Καλάθι αγορών

Φτιάξτε μόνοι σας πρωτότυπες γλάστρες με κορμούς δέντρων

Φτιάξτο μόνος σου, DIY, πρωτότυπες γλάστρες, γλάστρες με κορμούς δέντρων, Ιδέες για το σπίτι

Φτιάξτο μόνος σου:DIY πρωτότυπες γλάστρες με κορμούς δέντρων.Ιδέες για το σπίτι με τις πιο πρωτότυπες γλάστρες.

Τώρα το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να διακοσμούμε το σπίτι μας με πιο ανάλαφρες και φρέσκες ιδέες. Γιατί, λοιπόν, δεν φέρνετε τη φύση στο χώρο σας με τον πιο πρωτότυπο τρόπο; Ποιος είναι αυτός; Μεταμορφώστε τους παλιούς κορμούς δέντρων σε ξεχωριστές γλάστρες.
Αν σας αρέσει η ιδέα δεν έχετε παρά να τα αναζητήσετε σε μάντρες με καυσόξυλα κομμάτια άκοπων κορμών τα οποία είναι κατάλληλα για να μετατραπούν σε γλάστρες. Δείτε παρακάτω ιδέες για να ανανεώσετε τον κήπο σας με τον πιο όμορφο και χρωματιστό τρόπο.
Φτιάξτο μόνος σου, DIY, πρωτότυπες γλάστρες, γλάστρες με κορμούς δέντρων, Ιδέες για το σπίτι
#1 Αν επιλέξετε αυτήν την εύκολη λύση, του νέου κορμού, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να απομακρύνετε ένα μέρος του ξύλου και να δημιουργήσετε μια εσοχή αρκετά μεγάλη ώστε να χωρέσει λίγο χώμα ή μια γλάστρα.
Ξεκινήστε τη διαδικασία σιγά-σιγά χρησιμοποιώντας καλέμι και σφυρί. Φροντίστε να κόψετε όσο το δυνατό μικρότερα κάθετα κομμάτια και στη συνέχεια βγάλτε τα από τον κορμό.

Φτιάξτο μόνος σου, DIY, πρωτότυπες γλάστρες, γλάστρες με κορμούς δέντρων, Ιδέες για το σπίτι
Μπορείτε να αφήσετε χώρο για να βάλετε τις γλάστρες σας μέσα στον κορμό.

#2 Αν το ξύλο που επιλέξατε είναι μαλακό η διαδικασία είναι ευκολότερη. Ωστόσο, καθαρίστε καλά με αλατόνερο και στη συνέχεια με ζεστό νερό.Ώστε να απομακρύνετε από το ξύλο τυχόν μικροοργανισμούς. Καθώς μπορεί απειλήσουν σημαντικά την υγεία των φυτών.
Φτιάξτο μόνος σου, DIY, πρωτότυπες γλάστρες, γλάστρες με κορμούς δέντρων, Ιδέες για το σπίτι
Αν χρησιμοποιήσετε παλιό ξύλο καθαρίστε το ξύλο με αλατόνερο, και ζεστό νερό ώστε να απομακρύνετε τυχόν μικροοργανισμούς.

#3 Αν θέλετε να αποφύγετε την παραπάνω «ταλαιπωρία» τοποθετήστε απλά πάνω από τους κορμούς σας χαμηλές γλάστρες με φυτά που αναπτύσσονται.  Έτσι ώστε σταδιακά το φύλλωμά τους να καλύπτει τη γλάστρα και το πάνω μέρος του κορμού.
Φτιάξτο μόνος σου, DIY, πρωτότυπες γλάστρες, γλάστρες με κορμούς δέντρων, Ιδέες για το σπίτι
Αν δε θέλετε να μπείτε στη διαδικασία της κατασκευής, μπορείτε να τοποθετήσετε χαμηλές γλάστρες πάνω στους κορμούς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.