Πως επηρεάζει τον χώρο μας και τη ζωή μας το Feng Shui

Feng Shui: Πως επηρεάζει τον χώρο μας και τη ζωή μας. Οι καλύτερες προτάσεις για έναν καλύτερο ενεργειακά χώρο μόνο εδώ.

Feng Shui: Οι τελευταίες συμβουλές και προτάσεις για έναν καλύτερο ενεργειακά χώρο.

 Για να σας συστήσουμε το Feng Shui, και το πόσο σημαντικό είναι τελίκα για τη ζωή και τον χώρο μας, μιλήσαμε με την ειδικό σύμβουλο ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας feng shui Ευθυμία Α. Μισιρλή. Η κ. Μισιρλή εκτός από έμπειρη γνώστης του Feng Shui είναι και Μηχανολόγος-Μηχανικός.

Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε στο τμήμα μηχανολόγων-μηχανικών του ΕΜΠ. Στην συνέχεια σπούδασε feng shui γεωπαθολογία στην Mastery Academy of ChineseMetaphysics στην Γαλλία, παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα. Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση, αρθρογραφεί σε περιοδικά και κάνει ομιλίες και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα, με αντικείμενο την ευνοική ψυχολογική χωροθεσία feng shui.

Τo Feng Shui είναι αρχαία κινέζικη τέχνη 5000 ετών, που συνδέεται άμεσα με το αρχαίο ελληνικό Ευ Ζείν και αφορά την θετική ενέργεια σε έναν χώρο. Είναι ένα πολύπλοκο σύνολο γνώσεων που αποκαλύπτει τον τρόπο εξισορρόπησης της ενέργειας του κάθε δεδομένου χώρου. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η υγεία και καλή τύχη για τους ανθρώπους που κατοικούν ή / και εργάζονται σε αυτό.

Feng σημαίνει άνεμος και shui νερό.

Feng shui.
Στην κινεζική κουλτούρα ο άνεμος και το νερό είναι συνδεδεμένα με την καλή υγεία. Το feng shui βασίζεται στην ροή της ενέργειας της γης σε έναν χώρο (που στο feng shui αποκαλούμε chi). Η θεωρία του yin και yang, καθώς και τα πέντε feng shui στοιχεία (νερό, γή, αέρας, μέταλλο, ξύλο), είναι μερικές από τις βασικές πτυχές της ανάλυσης του feng shui. Εφαρμοσμένο σωστά το feng shui μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ροής της ενέργειας στο περιβάλλον μας μέσω αυτών των βασικών στοιχείων.

Το Feng shui είναι μια εξατομικευμένη επιστήμη. Ένας ειδικός Feng Shui έχει πρώτα να εντοπίσει τον ενεργειακό τύπο του καθενός ατόμου που ζει ή / και εργάζεται σε έναν χώρο και στη συνέχεια να τον ταιριάξουν με το οικιακό και εργασιακό του περιβάλλον.

Όλη η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση ενός χώρου μπορεί να καθοριστούν επακριβώς μέσω της εφαρμογής του feng shui. Είτε πρόκειται για οικοδόμηση ενός νέου σπιτιού, είτε την μετατροπή ενός παλαιότερου.

Διαμορφώνοντας τον χώρο μας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε εμείς και η οικογένειά μας να ζούμε ήρεμα και αρμονικά, προκαλούμε την ευημερία, την υγεία, τον πλούτο και την ευτυχία στην ζωή μας.

To feng shui είναι:

  • η αφθονία
  • η υγεία για μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε
  • ο πλούτος
  • το κατάστημα που έχει γεμίσει απο πελάτες
  • η ευγένεια και η εργατικότητα μεταξύ των ανθρώπων που δουλεύουν στο ίδιο γραφείο
  • το σπίτι που σαν χώρος αισθάνεστε οτι σας αγκαλιάζει με την ηρεμία και την αρμονία της χωροθεσία του.

Με το να έχουμε μια αρμονική διάταξη στα αντικείμενα στο χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε αποφεύγουμε τις αρρώστιες, την αρνητική ενέργεια από τους γύρω μας και την κακή τύχη. Αλλιώς καταλήγουμε να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε και υποφέρουμε από πονοκεφάλους και άγχος, σε πολλές περιπτώσεις και απο αρρώστιες. Έτσι η ζωή μας βρίσκεται σε μια συνεχή αναστάτωση.

Για να πετύχουμε εξισορρόπηση της θετικής και αρνητικής ενέργειας εφαρμόζουμε feng shui στο σπίτι μας αλλά και γενικότερα στο τρόπο σκέψης και στην συμπεριφορά μας. Για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να φέρνουμε την θετική ενέργεια γύρω μας. Έπειτα παρατηρούμε άμεσα τις αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή.

Ειδικός Σύμβουλο Ευνοϊκής Ψυχολογικής Χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό