Καλάθι αγορών

Πως επηρεάζει τον χώρο μας και τη ζωή μας το Feng Shui

Feng Shui: Πως επηρεάζει τον χώρο μας και τη ζωή μας. Οι καλύτερες προτάσεις για έναν καλύτερο ενεργειακά χώρο μόνο εδώ.

Feng Shui: Οι τελευταίες συμβουλές και προτάσεις για έναν καλύτερο ενεργειακά χώρο.

 Για να σας συστήσουμε το Feng Shui, και το πόσο σημαντικό είναι τελίκα για τη ζωή και τον χώρο μας, μιλήσαμε με την ειδικό σύμβουλο ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας feng shui Ευθυμία Α. Μισιρλή. Η κ. Μισιρλή εκτός από έμπειρη γνώστης του Feng Shui είναι και Μηχανολόγος-Μηχανικός.

Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε στο τμήμα μηχανολόγων-μηχανικών του ΕΜΠ. Στην συνέχεια σπούδασε feng shui γεωπαθολογία στην Mastery Academy of ChineseMetaphysics στην Γαλλία, παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα. Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση, αρθρογραφεί σε περιοδικά και κάνει ομιλίες και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα, με αντικείμενο την ευνοική ψυχολογική χωροθεσία feng shui.

Τo Feng Shui είναι αρχαία κινέζικη τέχνη 5000 ετών, που συνδέεται άμεσα με το αρχαίο ελληνικό Ευ Ζείν και αφορά την θετική ενέργεια σε έναν χώρο. Είναι ένα πολύπλοκο σύνολο γνώσεων που αποκαλύπτει τον τρόπο εξισορρόπησης της ενέργειας του κάθε δεδομένου χώρου. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η υγεία και καλή τύχη για τους ανθρώπους που κατοικούν ή / και εργάζονται σε αυτό.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Feng σημαίνει άνεμος και shui νερό.

Feng shui.
Στην κινεζική κουλτούρα ο άνεμος και το νερό είναι συνδεδεμένα με την καλή υγεία. Το feng shui βασίζεται στην ροή της ενέργειας της γης σε έναν χώρο (που στο feng shui αποκαλούμε chi). Η θεωρία του yin και yang, καθώς και τα πέντε feng shui στοιχεία (νερό, γή, αέρας, μέταλλο, ξύλο), είναι μερικές από τις βασικές πτυχές της ανάλυσης του feng shui. Εφαρμοσμένο σωστά το feng shui μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ροής της ενέργειας στο περιβάλλον μας μέσω αυτών των βασικών στοιχείων.
Το Feng shui είναι μια εξατομικευμένη επιστήμη. Ένας ειδικός Feng Shui έχει πρώτα να εντοπίσει τον ενεργειακό τύπο του καθενός ατόμου που ζει ή / και εργάζεται σε έναν χώρο και στη συνέχεια να τον ταιριάξουν με το οικιακό και εργασιακό του περιβάλλον.
Όλη η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση ενός χώρου μπορεί να καθοριστούν επακριβώς μέσω της εφαρμογής του feng shui. Είτε πρόκειται για οικοδόμηση ενός νέου σπιτιού, είτε την μετατροπή ενός παλαιότερου.

Διαμορφώνοντας τον χώρο μας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε εμείς και η οικογένειά μας να ζούμε ήρεμα και αρμονικά, προκαλούμε την ευημερία, την υγεία, τον πλούτο και την ευτυχία στην ζωή μας.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

To feng shui είναι:

 • η αφθονία
 • η υγεία για μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε
 • ο πλούτος
 • το κατάστημα που έχει γεμίσει απο πελάτες
 • η ευγένεια και η εργατικότητα μεταξύ των ανθρώπων που δουλεύουν στο ίδιο γραφείο
 • το σπίτι που σαν χώρος αισθάνεστε οτι σας αγκαλιάζει με την ηρεμία και την αρμονία της χωροθεσία του.

Με το να έχουμε μια αρμονική διάταξη στα αντικείμενα στο χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε αποφεύγουμε τις αρρώστιες, την αρνητική ενέργεια από τους γύρω μας και την κακή τύχη. Αλλιώς καταλήγουμε να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε και υποφέρουμε από πονοκεφάλους και άγχος, σε πολλές περιπτώσεις και απο αρρώστιες. Έτσι η ζωή μας βρίσκεται σε μια συνεχή αναστάτωση.

Για να πετύχουμε εξισορρόπηση της θετικής και αρνητικής ενέργειας εφαρμόζουμε feng shui στο σπίτι μας αλλά και γενικότερα στο τρόπο σκέψης και στην συμπεριφορά μας. Για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να φέρνουμε την θετική ενέργεια γύρω μας. Έπειτα παρατηρούμε άμεσα τις αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή.
Ειδικός Σύμβουλο Ευνοϊκής Ψυχολογικής Χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.