Μενού
Μενού

Σητεία: Βανδαλισμοί και κλοπές σε φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά στη Σητεία.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Βανδαλισμοί και κλοπές σε φωτοβολταϊκά καταγράφηκαν στην Σητεία. Ο Δήμος Σητείας καταδικάζει το περιστατικό.

Βανδαλισμοί και κλοπές σε φωτοβολταϊκά, καθώς και κλοπές ενός συσσωρευτή και ενός ρυθμιστή τάσης, καταγράφηκαν στην Σητεία.

Ο Δήμος Σητείας, καταδικάζει το περιστατικό και ζητά από τους δημότες να μη δείξουν καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

Οι βάνδαλοι ξαναχτύπησαν.
Κατά καιρούς έκλεβαν καλώδια γεωτρήσεων και έκλεβαν πετρέλαιο από τα μηχανήματα του Δήμου. Τώρα έβαλαν στο στόχαστρο τους τα φωτοβολταϊκά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί στις περιοχές ανάπλασης της πόλης.
Συγκεκριμένα επί της οδού Πραισού, προξένησαν ζημιές στους τρείς τελευταίους στύλους φωτοβολταϊκών προς τη μεριά του Νοσοκομείου. Αφαίρεσαν από τον ένα στύλο τα προστατευτικά καπάκια του φρεατίου και έκλεψαν τον συσσωρευτή τον ρυθμιστή τάσης που βρίσκονταν μέσα στο φρεάτιο.
Στους δε 2 άλλους στύλους έσπασαν τα προστατευτικά καπάκια με αποτέλεσμα να εισέλθει νερό στα φρεάτια και να καταστραφούν οι συσσωρευτές και τα ντράιβ.
Πρέπει όλοι οι δημότες να προστατεύσουμε την περιουσία του Δήμου, την περιουσία τη δική μας και των παιδιών μας. Καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.
Καλούμε όλους τους πολίτες να καταγγείλουν άμεσα στο Δήμο ή στην Αστυνομία ότι βανδαλισμό ή κλοπή αντιληφθούν και γενικά ότι ύποπτο υποπέσει στην αντίληψή τους. Αυτοί οι ελάχιστοι που ζουν με την παραβατικότητα και κινούνται στο σκοτάδι να είστε σίγουροι ότι θα εξαφανιστούν όταν αντιληφθούν ότι οι πολίτες ανέλαβαν να προστατεύσουν τον Δήμο.
Ας αναλάβουμε όλοι μαζί την προστασία και την ασφάλεια του Δήμου μας.

Main Menu