Έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσετε το coffee table σας

Ιδέες για το σπίτι για να ανανεώσετε το coffee table σας με λιγότερο από 10€.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες για το σπίτι για να ανανεώσετε το coffee table σας με λιγότερο από 10€. Πρακτικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι.

To coffee table σας θα μοιάζει πάντα άδειο αν δεν έχει τη δική σας προσωπική πινελιά. Άλλωστε, η δική σας αισθητική θα κάνει τη διακόσμηση του χώρου πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Βέβαια, όλοι μας θα θέλαμε να τα κάνουμε αυτά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και πάρτε ιδέες για το πως θα αναβαθμίσετε το coffee table σας με λιγότερο από 10€.

Λύση Νο1: Τυλίξτε το

Ακόμα και αν δεν διαβάζετε αρκετά βιβλία, είναι γνωστό ότι 2-3 βιβλία πάνω στο coffee table κάνουν τη διακοσμητική διαφορά. Τυλίξτε, λοιπόν, τα βιβλία με όμορφα, χρωματιστά και παιχνιδιάρικα χαρτιά περιτυλίγματος. Μπορεί αυτή η αλλαγή να σας φαίνεται μικρή, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά.
Διάφανο coffee table.

Λύση Νο2: Ο σπόρος του χωρισμού

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο διαφορετικό θα έδειχνε ένα μπουκέτο με λουλούδια εάν κάποιος τα χώριζε σε κατηγορίες; Ξεδιαλέξτε, λοιπόν, μια ανθοδέσμη και τοποθετήστε τα διαφορετικά είδη λουλουδιών σε ξεχωριστά βάζα. Αυτή η πανέξυπνη λύση θα μεταμορφώσει το τραπέζι σας στο πι και φι.
Coffee table με λουλούδια.

Λύση Νo3: Δίσκος ή κορνίζα;

Βαρεθήκατε τον πίνακα ή την φωτογραφία που έχετε βάλει σε κορνίζα; Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι αυτή η κορνίζα θα μπορούσε να ομορφύνει το coffee table σας. Αρκεί φυσικά να τη χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό δίσκο. Συμπληρώστε τη σύνθεσή σας με ένα όμορφο κερί για ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα.
Κορνίζα.

Λύση No4: Από coffee table σε mini bar

Σίγουρα η ονομασία του coffee table υποδηλώνει ότι η χρήση του συνοδεύεται από μια κούπα καφέ. Εμείς σας προτείνουμε να βάλετε τέλος σε αυτήν τη “στενόμυαλη” χρήση. Πηγαίνετε στο μπαρ του σπιτιού σας, βρείτε τα πιο όμορφα και ξεχωριστά μπουκάλια και τοποθετήστε τα πάνω στο τραπέζι. Προφανώς, σας προτρέπουμε στην κατάχρηση του αλκοόλ αυστηρά και μόνο για διακοσμητικούς λόγους.
Από coffee table σε mini bar.

Κατηγορίες Προιόντων