Μενού
Μενού

Οικονομική ανακαίνιση ξενοδοχείου ή ξενώνα

Εύκολη και οικονομική ανακαίνιση ξενοδοχείου ή ξενώνα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Μάθετε για μια οικονομική ανακαίνιση ξενοδοχείου ή του ξενώνα. Ιδέες για να αυξήσετε την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών σας.

Η εμπειρία της εταιρείας RECONS στην ανακαίνιση και την κατασκευή ενός ξενοδοχείου είναι εδώ για να σας προσφέρει λύσεις. Η καινοτομία στο σχεδιασμό της ανακαίνισης ξενοδοχείων σε συνδυασμό με out of the box λύσεις είναι στη φιλοσοφία μας.
Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων της εταιρείας αναλαμβάνουν να επανασχεδιάσουν τους χώρους. Καθώς και να προτείνουν έξυπνες τροποποιήσεις υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους. Για την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων και την δημιουργία ενός φιλόξενου και άνετου χώρου διαμονής.

Αναλαμβάνουμε από την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών και εγκρίσεων έως και την κατασκευή – ανακαίνιση του ξενοδοχείου.
Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κτιριακών εγκαταστάσεων ή τμημάτων του τουριστικού καταλύματος. Καθώς, επίσης την ανακαίνιση ολόκληρου του ξενοδοχειακού καταλύματος ή τμημάτων του (αίθουσα πρωινού, κεντρικό μπαρ, εστιατόριο, δωμάτια του καταλύματος, χώρους υποδοχής, προσόψεις κτιρίων και περιβάλλοντα χώρου).
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Οι εργασίες γίνονται αποκλειστικά από το προσωπικό της RECONS.

Ανακαίνιση και διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου με βάση την τεχνογνωσία και την εμπειρία των δεκάδων ανακαινίσεων διαφόρων καταστημάτων και γραφείων σε όλη την Ελλάδα.
Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων της της εταιρείας επανασχεδιάζουν τους χώρους. Και σας προτείνουν έξυπνες τροποποιήσεις υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους για την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων των επαγγελματικών χώρων.

RECONS

Main Menu