Καλάθι αγορών

Οικονομική ανακαίνιση ξενοδοχείου ή ξενώνα

Εύκολη και οικονομική ανακαίνιση ξενοδοχείου ή ξενώνα.

Μάθετε για μια οικονομική ανακαίνιση ξενοδοχείου ή του ξενώνα. Ιδέες για να αυξήσετε την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών σας.

Η εμπειρία της εταιρείας RECONS στην ανακαίνιση και την κατασκευή ενός ξενοδοχείου είναι εδώ για να σας προσφέρει λύσεις. Η καινοτομία στο σχεδιασμό της ανακαίνισης ξενοδοχείων σε συνδυασμό με out of the box λύσεις είναι στη φιλοσοφία μας.
Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων της εταιρείας αναλαμβάνουν να επανασχεδιάσουν τους χώρους. Καθώς και να προτείνουν έξυπνες τροποποιήσεις υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους. Για την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων και την δημιουργία ενός φιλόξενου και άνετου χώρου διαμονής.

Αναλαμβάνουμε από την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών και εγκρίσεων έως και την κατασκευή – ανακαίνιση του ξενοδοχείου.
Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κτιριακών εγκαταστάσεων ή τμημάτων του τουριστικού καταλύματος. Καθώς, επίσης την ανακαίνιση ολόκληρου του ξενοδοχειακού καταλύματος ή τμημάτων του (αίθουσα πρωινού, κεντρικό μπαρ, εστιατόριο, δωμάτια του καταλύματος, χώρους υποδοχής, προσόψεις κτιρίων και περιβάλλοντα χώρου).
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Οι εργασίες γίνονται αποκλειστικά από το προσωπικό της RECONS.

Ανακαίνιση και διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου με βάση την τεχνογνωσία και την εμπειρία των δεκάδων ανακαινίσεων διαφόρων καταστημάτων και γραφείων σε όλη την Ελλάδα.
Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων της της εταιρείας επανασχεδιάζουν τους χώρους. Και σας προτείνουν έξυπνες τροποποιήσεις υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους για την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων των επαγγελματικών χώρων.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

RECONS

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.