Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με μερικές σανίδες κρεβατιού

DIY κατασκευές για το σπίτι με μερικές σανίδες κρεβατιού. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

DIY κατασκευές για το σπίτι με μερικές σανίδες κρεβατιού. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Ένα πολύ οικονομικό και ιδανικό υλικό για diy κατασκευές για το σπίτι είναι οι σανίδες κρεβατιού. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε έπιπλα, διακοσμητικά, τραπεζάκια κλπ. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.
Αν δεν σας περισσεύουν ξύλινες σανίδες, θα τις βρείτε πανεύκολα σε ξυλουργεία ή σε καταστήματα με εργαλεία και υλικά.
Ότι και να κατασκευάσετε, φροντίστε να το κάνετε με υπομονή και μπόλικη φαντασία, και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με αυτό το απλό υλικό.

1. Μια αποθηκευτική κατασκευή για τον τοίχο 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι 5-10 σανίδες -αναλόγως και με το πόση μεγάλη θέλετε να είναι η κατασκευή- και να τις κόψετε στο μήκος που θέλετε. Τοποθετείστε τις στον τοίχο και εφαρμόστε μερικά γατζάκια για να κρεμάτε ότι θέλετε.

Κατασκευή με σανίδα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι 5-10 σανίδες -αναλόγως και με το πόση μεγάλη θέλετε να είναι η κατασκευή- και να τις κόψετε στο μήκος που θέλετε.

2. Οργάνωση βεράντας με γλάστρες

Μια πρακτική λύση για όσους έχουν αρκετές γλάστρες στην βεράντα, και θέλουν θα εξοικονομήσουν χώρο. Τοποθετήστε τις σανίδες σε ένα κομμάτι του τοίχου και κρεμάστε με γατζάκια τις γλάστρες.

τοίχος από σανίδες

Τοποθετήστε τις σανίδες σε ένα κομμάτι του τοίχου και κρεμάστε με γατζάκια τις γλάστρες.

3. Κεφαλάρι για το κρεβάτι σας

Αν το κρεβάτι σας δεν έχει κεφαλάρι, τότε είναι μια πολύ όμορφη ιδέα για να αποκτήσει. Μετρήστε τις διαστάσεις του κρεβατιού και πάρτε όσες σανίδες χρειάζεστε για να φτιάξετε το κεφαλάρι. Αποφασίστε ποια θα είναι η απόσταση μεταξύ τους για να ξέρετε πόσες σανίδες θα χρειαστείτε. Αφού το αποφασίσετε αυτό πάρτε μια ακόμα σανίδα και κόψτε την κατά μήκος στη μέση. Έπειτα με μερικά καρφάκια και ένα σφυρί στερεώστε την μισή σανίδα στο πάνω μέρος των άλλων σανίδων και την άλλη μισή στο κάτω. Το κεφαλάρι σας είναι έτοιμο.

κεφαλάρι από σανίδες

Πριν ξεκινήσετε την όλη διαδικασία μπορείτε να βάψετε τις σανίδες στο χρώμα τις επιλογής σας.

4. Coffee table με αποθηκευτικό χώρο

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικές σανίδες (αναλόγως τις διαστάσεις που θέλετε να έχει) και ένα καπάκι για το κουτί σας. Έτσι θα κατασκευάσετε πολύ εύκολα και γρήγορα ένα coffee table με αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό του.

Αποθηκευτικό κουτί από σανίδες

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικές σανίδες (αναλόγως τις διαστάσεις που θέλετε να έχει) και ένα καπάκι για το κουτί σας.

Κατηγορίες Προιόντων