είναι  πολύ εύκολο δυστυχώς, να κάνουμε λάθη που ενεργειακά θα απομακρύνουν τον πλούτο και την ευημερία απο την ζωή μας.

Η θετική ενέργεια του feng shui μας βοηθά να εντοπίσουμε τα 3 πιο σημαντικά λάθη:

1. Η θέση της κύριας θέσης της πόρτας 

Εάν η εξώπορτα του σπιτιού ή του γραφείου μας είναι σε λάθος θέση, τότε χρειάζεται άμεση ενεργειακή εξομάλυνση. Κάτι τέτοιο χρειάζεται ώστε να ευνοείται η είσοδος της ενέργειας Qi του πλούτου στον χώρο μας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Οι δυσμενείς θέσεις για την είσοδο είναι στην βόρεια, βορειοανατολική ή στην νοτιοδυτική πλευρά του χώρου μας σε σχέση με το κέντρο του. Για να εξουδετερώσουμε την αρνητική ενέργεια των παραπάνω θέσεων θα πρέπει να τοποθετήσουμε ένα μπολ με χοντρό αλάτι ιμαλαίων στην εξωτερική πλευρά της εισόδου. Το μπολ δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ορατό απο τους επισκέπτες μας. Επιπλέον χρησιμοποιούμε μεταλλικά διακοσμητικά ή εξαρτήματα στην πόρτα μας.

2. Δεν δίνουμε προσοχή στον νοτιοανατολικό τομέα του χώρου μας.

Σύμφωνα με την θετική ενέργεια του feng shui, η νοτιοανατολική πλευρά σε έναν χώρο, είτε είναι επαγγελματικός είτε είναι οικιακός, αντιπροσωπεύει τον πλούτο και την οικονομική ευημερία. Είναι σημαντικό αυτή η νοτιοανατολική πλευρά του χώρου καταρχάς να υφίσταται

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Δυστυχώς, σε πολλά σπίτια ή γραφεία δεν υπάρχει καν η νοτιοανατολική πλευρά . Αυτό ενεργειακά σημαίνει πως οτιδήποτε και να κάνουμε, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε την οικονομική άνεση που ονειρευόμαστε. Για να εντοπίσουμε εάν υπάρχει ή όχι αυτή η πλευρά στο σπίτι ή το γραφείο μας θα χρειαστεί να απευθυνθούμε σε έναν ειδικό σύμβουλο feng shui, ο οποίος κάνοντας τις απαραίτητες μετρήσεις θα εντοπίσει την απώλεια του τομέα και θα μας προτείνει λύσεις αποκατάστασης του.

Εφόσον εξασφαλίσουμε πως ο νοτιοανατολικός τομέας υπάρχει στον χώρο μας και αφορά πχ το σαλόνι ή την κουζίνα, προχωρούμε σε κινήσεις ενδυνάμωσης του, έτσι ώστε να προσελκύσουμε τον πλούτο στην ζωή μας. Προσθέτουμε πινελιές κόκκινου και χρυσού χρώματος σε διακοσμητικά, τοποθετούμε συντριβάνι ή ένα μικρό γυάλινο δοχείο με καθαρό νερό και έναν κρύσταλλο χαλαζία για να ενεργοποιήσουμε την ενέργεια Qi του πλούτου σε αυτό το σημείο.

3. Χρησιμοποιούμε αντικείμενα απώθησης της θετικής ενέργειας του πλούτου

Ελέγχουμε, ειδικά στη νοτιοανατολική πλευρά του χώρου μας, εάν υπάρχουν αντικείμενα με έντονη απωθητική αρνητική ενέργεια.

Αυτα τα αντικείμενα είναι:

 • Χαρτοκόπτες / ψαλίδια
 • καταστροφέας εγγράφων
 • καλάθι αχρήστων
 • σπασμένα διακοσμητικά
 • πίνακες με “επιθετικό” θέμα (πχ μια φουρτουνιασμένη θάλασσα)
 • πίνακας αφηρημένης τέχνης
 • φυτά με μυτερές άκρες πχ η δράκαινα,η αράχνη,ο φοίνικας)

Αν, λοιπόν, έχετε τέτοια αντικείμενα καλό θα είναι να τα απομακρύνετε απο το σημείο που καθόσαστε για να χαλαρώσετε, ειδικά εάν είναι στα νοτιοανατολικά.

Ειδικός Σύμβουλο Ευνοϊκής Ψυχολογικής Χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.