Καλάθι αγορών

Σητεία: Βανδαλισμοί και κλοπές σε φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά στη Σητεία.

Βανδαλισμοί και κλοπές σε φωτοβολταϊκά καταγράφηκαν στην Σητεία. Ο Δήμος Σητείας καταδικάζει το περιστατικό.

Βανδαλισμοί και κλοπές σε φωτοβολταϊκά, καθώς και κλοπές ενός συσσωρευτή και ενός ρυθμιστή τάσης, καταγράφηκαν στην Σητεία.

Ο Δήμος Σητείας, καταδικάζει το περιστατικό και ζητά από τους δημότες να μη δείξουν καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

Οι βάνδαλοι ξαναχτύπησαν.
Κατά καιρούς έκλεβαν καλώδια γεωτρήσεων και έκλεβαν πετρέλαιο από τα μηχανήματα του Δήμου. Τώρα έβαλαν στο στόχαστρο τους τα φωτοβολταϊκά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί στις περιοχές ανάπλασης της πόλης.
Συγκεκριμένα επί της οδού Πραισού, προξένησαν ζημιές στους τρείς τελευταίους στύλους φωτοβολταϊκών προς τη μεριά του Νοσοκομείου. Αφαίρεσαν από τον ένα στύλο τα προστατευτικά καπάκια του φρεατίου και έκλεψαν τον συσσωρευτή τον ρυθμιστή τάσης που βρίσκονταν μέσα στο φρεάτιο.
Στους δε 2 άλλους στύλους έσπασαν τα προστατευτικά καπάκια με αποτέλεσμα να εισέλθει νερό στα φρεάτια και να καταστραφούν οι συσσωρευτές και τα ντράιβ.
Πρέπει όλοι οι δημότες να προστατεύσουμε την περιουσία του Δήμου, την περιουσία τη δική μας και των παιδιών μας. Καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.
Καλούμε όλους τους πολίτες να καταγγείλουν άμεσα στο Δήμο ή στην Αστυνομία ότι βανδαλισμό ή κλοπή αντιληφθούν και γενικά ότι ύποπτο υποπέσει στην αντίληψή τους. Αυτοί οι ελάχιστοι που ζουν με την παραβατικότητα και κινούνται στο σκοτάδι να είστε σίγουροι ότι θα εξαφανιστούν όταν αντιληφθούν ότι οι πολίτες ανέλαβαν να προστατεύσουν τον Δήμο.
Ας αναλάβουμε όλοι μαζί την προστασία και την ασφάλεια του Δήμου μας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.