Επιλέξτε τα σωστά χρώματα για να βάψετε το εξωτερικό του σπιτιού

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων για εξωτερικό βάψιμο σπιτιού

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων για εξωτερικό βάψιμο σπιτιού.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αναδείξετε καλύτερα το σπίτι σας είναι το εξωτερικό χρώμα. Με την σωστή επιλογή μπορείτε να βελτιώσετε την αισθητική της κατοικίας σας και να την αναδείξετε. Εκπληκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για ένα εύκολο εξωτερικό βάψιμο σπιτιού.

Πριν διαλέξετε το οποιοδήποτε χρώμα κάντε μια βόλτα στην γειτονιά σας και δείτε τι χρώματα επικρατούν και ποιο θα ταίριαζε στο σπίτι σας, ώστε να μην κάνει τόσο αντίθεση. Ουσιαστικά, κάντε το σπίτι σας μοναδικό χωρίς να υπερβάλλετε και να «βγάζει» μάτι το χρώμα που θα επιλέξετε.

Πέρα από την γειτονιά, ένα βασικό στοιχείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η συνολική εικόνα του σπιτιού σας. Τι υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί, τι φυτά, τι έπιπλα, αν βρίσκεται κοντά σε δασώδη περιοχή ή κοντά σε θάλασσα κλπ.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές και συνδυασμούς χρωμάτων για να εμπνευστείτε για το δικό σας σπίτι.

#1 Κομψότητα και αρχοντιά

Τα συμμετρικά σπίτια αφήνουν μια αίσθηση αρχοντιάς, ειδικά με τη σωστή επιλογή χρωμάτων. Το συγκεκριμένο σπίτι είναι πλαισιωμένο από ανοιχτόχρωμα χρώματα, ενώ η φωτεινή μπλε πόρτα σπάει το ελεφαντόδοντο χρώμα του σπιτιού.

σπίτι με μπλε πόρτα
Η μπλε πόρτα προβάλλει την κομψή αρχιτεκτονική του σπιτιού.

#2 Μια ονειρική κατοικία

Το χρώμα του συγκεκριμένου σπιτιού αντικατοπτρίζει το ονειρικό και το παραδεισένιο. Η μωβ πόρτα δίνει ένα πιο παιχνιδιάρικο και παράλληλα κομψό στυλ στο σύνολο του σπιτιού.

γαλάζιο σπίτι με μωβ πόρτα
Αν και το ψυχρό γαλάζιο χρώμα του σπιτιού μας αφήνει μια «κρύα» αίσθηση, οι μωβ λεπτομέρειες ισορροπούν στο χώρο προκαλώντας ζεστασιά.

#3 Εκλεπτυσμένο και κομψό σπίτι

Το συγκεκριμένο μπλε-γκρίζο σπίτι αποτυπώνει ένα εκλεπτυσμένο και κομψό στυλ κατοικίας. Η παραδοσιακή μπροστινή πόρτα ενός βαθύ μπλε ολοκληρώνει την αισθητική του σπιτιού.

Σπίτι
Η παραδοσιακή μπροστινή πόρτα ενός βαθύ μπλε ολοκληρώνει την αισθητική του σπιτιού.

#4 Μοντέρνο στυλ

Τα περισσότερα μοντέρνα σπίτια προτιμούν ουδέτερους τόνους, το συγκεκριμένο όμως έχει συνδυάσει το βαρετό γκρι με ένα χαρούμενο κίτρινο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Σπίτι με γκρι και κίτρινο χρώμα
Το συγκεκριμένο σπίτι έχει συνδυάσει το βαρετό γκρι με ένα χαρούμενο κίτρινο.

#5 Ζεστό γήινο κόκκινο

Αν είστε τολμηροί επιλέξτε αυτό το εξαιρετικό και ζεστό κόκκινο για το εξωτερικό του σπιτιού σας. Ο συνδυασμός του με την μπλε πόρτα και τα παντζούρια δίνει μια πιο αριστοκρατική αίσθηση.

Κόκκινο σπίτι με μπλε πόρτα
Ο συνδυασμός του με την μπλε πόρτα και τα παντζούρια δίνει μια πιο αριστοκρατική αίσθηση.

Δείτε παρακάτω μερικά ακόμη σπίτια για να πάρετε ιδέες για την δική σας κατοικία.

σπίτι
Η κόκκινη πόρτα δίνει μια νότα ζεστού χρώματος σε αυτό το ουδέτερο σπίτι.
Εξοχικό με ξύλινη πόρτα
Η ξύλινη πόρτα αποτελεί την πιο κλασσική επιλογή.
Σπίτι με πισίνα
Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι πραγματικά τόσο αρμονικός.
σπίτι
Αν αγαπάτε το ρομαντικό στυλ τότε αυτό το σπίτι είναι φτιαγμένο για εσάς. Δείτε πόσο ωραία έχουν συνδυαστεί τα χρώματα.
πράσινο σπίτι
Πράσινο σπίτι; Η επιλογή είναι μια για την μπροστινή πόρτα: Φυσικά, καφέ!
μωβ σπίτι
Το μωβ με το λευκό είναι ο αγαπημένος μας συνδυασμός.
Σκουρόχρωμο σπίτι
Τα σκουρόχρωμα σπίτια ταιριάζουν με λευκές πινελιές (στην συγκεκριμένη περίπτωση περιγράμματα).
κίτρινο σπίτι
Μουσταρδί σπίτι με κίτρινη πόρτα. Γιατί, όχι;
σπίτι
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια γι’αυτό το πανέμορφο σπίτι.
εξοχικό
Λευκό και ξύλο = εξοχική κατοικία.
σπίτι
Μια κλασσική επιλογή λευκού και μαύρου.
μπλε σπίτι με κίτρινη πόρτα
Μπλε σπίτι με κίτρινη πόρτα. Απίστευτος συνδυασμός.
τιρκουάζ σπίτι
Άκρως καλοκαιρινό χρώμα.
κίτρινο σπίτι
Κίτρινο σπίτι με καφέ πόρτα.
κατοικία
Μια όμορφη κατοικία με εκπληκτικά χρώματα.
κατοικία
Κατοικία με ουδέτερα χρώματα.
Τύπος πακέκουm2Συνοπτική περιγραφή εργασιώνΤιμή πακέτου
60SilverΠακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο και συνολικό εμβαδό 60 m2. Υδραυλικές εργασίες, αποξηλώσεις κλπ.8.000€
60Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο και συνολικό εμβαδό 60 m2. Υδραυλικές εργασίες, αποξηλώσεις κλπ.11.500€
60Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με τρία υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδό 60 m2. Δείτε τι εργασίες περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πακέτο.16.000€
80Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80m2 με τρία υπνοδωμάτια.9.000€
80Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος δύο υπνοδωματίων και συνολικού εμβαδού 80 m213.500€
80Νέα προσφορα: Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με δύο υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδό 80m220.000€
100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια. Οικοδομικές, υδραυλικές,ξυλουργικές και πολλές ακόμη εργασίες.10.000€
100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια. Αποξηλώσεις, οικοδομικά, και πολλές ακόμη εργασίες.15.500€
100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια.Χρωματισμοί, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και πολλές ακόμη εργασίες.24.000€
Τίτλος οδηγούΠεριγραφή οδηγούΕκτενής Περιγραφή οδηγού
Πλήρης οδηγός για διακόσμηση σαλονιού και οργάνωση επίπλωνΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση σαλονιού, την οργάνωση επίπλων, και τους χρωματικούς συνδυασμούς του καθιστικού.
Πλήρης οδηγός για διακόσμηση και ανακαίνιση κουζίναςΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση κουζίνας, την ανακαίνιση, τα κατάλληλη υλικά για τους πάγκους και τους χρωματικούς συνδυασμούς.
Οδηγός για την διακόσμηση τραπεζαρίας και το ιδανικό δάπεδοΠροτάσεις για διακόσμηση τραπεζαρίας, κατάλληλο φωτισμό, ιδανικό δάπεδο, χρώματα και στυλ διακόσμησης που μπορείτε να επιλέξετε.
Οδηγός για διακόσμηση υπνοδωματίου και επιλογή κρεβατιούΠροτάσεις για διακόσμηση υπνοδωματίου, χρωματικούς συνδυασμούς, ιδανική επιλογή κρεβατιού, και σωστού φωτισμού.
Πλήρης οδηγός για διακόσμηση μπάνιου και υλικά για το πάτωμαΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση μπάνιου, τον σωστό φωτισμό, τα κατάλληλη υλικά για το πάτωμα και τις ιδανικές μπανιέρες/ντους.
Οδηγός για διακόσμηση βρεφικού δωματίου και ιδανικών επίπλωνΠροτάσεις για διακόσμηση βρεφικού δωματίου, χρωματικούς συνδυασμούς, απαραίτητων επίπλων και σωστού φωτισμού.
Οδηγός για χρώματα παιδικού δωματίου και κατάλληλα έπιπλαΣυμβουλές για χρώματα παιδικού δωματίου, κατάλληλο φωτισμό, ιδανικά έπιπλα, και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.
Οδηγός για διακόσμηση εφηβικού δωματίου και έπιπλαΠροτάσεις για διακόσμηση εφηβικού δωματίου, κατάλληλα χρώματα, ιδανικά έπιπλα και αποθηκευτικούς χώρους. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι εδώ.
Οδηγός για διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού και επιλογή επίπλωνΠροτάσεις για διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού, χρωματικούς συνδιασμούς, επιλογή επίπλων και εξοπλισμών και κατάλληλο φωτισμό.
Οδηγός ανακαίνισης σπιτιού, ιδέες και λύσειςΠλήρης οδηγός για ανακαίνιση σπιτιού,διαμόρφωση εξωτερικού χώρου και κήπων,συστήματα σκίασης και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό