Μενού

ReconsBnB: 10 εκπληκτικές Συμβουλές για οικοδεσπότες

Κουζίνα με λευκά χρώματα
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ReconsBnB: Μάθετε τις 10 πιο εκπληκτικές συμβουλές για οικοδεσπότες.Ιδέες και λύσεις για να γίνεις και συ ένας σούπερ οικοδεσπότης.

Δέκα πετυχημένοι οικοδεσπότες δίνουν συμβουλές  για να κάνουν την Airbnb ενοικίαση του σπιτιού σας πιο εύκολη και ήρεμη.
Δείτε τις προτάσεις αυτών, που αποκαλούνται super hosts, και είναι πλέον οι ειδικοί σε ότι αφορά θέματα “Host” (οικοδεσπότης) για το Airbnb.
1. Αφήστε μικρές σημειώσεις σε όλα τα ηλεκτρονικά.
Με αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν, τους λέω επίσης ποιους διακόπτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν.

2. Όποτε είναι δυνατόν, χαιρετήστε τους επισκέπτες στην πόρτα – και να είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες τους όταν φτάνουν για πρώτη φορά.

Είναι συχνά αγχωμένοι και κουρασμένοι, έτσι μερικοί έχουν πολλές ερωτήσεις, μερικοί θέλουν να μείνουν μόνοι τους. Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος τους, να τους ρωτήσετε αν υπάρχει τίποτα που χρειάζονται.

3. Να τους προσφέρετε ένα ποτό – ή να τους αφήσει ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιό τους για όταν φθάνουν.

Ανάλογα με την ώρα της άφιξης, αμέσως προσφέρω στους επισκέπτες νερό, καφέ, τσάι, μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί. Έχω συνήθως ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί ανοιχτό.

4. Δείξτε τους τα βασικά

Ή αν δεν είστε εκεί, αφήστε τους σημειώσεις που εξηγούν πού είναι όλα τα βασικά στοιχεία: πετσέτες, είδη καθαρισμού, προϊόντα από χαρτί κλπ..

5. Κρατήστε το απλό

Δεν χρειάζεται να προσφέρετε στους επισκέπτες σας περίτεχνα δώρα ή να έχετε ένα περίτεχνο σπίτι για να πετύχετε. Ένας καθαρός, ζεστός χώρος που είναι απαλλαγμένος από ακαταστασία θα κάνει τους καλεσμένους σας να αισθάνονται πιο ευπρόσδεκτοι”.

6. Διακοσμήστε το χώρο σας με ενδιαφέρουσα τέχνη, έπιπλα και κλινοσκεπάσματα

Αν οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να μείνουν σε ένα βαρετό ξενοδοχείο, θα πήγαιναν σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο. Επισκεφτείτε τα μοναδικά καταστήματα επίπλων για να δώσουν στο σπίτι μας μια αξέχαστη εγχώρια αίσθηση».

7. Αφήστε τους καλεσμένους σας με όλες τις προμήθειες που χρειάζονται

Τους αφήνω ένα κιτ έκτακτης ανάγκης: μια ομπρέλα σε περίπτωση βροχής, ένα φακό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, και ένα ιατρικό κουτί με επίδεσμο κ.α..

8. Να είστε ευέλικτοι με την ώρα check-in και check out

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς για να έχουμε μια ομαλή σχέση, ανεξάρτητα από το αν είχε καθυστέρηση η πτήση ή αν είχε κίνηση ο δρόμος.

9. Χρησιμοποιήστε μια κλειδαριά χωρίς κλειδί αν δεν είστε εκεί για να τους υποδεχθείτε

Χρησιμοποιούμε ένα πληκτρολόγιο το οποίο θέτουμε σε έναν κωδικό που θα είναι προσωπικός για τον επισκέπτη, γεγονός που καθιστά εύκολο για τον επισκέπτη να θυμάται – και τους προσφέρει την ασφάλεια γνωρίζοντας ότι μόνοι εκείνοι έχουν πρόσβαση. Έτσι δεν ανησυχείτε και για χαμένα κλειδιά.

10. Όλα να λάμπουν

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια καλή εντύπωση από το να δίνετε σε κάθε επισκέπτη ένα σχολαστικά καθαρισμένο χώρο. Αυτό σημαίνει καθαρισμό του ντους, τουαλέτας, νεροχύτη και δάπεδα μετά από κάθε επισκέπτη.
Αυτές είναι μόνο δέκα από τις πιο βασικές συμβουλές που μπορούμε να σας δώσουμε, καθώς η δουλειά του οικοδεσπότη είναι δύσκολη και απαιτεί χρόνο και υπομονή. Για να φροντίσετε τους επισκέπτες σας και φυσικά την ασφάλεια τη δική τους και του σπιτιού σας, υπάρχουν πολλά πράγματα να σκεφτείτε. Όλα όμως αυτά που πρέπει να κάνετε, που είναι και οι 10 παραπάνω συμβουλές, είναι ότι προσφέρει να κάνει για εσάς η Recons.
Φροντίζουμε το σπίτι, τις ηλεκτρονικές κλειδαριές, γεμίζουμε το ψυγείο και παρέχουμε τα κλινοσκεπάσματα, προσφέρουμε ένα μπουκάλι κρασί στους καλεσμένους σας, και κάνουμε όλα τα βασικά πράγματα για είστε πετυχημένοι οικοδεσπότες. Και μην ξεχνάτε, πως πληρωνόμαστε μόνο όταν πληρωθείτε και εσείς με μία μικρή προμήθεια, όχι προκαταβολές, όχι έξτρα κόστος.
Δείτε περισσότερα στο reconsbnb.gr

Ιδέες Διακόσμησης

Ο απόλυτος οδηγός για την...
Οδηγός για ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση κουζίνας...
Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι...
Σας αρέσουν τα vintage στοιχεία...
4 μυστικά για να φαίνεται...
Tips για να έχετε μια...
Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο...
Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο...
Τρεις οικονομικές αγορές για να...
Οικονομικές ιδέες διακόσμησης σπιτιού για...

Εμπνευστείτε από τα άρθρα μας

Εύκολα hacks για να ανανεώσετε έναν παλιό καναπέ
Σκέφτεστε να αλλάξετε την διακόσμηση...
Εύκολοι τρόποι για να αναβαθμίσετε τις κουρτίνες σας
5 τρόποι ανανέωσης της κουρτίνας....
Κουζίνα: Έξυπνα tips για να διαλέξετε τον σωστό...
Ξεκινήσατε την διακόσμηση της κουζίνας...
Καθαρίστε εύκολα και οικολογικά τις κεραμικές εστίες
Βρίσκεστε στην διαδικασία για τον...
Πως θα βάλετε σε τάξη το υπνοδωμάτιό σας
Εύκολες και πρακτικές ιδέες οργάνωσης...

Κατηγορίες Προϊόντων