Μενού
Μενού

Δείτε μερικά εντυπωσιακά coffee table για το σπίτι σας

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι και Διακόσμηση σαλονιού με πρωτότυπα coffee tables
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με πρωτότυπα coffee tables για το σαλόνι σας.

Ένα coffee table στο σαλόνι μπορεί να στηρίξει μόνο του το στυλ ενός ολόκληρου χώρου. Αν επιλέξετε έξυπνα ένα ιδιαίτερο και όχι ένα κλασικό βαρετό τραπεζάκι σίγουρα θα ενισχύσετε το στυλ του χώρου.
Δείτε παρακάτω μερικά όμορφα coffee tables και εμπνευστείτε για το σπίτι σας.

#1 Γυαλί με ξύλο

Ο καταπληκτικός σχεδιασμός του ξύλου με το γυαλί δημιουργεί υπέροχους χρωματισμούς. Αν έχετε ένα μονόχρωμο σαλόνι, τότε αυτό το τραπεζάκι είναι ότι πρέπει για να δώσετε ζωντάνια στο χώρο σας.
Coffee table με γυαλί με ξύλο.

#2 Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας

Το συγκεκριμένο coffee table είναι εμπνευσμένο από τη φύση. Αν, λοιπόν, είστε φαν των λουλουδιών τότε αυτό τραπεζάκι είναι ιδανικό για εσάς. Τέτοιου είδους τραπέζια – ίσως -ταιριάζουν καλύτερα σε μπαλκόνια και κήπους, παρά σε ένα σαλόνια.
Πρωτότυπα coffee tables .

#3 Ζιγκ ζαγκ

Ένα τραπεζάκι καφέ που μπορεί να μετατραπεί και ως κουκλόσπιτο. Αυτά τα τραπέζια είναι ιδανικά για όσους έχουν παιδιά στο σπίτι για θέλουν να δώσουν μια πιο παιχνιδιάρικη διακόσμηση.
Διακόσμηση σαλονιού με πρωτότυπα coffee tables .

#4 Συνδυασμός υλικών

Αυτό το τραπέζι συνδυάζει τα βασικά υλικά μιας πετυχημένης διακόσμησης: ξύλο, γυαλί, μέταλλο και μάρμαρο.

Coffee table με συνδυασμό υλικών.

#5 Έμφαση στο zen

Άλλο ένα όμορφο τραπέζι για το μπαλκόνι είναι αυτό που έχει το σχήμα και τη μορφή βότσαλου. Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε 2-3 τέτοια τραπεζάκια στην αυλή σας και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
Zen coffee table.

#6 Μοντέρνο και πολυτελές

Ένα φανταστικό τραπεζάκι για κάθε σαλόνι, που θα  δώσει ένα πολυτελές στοιχείο. Τα χρυσά μπαλόνια κρατούν την γυάλινη επιφάνεια και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.
Μοντέρνο και πολυτελές coffee table.

#7 Έμφαση στο λευκό

Αν η διακόσμηση του σπιτιού σας είναι με βάση το λευκό χρώμα τότε αυτό το τραπεζάκι είναι ότι πρέπει για εσάς. Για μια πιο καλοκαιρινή διακόσμηση προσθέστε του πέτρες και κεριά για να δώσετε ζεστασιά στον χώρο.
Λευκό coffee table.

Δείτε περισσότερες εικόνες με πρωτότυπα coffee tables:

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με πρωτότυπα coffee tables

Ένα πρακτικό τραπεζάκι για να αποθηκεύετε τα περιοδικά και τις εφημερίδες.


Εντυπωσιακό coffee table. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι και Διακόσμηση σαλονιού με πρωτότυπα coffee tables Diy coffee table.
 Διακόσμηση σαλονιού με coffee tables . Πρωτότυπα coffee tables . Ροζ σιδερένιο coffee table. Διακόσμηση σαλονιού με πρωτότυπα coffee tables Πολυχρηστικό coffee table.

Main Menu